Uitvinder mRNA-vaccintechniek van LinkedIn gegooid: ‘Censuur in coronatijd’

De Amerikaanse arts-onderzoeker Robert Malone, één van de uitvinders van de mRNA-vaccintechniek, plaatste op zijn LinkedIn-pagina een ondubbelzinnig statement. Malone waarschuwt onder meer voor auto-immuunziekten na coronavaccinatie die zich mogelijk pas na maanden of jaren kunnen manifesteren.

Hij waarschuwt onder andere voor het risico op bloedstolsels, cardiotoxiciteit, onregelmatige menstruatie, trombocytopenie, cerebrovasculaire effecten en het reactiveren van sluimerende virussen. Malone werd vervolgens van LinkedIn gegooid. Op Twitter schrijft hij dat hij kopieën van zijn rijbewijs heeft moeten toesturen en dat LinkedIn gaat beslissen of zijn account weer hersteld wordt. “Censuur in coronatijd,” schrijft hij erbij.

Overheid niet transparant over risico’s

Malone zei op Fox News dat de overheid niet transparant is over de risico’s van coronavaccins. Hij deed deze uitspraak nadat YouTube een video had verwijderd waarin hij de potentiële risico’s van het coronavaccin voor jongvolwassenen en tieners besprak.

Het ging om een uitzending van de Dark Horse Podcast, waarin hij zei dat lipide nanodeeltjes in het coronavaccin, die het lichaam opdracht geven het spike-eiwit aan te maken, de prikplek verlaten en zich ophopen in organen en weefsel.

Dat is een feit

Malone zei verder dat het spike-eiwit cytotoxisch – giftig voor cellen – is en de bloed-hersenbarrière opent. “Dat is een feit. Het is aan de vaccinmakers om aan te tonen dat hun versie niet giftig is.”

Dus de ontwikkelaar van de mRNA-vaccintechnologie wordt gecensureerd door YouTube en van LinkedIn gegooid. Daarnaast halen ‘factcheckers’ hem door de mangel. Doorlopen, er valt niets te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...