Pas op: Nep-nep-nieuws

Dat onafhankelijke nieuws en opiniesites door de overheden en de mainstream media worden weggezet als verspreiders van nepnieuws is alom bekend.

Er moet een verhaal verkocht worden en elk tegengeluid moet worden geëlimineerd.

Zelfs wetenschappelijke onderzoeken, meningen van ervaren en gerenommeerde artsen, immunologen, vaccinwetenschappers, als het niet in het overheidsstraatje past moet het worden gecensureerd.

Trollen worden ingezet om alles wat op onafhankelijke sites wordt besproken en zelfs wordt bewezen, weg te zetten als onzin. ‘Factcheckers’ (die van Reuters, de meest gekopieerde, laat me niet lachen) worden ingehuurd om de bevindingen van bovengenoemden af te doen als nepnieuws.

Soms is het bijna lachwekkend.

Tucker Carlson van Fox News intervieuwde dr. Robert Malone en de video werd verwijderd van YouTube. Evenals een aantal berichten die dr. Malone plaatste op zijn twitter account. Dr. Malone waarschuwt voor enkele gevaren die verbonden zijn aan de mRNA vaccins, vindt dat de vaccin-experimenten niet mogen worden toegepast op kinderen, vindt dat de overheid de mensen niet correct informeert over de mRNA vaccins en vindt het een universeel recht van de mens om zelf te beslissen of een vaccin moet worden ingespoten.

Nou dat past natuurlijk niet zo goed in het overheidsverhaal. Dus moet dat worden gecensureerd!

Maar dr. Robert W Malone is de uitvinder en patenthouder van de mRNA techniek.

Al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw doet dr. Malone onderzoek naar vaccins en andere genezingswijzen die gebruik zouden kunnen maken van deze techniek. Als er op de wereld EEN autoriteit is op het gebied van deze techniek, dan is het wel dr. Malone.

https://www.foxnews.com/media/tucker-carlson-mrna-vaccine-inventor

 

Maar ja:

you can fool some people all the time, 

you can fool all the people some time, 

but you can not fool all the people all the time!

De onafhankelijke nieuws en opiniesites genieten wereldwijd steeds meer en meer belangstelling. Mensen beginnen steeds meer in te zien dat het verhaal dat de overheden ze opdringen misschien wel eens niet het volledige verhaal kan zijn. Ook op CommonSenseTV proberen wij onze lezers zo correct en eerlijk mogelijk te informeren. Vaak met onderzochte feiten en soms ook met opinies. Wij hebben geen agenda uit te voeren. Wij hebben geen opdrachten.

Dat steekt bij de overheden. Ze hebben ons en vele anderen al weten te verwijderen van facebook en youtube. Maar op de eigen websites blijven we de waarheid verkondigen. En dat vinden ze niet leuk.

Recent verschijnen er echter documenten en video’s die ons bij CSTV soms verbaasd doen opkijken. Het lijken vertrouwelijke documenten en beelden die impliceren dat er nog veel grotere complotten op de achtergrond spelen dan dat wij vermoeden. Er circuleert een document van Neil Ferguson (de Engelse van ranst/osterhaus) die vanaf deze zomer aankondigt dat heel Groot Brittannië in een volledige lockdown gaat. Alle tot aan de meest extreme maatregelen voor de komende jaren wordt in dit document uitvoerig uit de doeken gedaan en met zijn vriendjes besproken. Voer voor complotdenkes, zou je zeggen.

Ik heb het document onderaan dit artikel geplaatst indien u het wilt nalezen.

Ook kwam ik een video tegen waarin klaus schwab soortgelijke teksten uitsprak als in bovengenoemd document van Ferguson. Toen ik hem hoorde praten dacht ik: Zozo, die heeft op zijn oude dag nog even snel een cursus Engels gevolgd.

Zijn nazi Duits accent was bijna verdwenen.

Maar u heeft vast weleens van Lippsynch gehoord. De originele video was opnieuw ingesproken, waarbij de lipbewegingen zoveel als mogelijk worden gevolgd maar waarbij er wel heel andere teksten worden ingesproken. (Ik kan de video helaas niet meer vinden. Jammer want hij was best hilarisch)

 

Twee vreemde zaken. Nou is achterdochtigheid een sterke karaktereigenschap van mij. En toen ik over deze voorvallen ging nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat ook dit een deel is van de overheidsterreur. Ze slagen er maar niet in om onafhankelijke nieuwsbrengers monddood te maken. En dus zetten ze op deze manier de aanval in. Ze sturen nepnieuws berichten met ‘bewijzen’ de wereld in om ervoor te zorgen dat we gaan denken dat er echt allerlei absurde en in het extreme getrokken complotten spelen. En als dan de mensen vervolgens kunnen waarnemen dat het toch niet waar blijkt te zijn, dan kunnen de regimes de onafhankelijke nieuwssites verder in diskrediet brengen.

Wij, die bestempeld worden als de brengers van het door hun verklaarde nep-nieuws,

moeten dus tegenwoordig alert zijn op nep-nep-nieuws!

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...