Duizelingwekkend gesprek tussen Van Wolferen & Van der Pijl: 150.000 vaccinatiedoden in Europa!

Ter gelegenheid van de verschijning van het boek Pandemie van de angst spraken oud-professor Kees van der Pijl en emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in Blue Tiger Studio over de snel opkomende totalitaire maatschappij. Een belangrijk onderdeel van de plannen: de coronaprik.

Tegen mensen die nog twijfelen om het coronavaccin te nemen, zegt Van Wolferen: absoluut niet doen. “Je hebt het niet nodig. Het beschermt tegen helemaal niks. Er is niet iets om tegen beschermd te worden. Dat is heel uitgebreid door de verschillende deskundigen verteld. Het is ontzettend gevaarlijk, want het heeft bijverschijnselen.”

Men verwacht bij een nieuwe griepgolf in de late herfst of begin winter een reactie bij gevaccineerden die zo ernstig is dat er allerlei heel ernstige fysieke letsels ontstaan. Daarnaast verwacht men als gevolg hiervan veel sterfgevallen, aldus Van Wolferen.

De sterftecijfers volgen de curve van de ‘vaccinatie’

Gegevens uit onafhankelijke bronnen laten zien dat de sterftecijfers de curve volgen van de zogenaamde ‘vaccinatie’. De stof in het vaccin verspreidt zich over het hele lichaam. Japanse onderzoekers kregen dit bevestigd van vaccinmaker Pfizer.

Van Wolferen wees erop dat er nu al heel veel bewijsmateriaal is dat het ontzettend gevaarlijk is. De officiële instantie die de bijwerkingen in Europa bijhoudt heeft inmiddels zo’n 15.000 sterfgevallen geregistreerd. Het gemelde aantal is naar schatting een tiende van het werkelijke aantal. “Dan moeten we denken aan 150.000 sterfgevallen.” Daarnaast zijn er miljoenen gevallen van bijverschijnselen gemeld.

De dagen erna reden de lijkwagens af en aan

De nieuwe golf zal niet worden veroorzaakt door de deltavariant of wat dan ook, maar het resultaat zijn van de injectie, zei hij. “Dat is het allerbelangrijkste.”

In het blad Gezond Verstand, waar Van Wolferen hoofdredacteur van is, verscheen een artikel over ouderen uit Beverwijk die gevaccineerd werden. Er werd een feestje van gemaakt: ze kregen een ijsje en vervolgens de prik. “De dagen erna reden de lijkwagens af en aan,” zei de emeritus hoogleraar. Hij voegde toe dat het plaatselijke blad in eerste instantie nog rapporteerde over de hogere sterfte, maar daar al snel mee stopte. “Dat kon niet doorgaan.”

Daarnaast lijkt het ‘vaccin’ sommige mensen magnetisch te maken. Van der Pijl kon zich dat in eerste instantie niet zo goed voorstellen. Toen ontdekte hij dat er al zo’n zes jaar wetenschappelijke artikelen uitkomen over magnetofectie, een proces waarbij genetisch materiaal het lichaam ingebracht wordt dat met hulp van magnetische velden een betere toegang krijgt tot de cel.

Hij wijst erop dat in de mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer een nanodeel zit dat de eigenschap heeft om een magnetisch veld te creëren. “Magnetofectie is een bestaand fenomeen,” benadrukte de politicoloog.

[Blue Tiger Studio]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...