‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’

—————————————————————————————————————————————

Waarom blijft het Westen met censuur, desinformatie en torenhoge boetes een spotgoedkoop, bewezen veilig en bij al meer dan 100 miljoen corona patiënten succesvol toegediend antiviraal medicijn blokkeren?

—————————————————————————————————————————————–

Opnieuw heeft een land in no-time ‘corona’ van zich af weten te schudden dankzij Ivermectine: Mexico. Over Ivermectine wordt door de Westerse media en politiek schandalige desinformatie verspreid, die behalve door de harde feiten wereldwijd ook door tal van topwetenschappers wordt ontkracht. Inmiddels beginnen ook hoger geplaatste politici zoals de Amerikaanse senator Johnson zich voor de camera’s af te vragen waarom vooral de Westerse regeringen hardnekkig blijven vasthouden aan dure en in de wetenschappelijke wereld hoogst omstreden experimentele genmanipulatie injecties, terwijl een spotgoedkoop, bewezen veilig en uitstekend werkend middel, waarmee al meer dan 100 miljoen corona patiënten zijn genezen, wordt tegenhouden, in Nederland zelfs met een boete van € 150.000,- voor huisartsen die het toch voorschrijven.

’50 jaar geleden werd Ivermectine ontdekt voor parasitaire ziekten,’ begint het onderstaande Engelstalige filmpje. ‘Het werd geproduceerd door de streptomyces avermitilis bacterie. Het heeft ook sterke antivirale eigenschappen. Als een virus een cel infecteert, is de eerste stap het passeren van de buitenste celmembraan. Dit proces wordt geremd door hydroxychloroquine.’

‘Eenmaal in de cel moet het virus zijn mRNA vrijgeven, dat naar de cel nucleus (celkern) moet gaan om zich te kunnen repliceren. Daarvoor moet het mRNA, samen met verschillende virale proteïnen, de cel nucleus passeren. Ivermectine belet dit proces. Op deze manier kan de genetische informatie van het virus niet worden gerepliceerd in de cel nucleus, waardoor de virale vermenigvuldiging effectief wordt geblokkeerd. Dit maakt Ivermectine een zeer krachtig antiviraal medicijn.’

Blokkeert Ivermectine soms ook de mRNA ‘vaccins’?

Valt het u ook op dat dit proces in veel opzichten precies beschrijft wat de Covid-19 mRNA ”vaccins’ in het lichaam van gevaccineerden doen, namelijk de menselijke cellen genetisch programmeren om een pathogeen viraal eiwit aan te maken en te vermenigvuldigen? Is dat een andere reden waarom Ivermectine virulent wordt geblokkeerd? Omdat het voorkomt dat de genmanipulatie injecties hun werk kunnen doen?

Waar zijn die genmanipulatie injecties, die feitelijk functioneren als een soort virus, dan eigenlijk voor bedoeld?

HCQ, Ivermectine en zink ‘zeer krachtige behandeling tegen corona’

‘De replicatie van viraal RNA, eenmaal in de cel nucleus, kan worden geremd door zink. Daarom is de combinatie hydroxychloroquine (HCQ), Ivermectine en zink is een zeer krachtige behandeling van coronavirus infecties.’

‘Waarom wordt Ivermectine verboden? Het officiële argument is dat het niet is goedgekeurd door de FDA (en andere medische instanties elders in de wereld, zoals het RIVM). Dat is géén argument, want voor iedere nieuwe ziekteverwekker is ELK nieuw medicijn off-label, en moet worden bestudeerd’ (de Covid vaccinaties zijn dan ook NIET officieel goedgekeurd, maar hebben enkel een voorlopig vrijstelling gekregen).

Ook ‘het argument dat Ivermectine slechts in kleine groepen is bestudeerd, is vreemd. Sinds 1987 is Ivermectine 2,6 miljard keer toegediend, en meer dan 100 miljoen keer als Covid profylaxe.’

‘Men beweert dat Ivermectine niet antiviraal is, maar het remt virussen door viraal mRNA te blokkeren de cel nucleus in te gaan, zodat het virus zichzelf niet kan repliceren. En voor de grote groep Flavivirussen, zoals Zika, West Nijl, Dengue, Gele Koorts (, Influenza A en HIV) remt het ook het enzym Helicase, dat een sleutelfunctie heeft voor deze virussen.’

Dat betekent ook dat de aangekondigde jaarlijkse Covid ‘booster shots’ totaal onnodig zijn, omdat Ivermectine tegen een veelvoud aan verschillende virussen en varianten werkt.

‘De zorg dat hoge doses niet goed worden verwerkt en gevaarlijk zijn, heeft geen grond. Er zijn in het verleden veel dosisstudies uitgevoerd. Daaruit bleek dat TIEN keer de normale therapeutische dosis goed in mensen wordt getolereerd.’ Ook wordt gezegd dat Ivermectine voor dieren heel anders is dan Ivermectine voor mensen. ‘Maar dat is incorrect.’ In werkelijkheid is het exact hetzelfde middel.

Senator Johnson: Waar zijn de media berichten over groot succes Ivermectine?

De Amerikaanse senator Johnson is een van de politici die de waarheid voor de camera’s durft uit te spreken. ‘Wat Covid betreft heb ik persoonlijk te maken gekregen met censuur en onderdrukking, die naar mijn mening tienduizenden Amerikanen hun leven heeft gekost. Op feitelijk iedere andere medische conditie passen we een vroege behandeling toe.’

‘…Waarom onderdrukken de medische instanties en Anthony Fauci dit, en waarom censureren de mainstream media dit? (Sommige) artsen hadden de moed en het medeleven om patiënten vroeg te behandelen met goedkope algemene doelgerichte medicijnen. Waarom is dit niet gebeurd? Er is steeds meer bewijs, maar daar doen de media geen verslag van. Mexico heeft groot succes met Ivermectine, net als bepaalde provincies in India. Waar zijn de berichten hierover?’

‘We hebben studies gezien waaruit bleek dat 50% tot 85% van de levens (aan Covid toegeschreven sterfgevallen) gered hadden kunnen worden. Pas dat percentage eens toe op de 600.000 Amerikanen die hun leven hebben verloren. Daarom denk ik dat de media nooit hun medeplichtigheid zullen toegeven, nooit zullen erkennen dat ze fout zaten. Maar het is nog niet te laat. Er kunnen nog levens gered worden, want we hebben nog steeds vroegtijdige behandelingen nodig, ongeacht hoe effectief een vaccin is…’

‘Ik smeek de media dus om aandacht te geven aan dr. Kory en dr. Peter McCullough*, en de andere artsen die de moed en het medeleven hebben om patiënten te behandelen. Het is nog niet te laat, maar dan moeten we wel meteen beginnen met een robuuste vroegtijdige behandeling (met Ivermectine).

(* Zie ook ons artikel van 10 april: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden / Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)

CMO FLCCC: ‘We weten dat dit medicijn werkt, we zien het over de hele wereld’

Dr. Pierre Kory, CMO (Chief Medical Officer) bij de FLCCC (Front Line Covid-19 Critical Care) alliantie: ‘We hebben op dit moment vijf gepubliceerde (peer reviewed) papers van onafhankelijke expertgroepen van over de hele wereld, die laten zien hoe effectief Ivermectine is. We hebben meer dan 20 randomized gecontroleerde testen die grote statistische baten voor het sterftecijfer aantonen. We weten dat dit medicijn werkt! We zien hoe het over de wereld werkt. We hebben nu bewijs van meerdere landen die het in hun richtlijnen hebben opgenomen.’

‘Wat is er in Mexico gebeurd? Hun ziekenhuizen zijn leeggelopen. In essentie hebben ze het land van Covid weten de verlossen door Ivermectine te gebruiken. We hebben zojuist een rapport uit Argentinië, waar hun programma grote reducties ziet in ziekenhuisopnames. De crisis in India is in een aantal staten bezworen door grootschalig gebruik van Ivermectine. De Amerikaanse regering moet dus slimmer zijn in hoe ze deze pandemie bestrijden. We hebben al een ander middel waarvan we weten dat het (deze pandemie) kan beëindigen, en dat medicijn is Ivermectine.’

De officiële statistieken uit diverse Indiase provincies spreken boekdelen: na het starten van massaal toedienen van Ivermectine begon het aantal doden en zieken vrijwel meteen fors terug te lopen, waardoor er na al na enkele weken vrijwel niets meer aan de hand was.

‘Als een werkend medicijn voorhanden is, is een fast-track procedure voor vaccins (officieel) niet toegestaan,’ gaat het filmpje verder. ‘Als Ivermectine als behandeling wordt geaccepteerd, zou het huidige gebruik van de experimentele vaccins niet mogelijk zijn.’ Op Ivermectine rusten geen patenten, dus daar kan de farmaceutische industrie niets aan verdienen. Gelukkig zijn er een aantal bedrijven die desondanks toch Ivermectine produceren en kosteloos verspreiden, omdat zij de mensheid nog wel willen helpen.

‘Barbaarse praktijk en fataal bedrog’

Het filmpje eindigt met een uitspraak van Mahatma Gandhi:

‘De Aarde produceert genoeg om in de behoeften van ieder mens te voorzien, maar niet in hun hebzucht.’

Daar had wat ons betreft nog een ander citaat van Gandhi bij kunnen staan:

‘Vaccinatie is een barbaarse praktijk, en één van de meest fatale soorten bedrog van onze tijd. Om hun overtuigingen te verdedigen zouden gewetensbezwaarden tegen vaccinaties desnoods alleen moeten opstaan tegen de hele wereld.’

Kijk hier het hele filmpje (onafhankelijk van de YouTube censuur geïntegreerd in dit artikel.):

 

Videospeler

Xander

Disclaimer: Dit is geen medisch advies, maar enkel verslaggeving vanuit een eigen perspectief. Ga nooit zelf experimenteren met medicijnen, en schakel altijd een erkende arts in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...