Schoolarts slaat alarm: meerdere kinderen in het ziekenhuis na vaccinatie

Hoewel de WHO het afraadt, is men in Oostenrijk toch begonnen met het vaccineren van kinderen. Het gevolg: in deelstaat Neder-Oostenrijk zijn al meerdere kinderen met ernstige bijwerkingen opgenomen in het ziekenhuis. Bij één van de kinderen bleek de hartspier ontstoken.

Een schoolarts uit de deelstaat trekt aan de bel. Ze zegt tegen het blad eXXpress dat ze nog nooit zoveel patiënten heeft gehad als nu. Er meldde zich onder andere een 15-jarig meisje bij haar dat enkele dagen na de coronavaccinatie last kreeg van druk op de borst. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuw en niet getest

Ook een 13-jarige jongen en zijn oudere zus kregen na de vaccinatie last van ernstige bijwerkingen. Het jongetje voelde zich zwak en kortademig, en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij kreeg de diagnose ‘scoliose’, een verkromming van de rug, vertelde de schoolarts.

Op de vraag van de moeder of er een verband was met de coronavaccinatie antwoordde de behandelend arts: “We weten nog niet wat het vaccin met kinderen doet, het is nieuw en niet getest!”

WHO past advies stilletjes aan

Niemand weet hoe het immuunsysteem van kinderen reageert op deze specifieke vaccinatie. “We zien al effecten, maar we kunnen nog niet inschatten wat de langetermijngevolgen zullen zijn,” zei de schoolarts.

Juist om deze reden zou de WHO hebben geadviseerd om kinderen voorlopig niet in te enten. Overigens heeft de organisatie dit advies inmiddels stilletjes aangepast.

400 artsen wijzen op gevaren

Wat de schoolarts vooral tegen de borst stuit, is het feit dat er geen open debat wordt gevoerd over dit onderwerp. Wel wordt er veel druk uitgeoefend op kritische artsen. Eén van die kritische artsen is de gerenommeerde internist Marcus Franz. Hij heeft gezegd dat kinderen geen aanjager van de pandemie zijn en dat hij tegen het vaccineren van kinderen is.

Onlangs wezen meer dan 400 moedige Oostenrijkse artsen tijdens een persconferentie op de gevaren van de experimentele coronavaccins voor kinderen.

[eXXpress]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...