Nieuw dieptepunt voor de mensheid – Make-a-Wish Foundation: wij helpen alleen kinderen waarvan het hele gezin gevaccineerd is

De Stichting schrijft op haar website: “Wij vervullen levensveranderende wensen voor ernstig zieke kinderen. Wij geloven dat het toekennen van een wens een onnoemelijke kracht in een kind en zijn familie kan ontketenen. Daarom hebben wij het tot onze missie gemaakt om aan elk kind dat aan een ernstige ziekte lijdt, zijn meest gekoesterde wens te vervullen. Daarvoor werken we samen met een sterk, internationaal netwerk – want een wens voor een kind kan – en mag – grenzeloos zijn”.

De Make-a-Wish Foundation zegt alleen terminaal zieke kinderen te helpen als het kind en zijn hele familie het COVID-19 vaccin hebben gekregen, wat acteur Rob Schneider ertoe heeft aangezet zijn relatie met de liefdadigheidsinstelling met onmiddellijke ingang te beëindigen.

“Dit is letterlijk een nieuw dieptepunt voor de mensheid. Terminaal zieke kinderen krijgen geen wens vervuld.. van de Make a Wish Foundation… tenzij… je raadt het al… ze volledig gevaccineerd zijn”, reageerde de Twittergebruiker die de video plaatste.

Een twee klassen-discriminatie waarbij ongevaccineerden als tweederangsburgers worden behandeld, bestaat al in de vorm van vaccinatiekaarten, maar ernstig zieke kinderen steun ontzeggen omdat zij niet zijn gevaccineerd, is bijzonder wreed.

Ten eerste kunnen veel zieke kinderen medische problemen hebben waardoor zij het vaccin niet veilig kunnen nemen.

Bovendien mogen kinderen onder de 12 jaar volgens de officiële richtlijnen van de Amerikaanse gezondheidsautoritei CDC het vaccin niet krijgen. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft ook verlklaard dat “het vaccin van Pfizer/BionTech geschikt is voor gebruik door personen van 12 jaar en ouder”

Davis’ bewering dat de organisatie overleg heeft gepleegd met “artsen en medische beroepsbeoefenaren in de gehele Nationale Medische Adviesraad” houdt dus geen steek.

In reactie op het besluit zei acteur Rob Schneider dat hij zijn relatie met de Make-a-Wish Foundation voorgoed zou beëindigen.

“Make-a-Wish geeft alleen wensen aan terminaal zieke kinderen die volledig gevaccineerd zijn?!” Hoewel het een eer is geweest om door de jaren heen met deze stichting samen te werken,
als dit beleid van discriminatie van kinderen waar is?
Dan zal ik nooit meer met ze samenwerken.
Ooit”, schrijft Schneider.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS