Studie: mensen die gevaccineerd zijn met mRNA (Pfizer, Moderna) en recombinant DNA (Janssen) lopen groot risico in het komende griepseizoen vanwege overgevoeligheid voor het spike-eiwit van het virus

Het SARS-CoV-2 S-eiwit, een aan het oppervlak blootgesteld viraal receptor bindend eiwit en belangrijk

Een studie gepubliceerd op 16 juni 2021 bewijst de hypothese dat de spike-eiwit-therapieën ontvangers overgevoelig maken voor het spike-eiwit super-allergeen van het SARS-CoV-2 virus, schrijft threadreaderapp.com.

Het vaccin-antigeen (spike-eiwit) triggert selectief NLRP3 inflammasoom-activatie en cytokine-afscheiding in COVID-19 patiënt-afgeleide macrofagen. SARS-CoV-2 infectie leidt tot herprogrammering van menselijke macrofagen waardoor een intracellulair landschap ontstaat dat snelle inflammasoom mogelijk maakt.

De bevindingen tonen aan dat SARS-CoV-2 infectie diepgaande en langdurige herprogrammering van macrofagen veroorzaakt, wat resulteert in een verhoogde immunogeniciteit van het SARS-CoV-2 spike-eiwit, een belangrijk vaccin-antigeen en een krachtige motor van adaptieve en aangeboren immuunsignalering.

De implicaties zijn dat wanneer het virus in de herfst weer opduikt (en misschien zelfs al deze zomer, met nieuwe varianten die circuleren) de gastheer een verwoestende NLRP3 inflammasoom activering zal ondergaan, wat volgens de auteur zal resulteren in de ziekenhuisopname en dood van miljoenen mensen over de hele wereld.

Threadreaderapp.com dringt er dringend op aan dat de overgevoeligheid van de wereldbevolking voor het spike-eiwit onmiddellijk wordt gestopt.

pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29900602/Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS