Megasteden en stedelijke dystopie – Onze toekomst is gepland

Een blik in de toekomst op hoe het leven er in grote steden uit zal zien zoals het Amerikaanse leger voorziet. Deze video wordt gebruikt op de Joint Special Operations University van het Pentagon en werd door Intercept verkregen via de Freedom of Information Act. Het toont de gevolgen van Agenda 21 en Agenda 2030 van de VN, die oproepen tot het dwingen van bijna de gehele mensheid van het platteland naar stedelijke centra waar ze gemakkelijker kunnen worden gecontroleerd en bewaakt. Het aas voor dit programma is de visie van bescherming en herstel van de natuurlijke omgeving, maar de werkelijkheid is de gruwel die in deze video wordt uitgebeeld.

Het verhaal legt nauwkeurig de chaos en menselijke ellende uit die in het verschiet ligt, maar het wordt op een nuchtere toon gebracht om uit te leggen waarom de toekomst moet worden gedomineerd door een krachtige en vindingrijke militaire aanwezigheid. Als we de VN-agenda niet snel een halt toeroepen, laat deze video zien hoe je leven eruit zal zien onder stedelijk krijgsrecht – en je zult er niet blij mee zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS