Het lot van de wereld

(Door: “bozeoudeman”)

Kinderen worden vogelvrij verklaard, seks met kinderen mag volgens gestoorde rechters. Vrouwen waren al vanaf die beruchte Oudejaarsnacht in Keulen en andere Duitse steden door een mens-vijandige elite vogelvrij verklaard, en een gigantische ellende dreigt spoedig in alle facetten los te barsten. Sommige ‘rechters’ en ‘leiders’ zijn al gezwicht of zullen spoedig zwichten voor een ‘cultuur’ die totale gekken heeft binnengehaald. Dit omdat zij ‘weten’ samen met deze in hun ogen ‘hoogstaande’ cultuur de macht in handen te krijgen om dan hun nieuwe Nazi- ofwel tweede DDR-staat te kunnen stichten. Daarvoor is dus alles geoorloofd, hun doel heiligt alle, en dat betekent echt ook alle middelen.

Genocide zoals nog nooit heeft plaatsgevonden, wordt door hen niet uitgesloten. Zie de eerste tekenen: de terreur rondom corona, die al bijna twee jaar plaatsvindt. Burgers krijgen geen echt eerlijke en objectieve informatie, lijken eerder enkel bestookt met leugens. Bijna de volledige media is in handen van tunnelvisie denkende dwazen en gewoonweg gekken.

De media worden misbruikt om iedereen te hersenspoelen, iets dat aardig lukt gezien de nog weinig mensen die hun eigen verstand en inzicht durven volgen. Als deze veelal corrupte bende van bijna criminele zelfverrijkende narren niet snel wordt gestopt, is het einde oefening voor de hele wereld en de totale mensheid. Maar wie is in staat hen te stoppen?

Helaas zie ik nergens een leider opstaan die al dat hebzuchtige tuig terugjaagt naar de riolen waaruit dit tuig ooit is komen kruipen. De wereld wordt al decennia lang gegijzeld door tuig dat nergens voor terugdeinst, tuig waar geen millimeter fatsoen noch moraliteit in zit, gevoelloze monsters die enkel uit zijn op eigen heil, macht en geld.

Menselijke monsters als Soros, Gates en Zuckerberg, die wereldwijd aan de touwtjes trekken, iets dat door de grote massa hen wordt toegestaan. Als zij dan maar weer ‘mogen’ vliegen! Als zij dan maar weer naar alle festivals ‘mogen’, en meer van dat soort pleziertjes die zij nooit waren kwijtgeraakt als ze de moed hadden gehad om naar rede te luisteren in plaats van naar hypnotiserende angstverhalen.

In plaats van zelf te denken koos en kiest de meute om te luisteren naar veel bijna totaal bedenkelijke lieden binnen de mainstream nepjournalistiek. Dat dit soort Noord-Korea types de media beheersen, is niets vreemds aan, zij zijn de loopjongens van een totaal verdorven politieke elite die hen gebruikt om de macht in handen te houden, een elite die op haar beurt in handen is van kwaadaardige miljardairs.

Er zijn naast nazi-Duitsland en de DDR tientallen andere voorbeelden van totalitaire systemen te noemen. Uiteindelijk zijn al die terreursystemen gevallen, maar de vraag is hoe lang het nog duurt en hoeveel ellende zij nog kunnen veroorzaken voordat de Ruttes, de Timmermansen, de Kaags en de Merkels met pek en veren worden verjaagd.

Een tweede vraag, die eigenlijk de eerste is: wie staat er op om hen te verjagen? Nogmaals, als dit niet heel snel gebeurt dan hoeft het niet meer, dan zijn we allemaal gechipt en dansen we allen op de maat die sommige misdadige miljardairs voor ons laten ontwikkelen.

En wie wil weten waarom? Simpel, de hypotheken en levensverzekeringentroep die de banken op zeer korte termijn volledig failliet dreigen te maken. Daarom! Lees mijn boek dan weet je waarom, of neem genoegen met bovenstaande zin alleen, want dat is de reden bij uitstek waarom alle shit plaatsvindt.

Wie zijn de eigenaren van de banken? Types als Soros, Zuckerberg en Gates en die beheren hierdoor tevens ook bijna alle bedrijven en bezitten via de banken ook al het vastgoed. Met failliete banken zijn ook zij failliet. En dat nooit, zo hebben zij decennia geleden al besloten, terwijl wij, de rest van de wereld, en met name dat westerse deel ervan, rustig sliepen.

Hun doel is de volledige mensheid tot gewillige mieren te maken via vaccins en uiteindelijk een chip in onze hersens. Dit is iets waar opnieuw en met name hypocriete zelfverklaarde socialisten hun volle medewerking aan verlenen! Het bedrog van deze zogenaamde socialisten is nog nooit zo wereldwijd en zo allesoverheersend geweest. Ook dat staat in ‘Gestoorde Roofridders’. Tijd om wakker te worden!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...