Uitvinder mRNA-vaccins: ‘Overheid niet transparant over risico’s coronaprik’

De uitvinder van mRNA-vaccins zegt dat ‘de overheid niet transparant is’ over de risico’s van coronavaccins. Hij deed deze uitspraak nadat YouTube een video had verwijderd waarin hij de potentiële risico’s van het coronavaccin voor jongvolwassenen en tieners besprak.

Dr. Robert Malone, de ontwikkelaar van de mRNA-technologie die nu wordt gebruikt voor het coronavaccin, zei woensdag op Fox News tegen Tucker Carlson dat er onvoldoende gegevens beschikbaar zijn over de risico’s voor deze leeftijdsgroepen en dat hij van mening is dat zij niet gedwongen moeten worden om zich te laten vaccineren.

We hebben geen toegang tot de data

“In dat cohort wegen de voordelen niet op tegen de risico’s,” zei Malone, verwijzende naar 18- tot 22-jarigen. “Ik weet dat er risico’s zijn, maar we hebben geen toegang tot de data. Ik ben van mening dat mensen zelf moeten kunnen bepalen of ze de vaccins nemen of niet, vooral omdat dit experimentele vaccins zijn.”

Op dezelfde dag zei het CDC, het Amerikaanse RIVM, dat er ‘waarschijnlijk een link is’ tussen gevallen van hartontsteking bij jongvolwassenen en tieners, en de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna.

Gezondheidsrisico

Malone was onlangs samen met evolutionair bioloog Bret Weinstein en ondernemer Steve Kirsh te zien in een podcast, die al snel werd verwijderd door YouTube omdat de video ‘misleidende informatie over het coronavaccin’ zou bevatten.

Tijdens de podcast zei Malone dat hij maanden geleden al documenten naar de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft gestuurd waarin valt te lezen dat het spike-eiwit dat wordt gebruikt in het coronavaccin een gezondheidsrisico vormt.

[Daily Mail]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...