Sucharit Bhakdi: vaccineren van kinderen is erger dan GENOCIDE

Over twee weken verschijnt het boek Corona ontmaskerd bij uitgeverij De Blauwe Tijger. Eigenaar Tom Zwitser, de schrik van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, reisde af naar Duitsland om één van de auteurs van het boek, Sucharit Bhakdi, te interviewen. Er ontstond een ontluisterend gesprek over de gevolgen van vaccinaties, waartegen de microbioloog in januari al tevergeefs waarschuwde.

Volgens Bhakdi krijgt 30 procent van de gevaccineerden te maken met bloedstolsels. Dit willen ze nu de kinderen gaan aandoen. Kinderen die al worden gevaccineerd in de Verenigde Staten en Europa krijgen te maken met vreselijke gevolgen. Het wordt verdoezeld en mag niet naar buiten komen.

Bhakdi: het vaccineren van kinderen is erger dan genocide

De gepensioneerd professor waarschuwt dat de coronavaccins kunnen leiden tot kettingreacties in het immuunsysteem die de bloedstolling activeren. Dit risico op bloedstolsels en trombose werd genegeerd door veel van zijn collega’s, politici, maar ook door de vaccinmakers.

Een Duitse arts die bloedmonsters had afgenomen bij patiënten nam contact op met Bhakdi. Hij ontdekte dat de vaccinaties in ruim 30 procent van de gevallen de bloedstolling hadden geactiveerd. Een arts uit Beieren kwam tot soortgelijke resultaten.

De microbioloog zei verder dat het vaccineren van kinderen en jongeren onverantwoorde risico’s met zich meebrengt. “Als je de prik neemt, lok je een reactie uit die potentieel dodelijk is,” benadrukte Bhakdi. “Ik adviseer mensen met klem om de prik niet te nemen. Geef hem niet aan kinderen. Als je die prik aan je kind geeft, pleeg je een misdaad.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...