Journal of Experimental Medicine: Gewone verkoudheid kan tegen corona beschermen

—————————————————————————————————————————————–

Yale Reseachers: ‘Uit voorzorg kan aan kwetsbare groepen interferon worden gegeven’

—————————————————————————————————————————————–

Het Journal of Experimental Medicine heeft een onderzoek gepubliceerd van wetenschappers van de prestigieuze Yale University, waaruit blijkt dat een simpele verkoudheid bescherming kan bieden tegen corona.

Als een persoon is besmet met het Rhino virus – het meest voorkomende verkoudheidsvirus – dan bestaat de kans dat het (veronderstelde) virus dat Covid-19 veroorzaakt zichzelf niet kan vermenigvuldigen als het in hetzelfde luchtwegweefsel terecht komt dat is geïnfecteerd met een normale verkoudheid. Daar zitten dan al namelijk voldoende ‘eerste lijns’ afweerstoffen van het immuunsysteem in.

Een Rhinovirus kan overigens verschillende vormen hebben. Enkele van die vormen lijken als twee druppels water op corona. De researchers stelden met een Rhinovirus besmet weefsel bloot aan SARS-CoV-2. Wat bleek: het coronavirus werd meteen volledig onschadelijk gemaakt. In een eerder onderzoek was al geconstateerd dat een verkoudheid op dezelfde wijze ook tegen een griepvirus kan beschermen.

‘Uit voorzorg kan interferon worden gegeven’

‘Alles hangt af van de timing,’ legde Ellen Foxman, senior auteur van de studie, uit. Het is van het grootste belang dat het immuunsysteem direct aanslaat. Daarom zouden Covid-19 patiënten in de beginfase met het immuunproteïne interferon kunnen worden behandeld, aldus Foxman. Omdat dit in de eerste dagen na besmetting dient te gebeuren, zou aan mensen uit kwetsbare groepen ook profylactisch (uit voorzorg) interferon kunnen worden gegeven. Daar worden inmiddels diverse studies naar verricht.

Indien er maar weinig virusdeeltjes zijn binnengekomen, blijkt het lichaam de verspreiding van SARS-CoV-2 ook zonder de aanwezigheid van een verkoudheid te kunnen vertragen.

Wetenschap begrijpt zelf nog niet veel van virussen

Foxman en de andere researchers hopen met hun onderzoek een verklaring te vinden waarom virussen zoals influenza vaak teruglopen in een periode waarin veel mensen verkouden zijn. Deze interferentie tussen verschillende luchtwegvirussen kan de verspreiding van andere, gevaarlijkere virussen beperken. ‘Er zijn verborgen interacties tussen virussen die we nog niet helemaal begrijpen,’ vervolgde Foxman. ‘Deze bevindingen zijn een stukje van de puzzel waar we naar kijken.’ (onderstreep toegevoegd)(1)

Impliciet tonen deze vragen en studies aan dat ‘de wetenschap’ – in tegenstelling tot de algemene indruk die wordt gewekt – nog steeds niet bijster veel weet over de werking van virussen, en wat dat nu precies zijn (of niet zijn). Desondanks wordt de gelimiteerde kennis die er is als absolute waarheid verkondigt, en als ‘bewijs’ gebruikt om de hele wereldbevolking te injecteren met als ‘vaccins’ vermomde experimentele genmanipulatie injecties.

3-in-1 test influenza en corona ‘omdat onderscheid zo moeilijk is’

Kan het zijn dat verkoudheid, influenza en corona onderdeel zijn van hetzelfde proces? Eerder dit jaar bracht het Chinese BGI Genomics, het grootste biotech bedrijf ter wereld dat ook in Europa en Amerika actief is, een gecombineerde 3-in-1 test voor zowel SARS-CoV-2 als Influenza A en B op de markt. Waarom? Volgens het bedrijf omdat ‘de griep en Covid-19 vergelijkbare symptomen hebben, en moeilijk te zijn onderscheiden.’

Dus maak je een gecombineerde test die altijd wel aanslaat bij het vinden van een restdeeltje. Maar dan nog moest BGI erkennen dat met deze ‘geavanceerde’ PCR test niet kan worden gezegd of iemand ‘besmet’ is:

‘Positieve resultaten zijn een indicatie van de aanwezigheid van SARS-CoV-2 RNA; klinische correlatie met de geschiedenis van de patiënt en andere diagnostische informatie is noodzakelijk om de infectiestatus van de patiënt te bepalen. Positieve resultaten sluiten geen bacteriële infectie of co-infectie met andere virussen uit. De gedetecteerde stof hoeft niet de precieze oorzaak van de ziekte te zijn… Negatieve resultaten sluiten geen SARS-CoV-2 infectie uit, en zouden niet moeten worden gebruikt als de enige basis voor besluiten over het omgaan met een patiënt.’ onderstreept toegevoegd)

Besmettingscijfers zijn fake, teruglopend aantal zieken heeft niets met vaccins te maken

Dit bevestigd wat wij op basis van tal van andere bronnen al sinds het voorjaar van 2020 schrijven, namelijk dat de PCR test helemaal NIETS zegt over het al dan niet ‘besmet’ zijn met het coronavirus (of met wat voor virus dan ook), een feit dat vorig jaar nota bene door Marion Koopmans is bevestigd, en in maart ook door de Duitse versie van het RIVM, dat in een document een grafiek plaatste waaruit bleek dat slechts 1 op de 50 ‘positief’ getesten daadwerkelijk is ‘besmet’. Dat betekent dat 98% van alle in de media gemelde ‘corona gevallen’ moeten worden geschrapt.

Desondanks is deze voor dit doel compleet onderuit gehaalde PCR test de basis geworden van het overheidsbeleid ten aanzien van de ‘bestrijding’ van ‘corona’, zoals lockdowns, mondkapjes, testen, vaccineren, etc., ook in Nederland.

Dat de besmettingscijfers – hoe nietszeggend ze ook zijn – nu teruglopen is volkomen normaal, net als het steeds lagere aantal mensen in het ziekenhuis. Dat gebeurt namelijk altijd in het voorjaar en de zomer, en heeft helemaal niets met vaccins te maken. In het najaar, als het weer kouder wordt, gaan de cijfers dus weer oplopen. Helaas heeft er er alle schijn van dat dit volstrekt normale proces opnieuw zal worden aangegrepen om totaal ongegronde paniek te zaaien, en opnieuw keiharde maatregelen (zoals lockdowns) te nemen.

 

Xander

(1) Superbugs.news
(2) Afbeelding: Willgard Krause via Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...