Brits overheidsdocument schrijft dat meeste zieken en doden tijdens derde golf in augustus gevaccineerden zullen zijn

9,5% van de volledig gevaccineerde ouderen zijn volgens de Britse overheid alsnog ‘niet beschermd tegen sterfte’.

—————————————————————————————————————————————–

Let op: er is een ander document in omloop waarin over 3 weken een nieuwe lockdown zou worden aangekondigd, maar dat is FAKE

—————————————————————————————————————————————–

Uit een officieel Brits overheidsdocument (gedateerd op 31 maart) over de ‘Roadmap’ zoals die in 2021 verwacht wordt, blijkt dat vooral volledig gevaccineerde ouderen zich zorgen moeten maken over de verwachte ‘derde corona golf’ (al dan niet samenvallend met de Indiase ‘Delta’ variant). Op pagina 18 staat onder punt 56 iets opmerkelijks, een verontrustende stelling die het vermoedelijke scenario zoals we dat sinds voorjaar 2020 schetsen lijkt te bevestigen.

‘Dit laat zien dat de meeste doden en (ziekenhuis)opnamen in een post-Roadmap heropleving (van corona (met een piek in augustus)) mensen zijn die twee vaccindoses hebben gekregenzelfs zonder afnemende vaccinatie bescherming of een opkomende variant die aan de vaccins ontsnapt. Dit komt omdat de vaccin toediening in de hoogste leeftijdsgroepen zo hoog is. Daarom zijn er 5% van 50-plussers die niet gevaccineerd zijn, en 95% x 10% = 9,5% van de 50 jarigen die gevaccineerd zijn, maar niettemin niet beschermd zijn tegen sterfte. Dit is niet het gevolg van ineffectieve vaccins, maar enkel omdat de vaccin toediening zo hoog is.’ (onderstreept toegevoegd)

De 10% is de aangenomen seizoensvariatie in (virus)overdracht. Deze seizoensvariatie, veroorzaakt door ‘het tussenspel tussen vaccinatie en door infectie opgewekte immuniteit’, zal naar verwachting de derde golf (veel) minder hoog laten zijn dan de vorige, maar kan de (veronderstelde) ‘epidemie’ wel verlengen. Er wordt tevens vanuit gegaan dat 90% van de bevolking tot 50 zal zijn gevaccineerd.

Maar leest u deze zin nog eens een keer over: Dit is niet het gevolg van ineffectieve vaccins, maar enkel omdat de toediening zo hoog is.’

De vaccins zijn ‘effectief’, maar omdat we er zoveel van toedienen, is 9,5% van de gevaccineerde 50-plussers alsnog niet beschermd tegen sterfte (door het coronavirus, exclusief mutaties). Wat de overheid met deze tenenkrommende redenering zegt is dat ‘enkel omdat we zoveel mensen vaccineren, er statistisch meer gevaccineerden zullen overlijden’.

Maar wacht even, we vaccineren AL die mensen toch om hen juist tegen sterfte te beschermen? Dan zou dat vaccin toch bij AL die mensen moeten werken? Misschien kun je dit nog volhouden dat zo’n vaccin bij 0,1% of 1% niet werkt, maar bij bijna 10%? Vergelijk dat eens met de vastgestelde Covid-19 IFR van slechts 0,15%. ALS je al besmet wordt, dan heb je slechts 0,15% kans dat je eraan overlijdt (vergelijkbaar met een seizoensgriep). Waarom zou je dan in vredesnaam het risico nemen je te laten injecteren met hoogst omstreden experimentele genmanipulatie ‘therapie’?

Breed vaccineren tijdens pandemie was tot 2020 het allerstomste wat je kon doen

Als je dan al voor vaccinaties zou zijn, moet daarom misschien maar worden besloten om terug te keren naar wat tot 2020 de algemene vuistregel was, namelijk dat je alleen hoge-risicogroepen inent? Tal van wereldwijd erkende topvirologen en -immunologen, waaronder HIV ontdekker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, hebben op basis van de historie gewaarschuwd dat het breed vaccineren van de hele (ook gezonde) bevolking tijdens een epidemie of pandemie – exact wat sinds eind vorig jaar overal gedaan wordt – het allerstomste en schadelijkste is wat je kunt doen.

‘De modellen die hier worden gebruikt nemen aan dat de effectiviteit van vaccins hoog blijft, en beschouwen de impact van nieuwe varianten niet als reden tot zorg’ (punt 61). Vervolgens wordt dat in punt 63 alweer tegengesproken. ‘De langzame import van nieuwe varianten, zoals B.1.351., zijn een zeer belangrijke prioriteit om de volgende generatie vaccins te ontwikkelen.’ Omdat dit ‘vele maanden’ zal gaan duren, blijven ‘maatregelen om het importrisico te voorkomen en te managen, zoals het testen van individuen… en het handhaven van strikte quarantaine maatregelen voor degenen die het land binnenkomen belangrijk…’

Weer een stukje weg vrij naar 100% verplichte vaccinaties?

Is dit document wellicht een verkapte waarschuwing dat 9,5% van de volledig gevaccineerde ouderen juist door het vaccin ‘niet beschermd zijn tegen sterfte’? Probeert men hier op voorhand een verwacht zeer hoog aantal vaccinatiedoden weg te verklaren? Is dit wellicht de echte reden waarom de Britse overheid op zoek is naar locaties om de komende 6 maanden tot 4 jaar in Londen een ‘overtollig aantal doden’ te kunnen opslaan? 9,5% van 95% van 26 miljoen Britse 50-plussers = 24,7 miljoen = 2,35 miljoen ouderen die ondanks hun vaccinaties alsnog kunnen sterven. (Passen we die 9,5% toe op Nederland, dan zou het om 9,5% van 95% van 7,17 miljoen = 6,81 miljoen, dus 647.000 volledig gevaccineerde ouderen gaan).

Het wordt niet expliciet geschreven, maar dit uitgangspunt maakt wel weer een stuk van de weg vrij naar het gevreesde scenario waarin men 100% verplichte vaccinaties wil afdwingen, en de paar procent ongevaccineerden valselijk de schuld gaat geven van deze komende zieken- en dodengolf, en de golven die daarna nog gaan komen en die reeds worden aangekondigd.

We kunnen de valse propagandaberichten van de systeempolitici en media al raden: ‘Alléén als iedereen is gevaccineerd kan deze derde golf / variant worden gestopt, zijn jullie opa’s en oma’s weer veilig, hoeven we geen nieuwe lockdowns af te kondigen,’ et cetera. Het zal zó vaak worden herhaald, dat de 90% die de afgelopen anderhalf jaar sowieso geen enkele moeite deed om zelf kritisch onderzoek te doen, deze zoveelste stroom aantoonbare onzin nog blindelings zal geloven ook.

De Britse overheid werkt in ieder geval almaar openlijker toe naar dat doel: ‘Het is zeer waarschijnlijk dat op de middellange termijn nieuwe vaccins zijn vereist’ (punt 64). ‘Als de epidemie net als in de vroege herfst van 2020 groter wordt, dan is het mogelijk om een gecontroleerd nationaal scenario te hebben,’ naast eventuele regionale en lokale maatregelen.

Fake memorandum voorspelt permanente lockdown over paar weken

Uit een zogenaamd Brits overheidsmemorandum zou blijken dat het land al over 3 weken of in augustus in permanente lockdown gaat omdat er – ondanks de massa vaccinaties – een ‘derde golf’ met vooral de Indiase Delta variant wordt verwacht. Het document, waarvan de authenticiteit niet bevestigd kan worden en dat hoogstwaarschijnlijk fake* is, zou zijn geschreven door de infame paniekzaaier dr. Neil M. Ferguson, die in diskrediet raakte vanwege zijn volledig ontkrachte pandemiemodellen van vorig jaar, waarin hij alleen al in Groot Brittannië minstens een half miljoen doden voorspelde.

(* We maken er desondanks melding van, omdat dit fake memorandum zich als een lopend vuurtje over social media heeft verspreid, en sommigen van u het wellicht ergens zijn tegengekomen.)

 

Xander

Zie ook o.a.:

23-06: Britse overheid zoekt ruimte in Londen om komende 4 jaar ‘overtollig aantal doden’ te kunnen opslaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...