Zet je schrap, de klimaatlockdowns komen eraan

Een medewerker van de WHO heeft een rapport geschreven over de mogelijke komst van een klimaatlockdown, die te vergelijken zou zijn met een coronalockdown. De klimaatactivisten waren in eerste instantie erg jaloers toen de eerste lockdowns werden ingesteld, zei Marc Morano van website Climate Depot op Fox News. Vervolgens stelden ze voor om ook klimaatlockdowns te gaan invoeren.

Hij wees erop dat er zelfs academici zijn die ervoor pleiten om ‘klimaatverandering’ toe te voegen aan overlijdensaktes. Eerder zei Bill Gates al dat ‘er meer mensen zullen sterven’ aan de gevolgen van klimaatverandering dan aan corona.

CO2-rantsoenbonnen

Morano zei verder dat er onlangs meerdere rapporten zijn verschenen waarin wordt opgeroepen tot klimaatlockdowns. Waar moet je dan aan denken? De thermostaat mag niet te hoog, je bewegingsvrijheid wordt ingeperkt en je mag alleen vliegen wanneer het ‘moreel gerechtvaardigd’ is.

Medewerkers van de WHO raden nu aan om klimaatlockdowns in te stellen, wat betekent dat China hiervan gevrijwaard blijft, benadrukte Morano. In Groot-Brittannië wordt al gesproken over CO2-rantsoenbonnen, waarbij de overheid of je werkgever je CO2-uitstoot meet: je energieverbruik, hoe vaak je reist of het type auto dat je bezit. Als je de limiet overschrijdt, betaal je een boete.

Een Duitse klimaatadviseur heeft daarnaast een CO2-budget voor ieder mens op aarde voorgesteld. “Dit is wat we kunnen verwachten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...