Wereldgezondheidsorganisatie adviseert kinderen niet te vaccineren, wijzigt richtlijn 48 uur later

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is een divisie van de Bill en Melinda Gates Foundation. Alleen de Amerikaanse regering gaf de WHO meer geld dan Bill Gates in 2016-17; en het was met een fractie van een procent, bericht thecovidblog.com.

In de WHO-financiering voor 2020-21 staat Duitsland bovenaan, gevolgd door Gates.

Iedereen weet dat Bill Gates een genocidale gek is. Hij heeft talloze malen verklaard dat het zijn doel is om iedereen op de planeet experimentele COVID-19 injecties te laten krijgen. Verder zei Gates tijdens zijn beruchte TED Talks in 2010 (toevallig in hetzelfde jaar dat Fauci voor het eerst toetrad tot de leidersraad van de Gates Foundation) dat de wereldbevolking gemakkelijk met 10-15% kan worden teruggebracht als “we goed werk leveren met… vaccins”.

Veel mensen, waaronder deze blogger, waren absoluut verbaasd toen ze de WHO-pagina ontdekten waarop staat dat kinderen NIET tegen COVID-19 moeten worden ingeënt. Het ging de afgelopen 48 uur viraal op Twitter, Reddit en verschillende andere social media platforms.

WHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven

De richtlijn werd snel door veel mensen gearchiveerd. De screenshot bevat de originele (en huidige) URL. De oudste versie is van 8 april. De WHO raadt dus al meer dan twee maanden af om kinderen te vaccineren.

Maar ergens tussen 8:17 p.m. Eastern en 11:43 p.m. Eastern gisteravond, heeft de WHO de aankondiging veranderd. Hieronder staat de huidige versie, met de link hier.

Hier is een schermopname van de pagina. De tab was ’s nachts op de computer open gelaten. Toen de pagina werd ververst, veranderde de tekst.

U kunt ook naar de archieven gaan en alle pagina-opnames bekijken van 20 juni 2021 tot 22 juni 2021 om 23:43, de eerste keer dat het veranderde.

Propaganda gaat door

Dit verhaal behoeft niet veel analyse. Echte, onbevooroordeelde wetenschappers bij de WHO, zonder politieke of genocidale agenda’s, plaatsten nuttige, belangrijke informatie zodat de wereld die kon zien. Op de een of andere manier is het een hele tijd onopgemerkt gebleven tot de virale verspreiding van de afgelopen twee dagen. Iemand e-mailde de baas, Bill Gates, en hij beval de verandering. Iemand verloor waarschijnlijk zijn baan, of erger.

Niemand zou deze experimentele injecties moeten krijgen, vooral jonge mensen die geen risico lopen om te sterven aan COVID-19. Deze injecties veroorzaken bij iedereen  gevaarlijke bloedstolsels en myocarditis (hartontsteking) bij jonge mensen.

Natuurlijk raadt het gekochte en betaalde Centers for Disease Control iedereen boven de 12 jaar aan deze injecties te krijgen. De genocide is echt. De propaganda is echt. Het is uitputtend. Maar kritische denkers hebben een verantwoordelijkheid, niet alleen tegenover zichzelf, maar ook tegenover diegenen die te zwak en te onderdanig zijn om voor zichzelf te denken. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...