Tiener die hartaanval kreeg na Pfizer-vaccin: ‘Ik krijg liever corona’

De 18-jarige Isaiah Harris uit Springdale in de Amerikaanse staat Arkansas kreeg na zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin een hartaanval. Hij zegt in een interview met The Defender dat hij liever corona krijgt.

Op 8 april kreeg Isaiah zijn eerste dosis en op 30 april de tweede. Binnen 12 uur na de tweede dosis kreeg hij koorts en werd hij rillerig. Vervolgens begon zijn hart heel erg pijn te doen en kreeg hij ademhalingsproblemen.

In het ziekenhuis werd hij niet serieus genomen. Isaiah moest twee uur wachten, waarna ze hem zes uur op de gang lieten liggen. Daar kreeg hij een hartaanval en vulde één van zijn longen zich met vocht.

Het is gewoon te gevaarlijk

Artsen bleven ontkennen dat het vaccin de boosdoener was. Vervolgens verwees een verpleegster naar een studie waaruit blijkt dat het vaccin myocarditis kan veroorzaken, een ontsteking van de hartspier. Isaiah werd gediagnosticeerd met acute myocarditis en lag vier dagen in het ziekenhuis.

Het ziekenhuis was niet van plan om het geval te melden bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, en dus besloot zijn vader dat te doen.

De jongeman mag drie tot zes maanden geen lichamelijke inspanning verrichten. Hij mag hooguit de hond uitlaten. Hij zei dat niet iedereen het vaccin zou moeten nemen. Zijn vader is fel tegen het vaccin, hoewel hij eerder wel het Moderna-vaccin heeft gehaald. “Het is gewoon te gevaarlijk en er is niet genoeg onderzoek gedaan,” zei hij.

Meer dan 1200 gevallen van hartontsteking

“President Biden zei onlangs dat je zult boeten of een mondkapje moet dragen als je niet gevaccineerd bent, maar ik krijg liever corona dan een hartaanval,” aldus Isaiah.

In de VS zijn inmiddels meer dan 1200 gevallen van hartontsteking bij tieners en jongvolwassenen bekend, schrijft de krant The Epoch Times. “Het lijkt erop dat de mRNA-vaccins myocarditis kunnen uitlokken,” zei kindercardioloog Matthew Oster.

[Children’s Health Defense]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...