Smoking gun! Kandidaten voor mRNA-coronavaccin lagen 1 maand vóór uitbraak al klaar

Uit documenten blijkt dat het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH en farmareus Moderna een maand voor de corona-uitbraak kandidaat-vaccins hebben voorgelegd aan een expert die banden had met het Wuhan-lab en die heeft ‘geholpen het coronavaccin te testen’.

De documenten, die afgelopen jaar zijn gepubliceerd door Axios, onthullen dat de Amerikaanse overheid en Moderna kort voordat corona opdook in Wuhan een overeenkomst hebben gesloten over het versturen van materiaal naar topspecialisten. De overeenkomst is gesloten tussen 12 en 19 december 2019.

Volgens het officiële verhaal werd de WHO op 31 december 2019 op de hoogte gebracht over een uitbraak in Wuhan. Pas op 9 januari 2020 publiceerde de WHO een officiële verklaring over het nieuwe coronavirus.

Niets te zien

De overeenkomst is ondertekend door onder andere dr. Ralph Baric, die zeer nauwe banden heeft met het Wuhan Instituut voor Virologie. Uit de overeenkomst blijkt dat het NIH en Moderna Baric hebben gevraagd om het mRNA-vaccin te testen.

Baric publiceerde in 2015 samen met ‘vleermuisvrouw’ Shi Zhengli van het Wuhan Instituut voor Virologie een paper over coronavirussen. Het onderzoek werd gefinancierd door de EcoHealth Alliance. Het NIH sluisde via dezelfde groep geld door naar het lab in Wuhan. Google financiert de EcoHealth Alliance al ruim een decennium.

De baas van de EcoHealth Alliance, Peter Daszak, was de enige Amerikaan die naar Wuhan werd gestuurd om de labtheorie te ‘onderzoeken’. Drie uur na zijn bezoek aan het lab concludeerde hij dat er ‘niets te zien was’.

Sars-CoV-3?

Dr. Baric ontwikkelde ook het coronamedicijn remdesivir voor farmareus Gilead, een bedrijf dat in de afgelopen jaren 6,5 miljard dollar heeft ontvangen van het NIH. Baric ontwikkelde bovendien een ‘universeel vaccin’ tegen coronavirussen. “Dit vaccin heeft de potentie om uitbraken te voorkomen als het gebruikt wordt na de ontdekking van een nieuwe variant,” zei hij. “Op deze manier kunnen we mogelijk Sars-CoV-3 voorkomen.”

In 2018 zei Baric tijdens een conferentie dat iemand op een dag vaccins zou kunnen verkopen aan mensen die zich thuis willen vaccineren. “Hoogstwaarschijnlijk zal iemand een manier weten te bedenken om dat op een legale manier te doen, niet op een veilige manier.”

Hij legde ook uit hoe je geld kunt verdienen aan de ‘volgende pandemie’.

[Infowars]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...