Het moge duidelijk zijn dat er niets aan het Corona verhaal klopt.

Het statistische gegeven dat het praktisch onmogelijk is dat dit (tot nu toe NOOIT geisoleerde) virus toevallig een paar km van een lab (wat juist met dit virus experimenteert) opduikt zou een duidelijke aanwijzing moeten zijn.

Alle duidelijke bewijsbare voorbereidingen die er waren voordat het virus opdook.

Het wetenschappelijk duidelijke nonsens verhaal dat de PCR methode hiervoor  een betrouwbare test zou zijn. De nooit vertoonde onzinnige testmethode waarbij mensen zich een stok tot in hun hersenpan moeten laten rammen (toevallig tegen de dunne plaat die toegang tot de hersenen geeft).

Het criminele aantal cycli wat men houdt terwijl alle deskundigen het erover eens zijn dat dit praktisch altijd een positief resultaat oplevert en het ene segment waarop men test (normaal worden 3 segmenten genomen) zouden duidelijk genoeg moeten zijn.

De tegenwerking tegen zeer goed werkende goedkope medicatie. De extreme censuur die is opgetreden.

De noodkreten die uitgegaan zijn door topwetenschappers et cetera.

De extreme druk en pressie om het experimentele prikje te nemen.

De cijfers van doden en zware gewonden door dit prikje op korte termijn en de grote waarschuwingen door topwetenschappers voor de effecten op (middel)lange termijn.

Het volk wat zich aan mondkapjes en afstand moet houden, de elite die zich keer op keer aantoonbaar hier zich niets van aantrekt. De wetenschappelijke bewijzen van de schadelijkheid van mondkapjes, social distancing.

De herinneringen aan periodes wanneer avondklok en aussweizen werden gehanteerd.

Alles wat gezond is mocht niet meer; gezonde sociale omgang; vrij ademen en bewegen. Alles wat voor een mens ongezond is moeten we doen. De aantoonbare aanwijzingen dat de coronacijfers zwaar zijn opgeklopt.

De beschrijving in 2010 en 2018 hoe deze periode allemaal zal verloden zoals beschreven in o.a. het Rockefeller rapport. Et cetera Et cetera.

Dit alles zou toch enigszins tot vragen moeten leiden in de pers en de politiek. Niets van dit alles. Hier kan ik allen maar uit opmaken dat dit alles een doelbewust plan is. Voldoende aanwijzingen dat de echte elite hier achter zit waar bekend van is dat ze de wereldbevolking willen reduceren (genocide) en bijkomend graag de overblijvende mens tot slaaf wil maken. Alle nodige techniek is aanwezig.

We zitten in de ergste oorlog tegen nazi’s die zeer krachtig en kwaadaardig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...