Actiejournaal week #25 – Martina Groenveld met Michel Rijenga en Sascha Beentjes


Martina Groenveld neemt het afgelopen demonstratie-weekend door met Michel Rijenga (Nederland in Verzet) en Sascha Beentjes – Van Westen (Vrouwen voor Vrijheid). Het ‘Woodstock van de 21e eeuw’ in Haarlem bleek niet helemaal Michel z’n ding te zijn. Gelukkig vond hij troost aan de bar.Hebben onze koning, Willem Alexander, en burgemeester Jan van Zanen zich schuldig gemaakt aan Animal Farm-achtige praktijken, zoals Grapperhaus dat verleden jaar deed, tijdens zijn bruiloft? Michel sprak erover tijdens zijn speech, afgelopen zondag.

Uiteraard wordt ook de agenda voor komend weekend besproken. Zaterdag 26 juni, vanaf 12:00 uur in Emmen. Zondag 27 juni, vanaf 16:00 uur in Maastricht.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...