Vaccinwroeging slaat toe

Net als bij koperswroeging nadat je veel geld hebt uitgegeven aan een product waarvan je je realiseert dat je het niet wil hebben en niet had moeten kopen, hebben miljoenen mensen vaccinwroeging nadat ze met centraal zenuwstelsel verstorende, bloedstollende, smerige Covid-19 vaccins zijn geïnjecteerd. Voor vele anderen is de wroeging voor hun familieleden, vrienden, buren en collega’s die aan de injecties zijn overleden. Voor miljoenen anderen echter, GEEFT het Covid-19 vaccin hen Covid-19, waardoor, ironisch genoeg, hun grootste angst bewaarheid wordt, schrijft pandemic.news.

Het ergste is dat de “klanten” de vaccins niet “terug” kunnen brengen. Slechte garantie, en teruggave zal niet worden aanvaard. Het maakt niet uit of u uw “bonnetje” hebt (vaccinkaart of -pas), want er is GEEN ongedaan maken van mRNA-codes als ze eenmaal zijn ingebed in uw cellen. Ze sluipen naar binnen als een vergiftigd Trojaans paard en dringen de ruimte binnen, de boodschap tussen je DNA en je RNA, en dat is het dan. Je bent er helemaal klaar voor. Gecodeerd om onbeperkt prionen en eiwitten in je bloed te produceren, die veel verder reizen dan alleen het pijnlijke spierweefsel waar ze de technologie in je arm hebben gestoken.

De vaccin “spiermythe” ontkracht: spike-eiwitten splitsen zich af van je cellen en reizen via je bloed door het lichaam 

Spike-eiwitten splitsen (breken weg van) de cel, verlaten de injectieplaats en reizen door je lichaam en hersenen, in tegenstelling tot wat de smerige vaccinfabrikanten, de corrupte FDA en hun medesamenzweerders bij de CDC iedereen wijsmaken. Als u de wetenschap wilt begrijpen, de echte wetenschap, achter mRNA, luister dan naar de wetenschapper die het gemaakt heeft, die het ontdekt heeft, die er baanbrekend werk mee verricht heeft, en die er nu over aan het klokkenluiden is. Maak u klaar om de waarheid te horen over deze smerige, plandemie Covid-19 inentingen:

Verkocht! Nu, nadat de helft van alle Amerikanen op zijn minst hun eerste Covid-19 prik hebben gekregen, zo niet hun tweede, ontdekken miljoenen slachtoffers onmiddellijke of vreemd vertraagde vaccinschade, waarvan sommige nu permanent lijken, inclusief verlies van gezichtsvermogen, gehoor en met bloedstolsels vervuilde organen. Er werd u een leugen “verkocht”, gratis. Mensen lijden nu aan een massaal verlies van hun motorische vaardigheden, aan eenvoudige taken die ze vóór het vaccin of de vaccins nog prima konden uitvoeren, maar nu nauwelijks of niet meer, zoals een glas water vasthouden, hun eigen tanden poetsen, autorijden, joggen, en ga zo maar door.

Dit is koperswroeging van de meest extreme soort, en deze mensen beginnen erachter te komen WAAROM de vaccins gratis zijn en met zoveel propaganda en “gratis spul” worden gepromoot.

Koperswroeging wordt meestal geassocieerd met dure dingen, zoals auto’s of onroerend goed, maar nu is het van iets dat consumenten kregen dat gratis was en gecorrumpeerd – smerige vaccins. Hoe komt het dat u zo bang bent geworden voor het coronavirus dat u in allerijl een experimenteel vaccin hebt aangeschaft? Zou u het nu ongedaan maken als u kon, het teruggeven en de mRNA-prion-scheppende functie ongedaan maken die nu deel uitmaakt van wie u bent en wat u bent? Weet u nog, in de jaren ’90, toen alle voorstanders van natuurlijke gezondheid schreeuwden om GMO’s te verbieden?

Dat was om een goede reden. Het voedsel is nu gecorrumpeerd met genen die pesticiden creëren, en nu, 30 jaar later, is uw lichaam beschadigd met genen die prionen creëren, en u zou kunnen eindigen met de gekke koeienziekte, psychotisch worden in de strijd tegen de “indringers” – ziekteverwekkers die uw lichaam nu is geprogrammeerd om te creëren en die zich door uw bloed verspreiden.

Dit is veel meer dan een “periode van mentale ongemak”. Dit is meer dan wat gevoelens van spijt en angst na het doen van een belangrijke aankoop, maar hoe heeft het zover kunnen komen voor zoveel mensen? Dat heet cognitieve dissonantie, waarbij mensen doen waartoe ze zich door krachten van buitenaf gedwongen voelen om stress op een onbewust niveau te vermijden. De media zorgen ervoor dat iedereen “uitkijkt” naar de ultieme stressverlichter, en dat is de gemoedsrust na de vaccinatie, maar het is een valstrik. Het is een valstrik zoals het naar de “laagtij” zandbank lopen net voordat de vloed komt. Er is geen ontsnappen aan.

U heeft de betere optie gemist, als u ingeënt bent tegen de Chinese griep. Vitamine C, D en zink die immuniteit opbouwen zijn de sleutel. Kijk ook naar de kracht van  kruidentincturen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...