Statisticus dient Wob-verzoek in bij Hugo’s ministerie over PCR-test, krijgt na 9 maanden bizar antwoord

Statisticus Fritsander Lahr diende bij het ministerie van Volksgezondheid van Hugo de Jonge een Wob-verzoek in om informatie over de Ct-waarden van de PCR-test boven water te krijgen. De Ct-waarde is een maat voor het aantal cycli dat nodig is om het genetische materiaal waar te nemen. Bijna negen maanden later kreeg hij een reactie op zijn Wob-verzoek.

Lahr kreeg een brief waarin staat: “De door u gevraagde informatie is niet aanwezig. Dat betekent dat ik uw verzoek om informatie afwijs op grond van artikel 3 van de Wob.” Het ministerie meldt wel: “Het optimale aantal vermeerderingscycli ligt voor het overgrote aantal testen tussen de 40 en 45 cycli. Indien na dit aantal cycli van 40-45 geen signaal is waargenomen, dan wordt de uitslag als negatief bepaald.”

Het ministerie meldt dat het optimale aantal cycli 40-45 is, terwijl de meeste onderzoeken anders aangeven, stelt Lahr.

Veelzeggend

“Dit is veelzeggend,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet in een reactie op Twitter. “Positieve uitslagen heten na meer dan 28 cycli reeds valspositief en bewijzen geen besmettelijkheid.” Hij gebruikt ook de hashtag ‘PCR-hoax’.

De PCR-test is makkelijk te manipuleren en onbetrouwbaar. Er zijn al veel artikelen over geschreven door experts, medisch journalisten en andere onderzoekers. Bij een Ct-waarde van 35 of hoger zegt de uitslag eigenlijk niets.

Fauci: het is zinloos om meer dan 35 cycli te draaien

Dr. Kary Mullis, die de Nobelprijs won omdat hij het PCR-proces heeft uitgevonden, zei: “Met PCR kun je – als je het goed doet – vrijwel alles in het lichaam vinden.” Over het aantal cycli zei hij: “Als je meer dan 40 cycli nodig hebt, is er iets goed mis met je PCR.”

Zelfs dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, heeft openlijk toegegeven dat je bij meer dan 35 cycli geen levend virus, maar ‘dode nucleotiden’ detecteert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...