Ontwikkelaar mRNA-vaccintechnologie: ‘Spike-eiwit is heel gevaarlijk, het is giftig voor cellen’

Ninefornews.nl

Onlangs was Robert Malone, de ontwikkelaar van de mRNA-vaccintechnologie, te gast in de Dark Horse Podcast om te praten over veiligheidsrisico’s rond de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Dr. Malone zei onder meer dat lipide nanodeeltjes in het coronavaccin – die het lichaam opdracht geven het spike-eiwit aan te maken – de prikplek verlaten en zich ophopen in organen en weefsels.

Volgens Malone was de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA op de hoogte van het feit dat het spike-eiwit zich verspreidt door het lichaam en tot bijwerkingen kan leiden, en dat het heel gevaarlijk is. Sterker nog: Malone was één van de vele wetenschappers die de FDA hebben gewaarschuwd voor de gevaren van het spike-eiwit.

Wat de gevolgen daarvan zijn, is volledig onbekend

Antoine Tromp, wethouder in de gemeente Bergen, bekeek de podcast en vat samen: “Hoge concentraties van de lipide nanodeeltjes worden aangetroffen in de eierstokken en beenmerg. Verder verspreidt het spike-eiwit zich tegen verwachting in door de hele bloedbaan. Wat de gevolgen daarvan zijn, is volledig onbekend.”

Op LinkedIn schreef Malone dat het spike-eiwit cytotoxisch – giftig voor cellen – is en de bloed-hersenbarrière opent. “Dat is een feit. Het is aan de vaccinontwikkelaars om aan te tonen dat hun versie niet giftig is.” Hij hekelde de politisering van de wetenschap door de mainstream media.

Gevaarlijk en experimenteel

“Het is nooit een goed teken als de ontwikkelaar en patenthouder van de mRNA-vaccintechnologie waarschuwt tegen de mRNA-coronavaccins,” reageert onderzoeksjournalist Patrick Savalle. “De mRNA-technologie werkt. De manier waarop het is toegepast in de coronavaccins is gevaarlijk en experimenteel.”

[Children’s Health Defense]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...