FOX News plaatst BOM onder Google, YouTube, Fauci en het coronaverhaal

Steve Hilton maakte gisteren korte metten met de oorsprong van Corona, Dr. Fauci, Google, YouTube, de gevestigde orde en Peter Daszak met zijn opgezette Eco Health Alliance onderzoek.

FOX News: “Google is het virus!”

De beschuldigingen van Steve zijn niet mis.

Hij beschuldigt Fauci en Daszak ervan de opdracht te hebben gegeven aan het Wuhan lab om vleermuizen-coronavirussen makkelijker in de lucht te krijgen, besmettelijker te maken voor de mens en makkelijker overdraagbaar te maken van mens op mens.

Een beschuldiging van een enorme misdaad tegen de mensheid dus jegens o.a. Dr. Fauci maar ook Peter Daszak, Google en YouTube en de elite.

De virussen lijken in het Wuhan lab gefabriceerd te zijn om meer mensen ziek te maken en dood te laten gaan.

Steve zegt hierbij dat, wanneer je alle gevolgen wereldwijd van deze coronacrisis ziet, dit het allergrootste schandaal ooit is. FOX News beschuldigt Dr. Fauci in principe van massamoord/genocide en alles wat er nog meer vast hangt aan het coronaverhaal.

Steve heeft ook het bewijs dat Google al in 2018 geld gaf aan Peter Daszak voor “onderzoek” naar het coronavirus.

Daszak en Fauci houden, volgens FOX News, zo´n beetje als enige in de VS, nog vol dat dit coronavirus natuurlijk is ontstaan. Steeds meer wetenschappers twijfelen en ook de publieke opinie, vooral in de VS, is gekanteld.

Google is partner in crime geworden door Daszak en Fauci te steunen en alles wat afweek van hun “natuurlijke oorsprong theorie” te censureren. Ieder bericht over de mogelijkheid va neen lek in het Wuhan lab werden weg gecensureerd.

Google censureerde alles van o.a. Pierre Kory en wetenschappers die hebben aangetoond dat het medicijn Ivermectin de verspreiding van het virus direct vernietigt en je er niet ziek van wordt. Dat mensen er nog nooit van gehoord hebben komt dus door de massale censuur door o.a. Google en YouTube en de media.

Er wordt dus niet gekeken, en dat is niet voor de eerste keer, voor een goedkoper en vooral veiliger medicijn tegen dit virus.

Zie de beelden waarin Steve Google, de Big Tech bedrijven, de technocraten en de gevestigde orde verpletterd. (Nederlands ondertiteld)

Wie is Peter Daszak?

Wikipedia omschrijft Daszak als volgt:

“Peter Daszak is een Britse zoöloog , adviseur en publieksdeskundige op het gebied van ziekte-ecologie , in het bijzonder op het gebied van zoönose . Hij is voorzitter van EcoHealth Alliance , een nonprofit non-gouvernementele organisatie die verschillende programma’s op het gebied van wereldwijde gezondheid en pandemiepreventie ondersteunt.  

Hij is ook lid van het Centrum voor Infectie en Immuniteit aan de Columbia University Maillman School of Public Health. Daszak staat bekend om zijn betrokkenheid bij onderzoeken naar de eerste uitbraak die zich uiteindelijk ontwikkelde tot de COVID-19-pandemie . Hij was lid van het WHO-team dat werd gestuurd om de oorsprong van COVID-19 in China te onderzoeken, en heeft samengewerkt met vooraanstaande virologen en ecologen van infectieziekten over de hele wereld.”

 

Peter Daszak

Peter Daszak uit commissie verwijderd

De Britse wetenschapper is verwijderd uit de COVID-commissie die naar de oorsprong van de pandemie kijkt nadat hij in het geheim de theorie van laboratoriumlek aan de kaak had gesteld, terwijl hij zijn nauwe banden met het laboratorium niet vermeld Dailymail.

De New York Post meldt dat Peter Daszak heeft gezegd dat hij zelf is vertrokken. (bron)

Het vertrek van Daszak uit de door de VN gesteunde Lancet-commissie werd onthuld op hun website. met het citaat “teruggetrokken van het werk van de Commissie over de oorsprong van de pandemie”(bron)

Daszak, die honderdduizenden dollars aan federale subsidies aan het Wuhan Institute of Virology heeft doorgesluisd, maakt dus niet langer deel uit van een, door de VN gesteunde, commissie die de oorsprong van de coronaviruspandemie onderzoekt.  (bron)

De aanwezigheid van Daszak op een aantal instanties die de oorsprong van COVID onderzoeken, is controversieel gebleken omdat hij banden heeft met het Wuhan Institute en zijn hoofdonderzoeker Dr. Shi Zhengli – genaamd ‘Batwoman’.

“Complottheorieën”

Daszak hielp bij het opstellen van een brief die werd gepubliceerd in het prestigieuze medische tijdschrift The Lancet en werd ondertekend door 27 wetenschappers, waaronder Daszak zelf, en hekelde de bewering over het lekken van informatie dat beweert dat dit virus uit een lab komt als een ‘samenzweringstheorie’ en ‘niet-wetenschappelijk’.

“We staan ​​samen om samenzweringstheorieën die suggereren dat COVID-19 geen natuurlijke oorsprong heeft, krachtig te veroordelen.”

“Samenzweringstheorieën creëren niets anders dan angst, geruchten en vooroordelen die onze wereldwijde samenwerking in de strijd tegen dit virus in gevaar brengen”, voegde de verklaring eraan toe.

Die complotdenkers toch..

Vooral Google, YouTube en de meeste media zorgden ervoor dat iedere andere theorie werd gecensureerd om Daszak in te beschermen. Zo ook alles wat met het medicijn Ivermectin te maken had. Een medicijn dat wereldwijd wonderen blijkt te verrichten tegen het zogenaamde COVID19 virus.

Daszak heeft sindsdien te maken gehad met vele claims over belangenconflicten en over zijn banden met de laboratoriumonderzoekers die steeds meer geloven dat er mogelijk COVID uit het lab is gelekt.

Donald Trump was een van de eersten die met de vinger wees naar het Wuhan-lab als bron van de uitbraak, maar zijn suggestie werd aanvankelijk afgedaan als een complottheorie en een poging om af te leiden van zijn eigen aanpak van de pandemie. (bron)

De in Oekraïne geboren Britse zoöloog Daszak haalde de ‘lab-lek’-theorieën onderuit en bestempelde alles wederom als ‘samenzweringen’ in een open brief die afgelopen februari in The Lancet werd gepubliceerd – een reactie die is vergeleken met een doofpotaffaire.

Hoewel de verklaring aanvankelijk beweerde dat de ondertekenaars “geen concurrerende belangen” hadden, gaf The Lancet maandag een verklaring af waarin stond dat het alle 27 ondertekenaars had uitgenodigd om “hun concurrerende belangen opnieuw evalueren.”(bron)

De verklaring bevatte een bijgewerkte onthulling van Daszak die bij de verklaring van februari 2020 was gevoegd en twee andere stukken waaraan hij co-auteur was of waaraan hij heeft bijgedragen.

In zijn uitgebreide verklaring verklaarde Daszak dat het werk van EcoHealth in China – inclusief in het Wuhan-lab – werd gefinancierd door de National Institutes of Health (NIH) en het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID). Daszak ontkende ook dat hij of EcoHealth rechtstreeks geld van de Chinese overheid ontving. (bron)

“Het werk van de EcoHealth Alliance in China omvat de productie van een klein aantal recombinante vleermuiscoronavirussen voor het analyseren van de celinvoer en andere kenmerken van vleermuiscoronavirussen waarvoor alleen de genetische sequenties beschikbaar zijn”, schreef hij onder andere.(bron)

De late onthulling van The Lancet komt maanden nadat de non-profitorganisatie US Right to Know meldde dat vier van de co-auteurs van de verklaring directe banden hadden met de EcoHealth Alliance van Kaszak. In het Vanity Fair-rapport stond dat zes ondertekenaars ofwel bij EcoHealth Alliance hadden gewerkt of er financiering van hadden gekregen.

“Wetenschappers willen mensen vernietigen”

Lindsey Graham, de Republikeinse senator voor South Carolina, zei eerder deze maand dat de Lancet-brief een schande was.

‘Die wetenschappers zijn aan dit lab gebonden,’ zei Graham.

“Ze proberen zich nu in te dekken en hun hachie te redden. Ze publiceerden een brief, niet gebaseerd op wetenschap, maar een politiek document om te proberen mensen te vernietigen.”

Als Trump gelijk had over het laboratoriumlek, zou dat het beeld dat het publiek had van Trump met betrekking tot het coronavirus veranderen.

Dr. Fauci en President Donald Trump

“Belangrijker nog, als het uit het laboratorium in China kwam, had hij gelijk dat het het China-virus was, en de verkiezingen van 2020 zouden gaan over wie China verantwoordelijk kon houden, Trump of Biden.”, aldus Graham tegen The Dailymail.

Joe Biden gaf de inlichtingendiensten opdracht om een ​​onderzoek te starten naar de vraag of COVID toch door de mens is veroorzaakt. Maar China sloeg meteen terug en noemde de suggestie een ‘samenzwering’.

Virus uit lab gelekt

De zogenaamde ‘lablek’-theorie, ooit afgewezen door de reguliere media, heeft de afgelopen weken aan kracht gewonnen na een reeks onthullingen – met name dat drie onderzoekers van het Wuhan-lab in november 2019 in het ziekenhuis werden opgenomen met mogelijke COVID-symptomen. Dat was in dezelfde periode waarvan experts denken dat het virus zich verspreidde door de 11 miljoen inwoners tellende stad Wuhan.

Pas nu, bijna 16 maanden nadat die brief in het wereldberoemde medische tijdschrift werd gepubliceerd, wordt serieus gekeken naar de theorie dat COVID uit een laboratorium in Wuhan is gelekt.

Interne e-mails van de NIH die eerder deze maand door de conservatieve groep Judicial Watch zijn verkregen, tonen aan dat EcoHealth meer dan $ 825.000 aan subsidiegeld naar het Wuhan Institute of Virology heeft gesluisd over een periode van zes jaar eindigend in fiscaal jaar 2019.

In totaal zou het Wuhan-lab $ 1,5 miljoen hebben ontvangen tussen het fiscale jaar 2014 en het fiscale jaar 2025 voor zijn werk aan vleermuiscoronavirussen voordat de subsidie ​​​​in april vorig jaar door de NIH werd stopgezet.

In april stuurde de House Energy and Commerce Committee Daszak 34 vragen over zijn betrokkenheid bij het lab.

Ondanks een deadline van 17 mei reageerde Daszak niet, vertelde een bron dicht bij de commissie aan DailyMail.

Daszak maakte deel uit van een groep wetenschappers die eind januari in opdracht van de WHO naar het laboratorium in Wuhan reisde om te onderzoeken hoe het virus is ontstaan. Het bezoek werd gedocumenteerd door 60 Minutes .

Het WHO-rapport dat hij heeft helpen opstellen, beschreef dieren als de ‘meest waarschijnlijke’ bron van de pandemie en riep op tot nader onderzoek ernaar.

Suggesties dat het virus uit een van de laboratoria in Wuhan lekte, inclusief het Instituut voor Virologie, werden afgedaan als ‘uiterst onwaarschijnlijk’.

Maar later bleek dat het WHO-team slechts drie uur in het lab kreeg en geen toegang kreeg tot alle documentatie die ze nodig hadden wat de serieuze verdenkingen van een ‘cover up’ nog verder verduisterde.

Daarnaast is Daszak ook nog eens onder de loep genomen vanwege zijn dubieuze rol door als enige Amerikaanse vertegenwoordiger op een onderzoeksmissie van de WHO naar Wuhan eerder dit jaar.

Die reis leverde een rapport op waarin stond dat het virus waarschijnlijk afkomstig was van dieren en dat werd overgenomen door regeringen over de hele wereld, evenals door de eigen directeur-generaal van de WHO.

Peter Daszak spreekt met de media bij aankomst bij het Wuhan Institute of Virology.

Wij zwijgt, stemt toe

Daszak heeft tijdens zijn lidmaatschap als onderzoeker herhaaldelijk geweigerd om met verslaggevers of wetgevers te praten over EcoHealth, het eerste WHO-onderzoek, zijn relatie met Fauci, het Wuhan Institute of Virology of andere kwesties. (bron)

In plaats van te reageren op de beschuldigingen dat hij andere wetenschappers ‘intimideerde’ om de brief van The Lancet te ondertekenen en dat zijn banden met het laboratorium tot zo’n belangenconflict leidden dat hij nooit in twee panels had mogen zitten om de oorzaak van COVID te onderzoeken, vertelde hij een DailyMail.com-verslaggever: “Je moet je auto nu van onze oprit halen, het gebied verlaten en nooit meer terugkomen.”

Daszak, die vorig jaar meer dan $ 410.000 verdiende, woont samen met zijn vrouw, immunoloog Janet Cottingham, in een huis met vijf bedden en vijf badkamers, 30 mijl ten noordwesten van Manhattan.

Minuten later ging hij naar de veranda van het huis met uitzicht op de Ramapo Mountains. Zittend begon hij schijnbaar woedend met zijn armen te zwaaien terwijl hij een telefoongesprek voerde.

Kort daarna doken er drie politiemensen op bij zijn huis. (foto´s)

De Republikeinse minderheidsgroep van de commissie startte in maart een onderzoek naar de oorsprong van Covid-19 nadat een groeiend aantal prominente wetenschappers hun bezorgdheid begonnen te uiten dat het dodelijke virus mogelijk uit het laboratorium is ontsnapt en daar zelfs zou kunnen zijn ontstaan.

Daszak en andere EcoHealth-wetenschappers zijn al jaren nauw betrokken bij het Wuhan-lab, dat ook ‘functiewinst’-experimenten uitvoerde, waarbij virussen genetisch worden gemanipuleerd om besmettelijker te zijn om hun effecten op menselijke cellen te testen.

In een brief van 16 april vroeg de congrescommissie Daszak om details te verstrekken over welke federale fondsen aan de WIV zijn doorgegeven, welke informatie zij hebben over vleermuisvirussen waaraan in het laboratorium is gewerkt die nauw verband houden met Covid-19, en wat zijn liefdadigheidsinstelling weet van een mysterieuze database van virussen die in het bezit is van het laboratorium en die in 2019 offline is gehaald. (bron)

“Totale stilte. Ze lijken te weigeren iets van ons te erkennen”, aldus de bron.

“Als we een brief naar een overheidsinstantie sturen, krijgen we tenminste zoiets van ‘we hebben je brief, we werken eraan”, voegde hij er aan toe.“Maar van Eco? Nada.”

“We zijn er niet op uit hem zwart te maken. We willen alleen antwoorden op sommige van deze dingen.”

“Zij zijn de groep die verbonden is met de WIV, en die veel van deze antwoorden zouden hebben, hopelijk helpt dat. Maar daar willen ze helemaal niet bij betrokken zijn.”

Hoe het ook zit, de wereld is belazerd en er is door mensen bewust enorme schade aangericht. Een misdaad tegen de mensheid van de grootste omvang ooit vindt op dit moment plaats. Het aantal verantwoordelijke personen is gigantisch wanneer je er over nadenkt. Wordt vervolgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...