Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: “Blijkbaar zijn ze ingespoten met iets dat levende mensen paramagnetisch maakt”

Ik ben bang dat ik in eerste instantie de berichten over mensen die magnetisch werden heb genegeerd omdat het onmogelijk leek. Ik heb me vergist. Ik mis een verklaring & een begrip, schrijft Dr. Mike Yeadon op zijn Telegram-account.

Er is net een systematisch onderzoek gedaan in Luxemburg. 30 gevaccineerden en 30 niet-gevaccineerden stemden ermee in te worden onderzocht en in negen gevallen bleef er geen magneetje aan plakken. Maar bij de meeste gevaccineerden bleef het wel plakken.

“Het onderzoek is gestopt om redenen van geweten en moraal omdat de onderzoeker niet niet langer om kan gaan met de hulpeloosheid van mensen wier gezicht versteent als ze zich realiseren dat ze zijn geïnjecteerd met een stof waarvan ze niets weten.

De onderzoeker, die in het verleden managementtechnieken en psychosociologie heeft gestudeerd, voelt zich erg ongemakkelijk bij deze mensen die zich afvragen wat er met hen gebeurt.

Mensen worden bleek, wit, nerveus, leggen een hand op hun voorhoofd of kruisen hun armen en bijten op hun onderlip. Sommigen zweten op hun handen die ze afvegen aan hun heupen of dijen.

Deze effecten en uitdrukkingen doen zich gewoonlijk voor in een toestand van angst, extreme stress of werkelijk meetbare spanning.

Voor de respondenten zijn deze ongecontroleerde lichamelijke uitingen een indicatie van een diepe malaise wanneer zij zich achteraf realiseren dat zij wellicht iets onherstelbaars hebben gedaan.

De inentingsdaad is een onomkeerbare daad.

Op de vraag, is het waar dat mensen een elektromagnetisch effect vertonen nadat zij ten minste één vaccinatie hebben ondergaan, is het antwoord bevestigend en ja, inderdaad, individuen worden op zijn minst op de injectiezone elektromagnetisch”.

Mensen waren geschokt, net als ik. Het is onvoorstelbaar. Ik kan het niet verklaren. Blijkbaar zijn ze ingespoten met iets dat levende mensen paramagnetisch maakt, tegen alle ervaring in. Lees zelf het volledige verslag:

STUDY ON THE ELECTROMAGNETISM OF VACCINATED PERSONS IN LUXEMBOURG (pdf)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...