Britse overheid zoekt ruimte in Londen om komende 4 jaar ‘overtollig aantal doden’ te kunnen opslaan

De Britse overheid heeft op 10 juni een tender uitgeschreven voor ‘tijdelijke opslagruimte voor lichamen’ in de regio Londen, voor het geval dat er in de komende 6 maanden tot 4 jaar een ‘overtollig aantal doden’ gaat vallen. Veel mensen realiseren zich inmiddels dat als dit inderdaad gaat gebeuren, deze doden weliswaar aan de Delta variant of een andere Covid mutatie zullen worden toegeschreven, maar het in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk vaccinatieslachtoffers zullen zijn.

Een reageerder maakt de vergelijking met de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog, toen Winston Churchill ter voorbereiding op de (overigens aangetoond door beide kanten geplande) oorlog massagraven liet aanleggen ‘voor het geval dat’ Londen zou worden gebombardeerd. Honderden Britse burgers die bewijs van het oorlogscomplot wilden publiceren of er kritiek op hadden, werden door Churchill zonder vorm van proces gearresteerd en opgesloten. Gaat de geschiedenis zich herhalen, alleen nu met massa vaccinaties en de tegenstanders hiervan?

Vooruitziende blik

In november 2020 was de Britse overheid al eens ‘urgent op zoek naar een Kunstmatige Intelligentie (AI) programma om het verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties (ADR’s) van het Covid-19 vaccin te verwerken.’ ADR’s, Adverse Drug Reactions, hadden wij vertaald met ‘ernstige tegenreacties’, omdat hiermee géén gewone bijwerkingen worden bedoeld. Onder ADR’s vallen namelijk ook sterfgevallen, levensbedreigende ziekten en permanente handicaps. Een ADR vereist daarom altijd een ziekenhuisopname.

Dit schreven we op 15 november: ‘Met vaccinaties, met daarin ingrediënten (mRNA / genetische instructies om het gevaarlijkste eiwit van het coronavirus in uw eigen lichaam aan te maken) die u NOOIT meer uit uw lichaam kunt halen, wordt dus echter precies dat gedaan wat voor voedsel en drank streng verboden is. Erger nog: de overheid is bezig almaar grotere druk op de bevolking uit te oefenen om JUIST dat vaccin te nemen, waarvan, nogmaals (we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken), men nu al weet dat er een hoog aantal slachtoffers, inclusief doden, door zullen vallen.’

‘Hoe noem je een overheid die willens en wetens, doelbewust en actief het welzijn van het eigen volk in gevaar brengt, die met opzet iets aan de eigen bevolking opdringt waarvan men al op voorhand weet dat het een groot aantal zieken en doden gaat veroorzaken?’

Cynisch gezien zouden we dat een overheid met een bijzonder ‘vooruitziende blik’ kunnen noemen. Zoals nu in Engeland, waar men alvast ruimte wil creëren voor een overduidelijk verwacht hoog aantal lijken, veroorzaakt door… wat?

 

Xander

(1) LifeSiteNews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...