Alarmerende sterfte onder gevaccineerde piloten: ‘Deze mensen zijn tikkende tijdbommen’

Er doen zich steeds meer vreemde incidenten voor in de luchtvaartwereld. In een week tijd stierven vier piloten van British Airways, vermoedelijk als gevolg van bloedstolsels. Daarnaast zag American Airlines zich genoodzaakt honderden vluchten te schrappen omdat het personeel zich massaal ziek heeft gemeld. Wat is er aan de hand?

British Airways stelt dat er geen verband is tussen de coronavaccinatie en de plotse dood van de vier piloten. Gezondheidseconoom Jane Ruby dook in de precaire kwestie en zei in de Stew Peters Show dat ook drie piloten van het Amerikaanse Delta Airlines kort na de vaccinatie zijn gestorven, maar dat niemand toegang krijgt tot hun medische gegevens.

Vrachtpiloot valt flauw in Canada

Daarnaast viel in Canada een vrachtpiloot flauw op de landingsbaan. Hij moest per stretcher worden afgevoerd, liet Ruby weten. “Godzijdank werd de vlucht verschoven.”

Ze kreeg ook een document onder ogen waaruit blijkt dat United Airlines piloten betaald heeft om zich te laten inenten. Als ze voor 1 juni het coronavaccin zouden halen, kregen ze de volle mep, ongeveer 2000 dollar. Ook American Airlines en Delta Airlines boden hun piloten een zak geld in ruil voor een prik. Veel keus hebben ze overigens niet. Als ze het vaccin weigeren, is de kans groot dat ze worden ontslagen, blijkt uit het document.

Tikkende tijdbommen

Vier dode piloten binnen een week en de media zwijgen als het graf. “Deze mensen zijn tikkende tijdbommen,” waarschuwde presentator Stew Peters. Hij verwacht dat het alleen maar erger wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...