WHO: Vaccineer geen kinderen, maar tieners Israël staan in de rij na paniek om Delta variant

—————————————————————————————————————————————–

Indiase Delta variant in Israël: 60% kinderen, hebben milde symptomen; 40% gevaccineerde volwassenen, waarvan 26 ernstig ziek

—————————————————————————————————————————————–

Israël loopt vanaf het eerste begin van de corona ‘pandemie’ voorop met maatregelen en vaccinaties. Daar is goed te zien hoe het vooraf geplande ‘Event 201’ scenario uit oktober 2019 naadloos wordt gevolgd. Terwijl de WHO nu adviseert om kinderen voorlopig niet te vaccineren, staan jonge Israëlische tieners in de rij nadat de overheid en media opnieuw paniek hebben gezaaid, deze keer vanwege de ‘Delta’ variant, die bij hen overigens normale verkoudheidsverschijnselen geeft. Er is dus niets bijzonders aan de hand, maar de mondkapjes op de scholen zijn weer terug. Begint de ellende weer van voor af aan, straks ook bij ons? Precies zoals in Event 201 werd gepland?

In een officiële verklaring laat de WHO weten dat ‘er nog geen voldoende bewijs is voor het gebruik van vaccins tegen Covid-19 in kinderen om de aanbeveling te doen om kinderen te vaccineren tegen Covid-19.’ (2)

Gisteren stonden echter ineens 28.000 Israëlische tieners van 12 tot 15 in de rij bij de vaccinatiecentra. Reden: de overheid en media zaaien weer eens paniek, nu vanwege de Delta variant. Er zouden namelijk 125 nieuwe Covid gevallen zijn ontdekt, waarvan de meesten kinderen. Die hebben overigens normale verkoudheidsverschijnselen, zoals een loopneus, een zere keel en hoofdpijn.

40% patiënten zijn gevaccineerde volwassenen

40% van de patiënten zijn gevaccineerde volwassenen, waarvan er 26 ernstig ziek zijn geworden. Het gaat in totaal nog maar om 0,003% van het aantal geteste mensen, maar Delta, dat door reizigers uit India en de Verenigde Arabische Emiraten is meegenomen, zou al wel verantwoordelijk zijn voor 90% van de veronderstelde nieuwe ‘besmettingen’.

Ondanks de lage aantallen zijn de mondkapjes op de scholen en op sommige drukke plaatsen weer terug. Ook zijn op de luchthaven Ben Gurion weer strengere test- en quarantaine maatregelen genomen. Overheidsepidemioloog professor Ran Balicer zegt dat er ‘geen reden voor paniek’ is, omdat de ‘vaccinatie barrière’ voldoende kan zijn om een grote uitbraak te voorkomen. Er zouden daarom geen plannen zijn om opnieuw over te gaan op lockdowns en andere harde maatregelen. (1)

Inmiddels weten we wat dit soort verklaringen van de overheden en hun experts waard zijn: niets. Het zijn tegenwoordig eerder verkapte aankondigingen van het exacte tegendeel van wat wordt gezegd: ‘Geen reden tot paniek’ = u dient in paniek te raken; ‘geen plannen voor nieuwe lockdowns’ = reken er maar op dat er nieuwe lockdowns komen.

Vaccins slechts een half jaar ‘effectief’, volgende prikken zijn al aangekocht

De Israëlische bevolking krijgt ondertussen te horen dat de Pfizer shots, waar verreweg de meesten mee zijn geïnjecteerd, mogelijk niet zo effectief zijn tegen de lichtere Delta variant, en dat de effectiviteit van de vaccinaties in de loop van de tijd minder kan worden. ‘In de loop van de tijd’ betekent dus slechts een half jaar. Maar geen nood: veel landen en ook de EU wisten dit van tevoren, en hebben voor hun bevolking reeds de derde en vierde prik aangekocht. Minister de Jonge heeft onlangs alvast 60 miljoen nieuwe Covid-19 genmanipulatie injecties besteld.

En zoals uit het bovenstaande scenario duidelijk zal zijn, zal het daar niet bij blijven. Iedere keer zullen er nieuwe ‘booster shots’ nodig zijn, of nieuwe vaccinaties tegen de zoveelste variant (waar er inmiddels al zo’n 14.000 van zijn). Vaxxers schijnen compleet te zijn vergeten dat ze vorig jaar dagelijks met propaganda zijn overladen dat deze vaccinaties een veilige en blijvende bescherming zouden bieden. Als je dat al gelooft, dan is ‘blijvend’ is in het geval van Israël dus slechts een half jaar.

Experts waarschuwden al talloze keren voor ADE’s in gevaccineerden

En ‘bescherming’? 40% van de Delta patiënten in Israël zijn gevaccineerde volwassenen. Onafhankelijke wetenschappers, artsen en experts hebben sinds vorig jaar al talloze keren gewaarschuwd voor potentieel levensbedreigende Antibody Dependent Enchancement reacties (ADE’s) in gevaccineerde mensen zodra die weer geconfronteerd worden met het virus of een variant. Maar ook zonder een ADE vormen de in het menselijk lichaam door deze genmanipulatie injecties aangemaakte spike-proteïnen van het coronavirus een gevaar voor de gezondheid. (Zie onze vele artikelen over deze onderwerpen)

In onder meer Taiwan, India, Chili, de VS en Groot Brittannië zagen we het aantal zieken en doden enige tijd nadat er was begonnen met de vaccinatiecampagne weer oplopen, soms zelfs zeer fors. Het lijkt dus precies zo te gaan als het potentiële scenario dat we sinds vorig voorjaar schetsen, namelijk dat er korte tijd na de vaccinaties, vermoedelijk enkele maanden tot circa een jaar, een enorme nieuwe golf zieken en doden zal komen die aan een mutatie of nieuw virus zullen worden toegeschreven, maar in werkelijkheid zijn veroorzaakt door de vaccins.

Doel: verplichte vaccinaties

Omdat de aantallen in Israël nog laag zijn, worden er – zoals in februari en maart 2020 ook in Nederland werd gedaan – eerst nog geruststellende verklaringen over gegeven. Pas als het aantal patiënten flink is opgevoerd, zal de toon als een blad aan een boom omdraaien, en zal de wederom doodsbang gemaakt bevolking opnieuw worden opgezadeld met lockdowns en andere harde maatregelen.

Het doel is de bevolking zó uitputten, dat ze niet alleen in de rij zullen staan voor werkelijk iedere volgende aangeboden vaccinatie, maar tevens zullen eisen dat iedereen hier verplicht aan mee moet doen, op straffe van complete uitsluiting uit de samenleving. De Filipijnse dictator Duterte dreigt zelfs al met ‘vaccineren of de gevangenis in‘.

Geniet van deze ‘tussenpauze’

Geniet dus even van de huidige verlichting, maar ga er maar vanuit dat ook de volgende fase van Event-201 gewoon wordt uitgevoerd. Na deze ‘tussenpauze’ begint de ellende volgens dat in oktober 2019 opgesteld scenario pas goed, en worden 65 miljoen doden verwacht. Een fictief aantal, dat lager kan uitpakken, maar net zo goed veel hoger.

Of stoppen we eindelijk hieraan mee te werken? Het is weliswaar al ver na twaalven, maar toch kan de allerhardste autoritaire dictatuur die deze wereld ooit heeft gekend, die door de klimaat-vaccin globalisten steeds openlijker wordt aangekondigd, nog steeds worden gestopt met een massaal maar geweldloos NEE.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Israel Police , bron  Israel Police in the Twitter account (il_police). ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...