Nucleïnezuurvaccins gebruiken een GEN-PISTOOL dat gemuteerde code in uw cellen dwingt om eiwitprionen te creëren die uw bloed verstoppen

Wist je dat er nu honderden Covid-19-vaccins in productie zijn? Oh, wacht, je dacht dat je gewoon twee vaccins kon krijgen, en misschien later een boosterprik, en klaar was met dit hele pandemische gedoe? Je hebt het helemaal mis. Als u niet voortdurend elk vaccin krijgt dat de CDC verplicht stelt, worden uw Covid-passen en paspoorten en simkaarten opgeschort totdat u dat wel doet.

Stap voor stap word je meegesleurd in het drijfzand van nul mensenrechten, nul medische rechten, nul communicatierechten en nul reisrechten. Vervolgens komen nucleïnezuurvaccins die een genenkanon gebruiken om een ​​gemuteerde code in je cellen te forceren, en ze op te dragen exponentiële afvaleiwitten te produceren die je lichaam niet kan gebruiken of weggooien. Het is een gewelddadig medicijn. Gewelddadige vaccins.

Vergis u niet, voor de mRNA-vaccins die gebruikmaken van op virale vectoren gebaseerde technologie – mRNA maakt nog steeds deel uit van de code die die vaccins in uw cellen afleveren en hen instrueert om eindeloze hoeveelheden eiwitten, fragmenten en prionen aan te maken, totdat uw bloed in uw cellen stolt. schadebeperking. Dit is bewezen in klinisch onderzoek en wordt vaccinatie-geïnduceerde cerebrale veneuze sinustrombositopenie of kortweg VI-CVST genoemd.

Honderden Covid-19-vaccins zijn nu in productie, dus schapen mogen vanaf 2022 minstens 5 tot 7 “booster” en “variant” jabs per jaar verwachten

Je kunt de door de CDC gepromoot video over vectorvaccins en nucleïnezuurvaccins bekijken en zelf zien, in al hun arrogantie en verraderlijkheid, de informatie door je strot duwen, terwijl je het in je cellen dwingt met behulp van vaccin-‘technologie’.

Wil je echt begrijpen waarom deze Covid-19-vaccins gruwelijke bloedstolsels veroorzaken in landen en landen over de hele wereld? Dit is waarom ze aan zoveel vaccins werken, want hoe meer je krijgt, hoe slechter de bloedstolling wordt. Het draait allemaal om bevolkingsvermindering, onvrijwillige abortussen en steriliteit.

Bekijk deze korte video-uitleg over hoe de Covid-19-vaccins gemuteerde informatie in je cellen dwingen die de controle overnemen van het maken van onbeperkte eiwitprionen.

Nucleïnezuurvaccins dwingen het menselijk lichaam om ziekteverwekkende “eiwitten” te produceren die virusfragmenten nabootsen, wat een dodelijke immuunrespons tegen hen veroorzaakt

Als je eenmaal bent gevaccineerd met Covid-19-mRNA en ‘gentherapie’-prikken, is je lichaam nu een massale prion-creërende fabriek, waar je voorheen gezonde cellen nu ‘synthetische’ kleverige fragmenten creëren die zich door je bloed verspreiden en zich vastklampen aan de binnenwanden van uw bloedvaten, inclusief slagaders en aders van het hart naar de hersenen.

De “immuunreactie” die het industriële complex van CDC en vaccins oproept, is niet een om Covid-19 te herkennen, maar om de nieuw gecreëerde, op virussen lijkende eiwitten aan te vallen die overal in uw bloed drijven. Dankzij mRNA-technologie passeren ze zelfs de bloed-hersenbarrière.

Als je bent ingeënt voor Covid-19, of je overweegt dit, overweeg dan dit. Toediening van nucleïnezuurvaccins resulteert in de endogene (komt van binnenuit, niet van buitenaf) generatie van virale eiwitten die antigeen nabootsen dat wordt geproduceerd tijdens een ECHTE virale infectie, maar vermenigvuldig dat met 1.000, en dat is waarom de reactie zo dodelijk kan zijn.

Van de grootste zorg is de DUUR VAN EXPRESSIE waarover tot op heden nog geen patiënt is geïnformeerd. Hoe lang en hoe snel maakt het lichaam deze virale eiwitten aan? Wat is de hoeveelheid en frequentie, en wat is de kwaliteit?

Er zijn GEEN klinische onderzoeken naar veiligheid of werkzaamheid met betrekking tot de duur van expressie voor de aanmaak van prionen, eiwitten en virus-nabootsende fragmenten in het menselijk bloed. De bloedstolselepidemie zal de pandemie zijn, niet Covid. Snap je?

Deze in het laboratorium gemaakte, door de mens gemaakte “endogene gensequenties” maken nu deel uit van de menselijke DNA-codering voor alle mensen op aarde die zijn geïnjecteerd. De verwachte snelheid van bloedstolselinfectie is endogeen voor het systeem en voor de ingebedde code die de virale vectorvaccins afbakenen. Deze giftige endogene stoffen die je lichaam nu creëert, contrasteren met giftige exogene stoffen, zoals voorgeschreven medicijnen, alcohol, straatdrugs, kunstmatige ingrediënten in voedingsmiddelen, GGO’s en nog veel meer. Het is alsof je lichaam ongecontroleerd slechte cholesterol aanmaakt, zelfs als je schoon eet.

Vraag je je nog steeds af waarom mensen over de hele wereld die de Covid-vaccins hebben gekregen, lijden aan een ontstoken hart? Bezoek CovidVaccineReactions.com als u al een giftige Covid-prik heeft gekregen en last heeft van bijwerkingen, bloedstolsels, bijwerkingen, blindheid, doofheid of dementie (laat dan uw dierbaren u helpen).

Zie je, kwik in griepvaccins was niet genoeg om Amerikanen snel genoeg te doden, het was net genoeg om ze allemaal dom genoeg te maken om in nepnieuws en de CDC te geloven. Dus nu hebben ze vaccins voor gentherapie. Stem nu uw internetfrequentie af op Pandemic.news voor updates over deze misdaden tegen de menselijkheid die worden geleverd onder het mom van inenting. Leer bovendien hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de aanstaande door vaccins veroorzaakte uitroeiing.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

NaturalNews.com

TheGatewayPundit.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...