Is UW dokter een COVID-kwakzalver?

Kwakzalverij wordt gedefinieerd als “oneerlijke praktijken en beweringen over speciale kennis en vaardigheden te beschikken op een bepaald gebied, meestal de geneeskunde”. Wat we deze dagen zien is kwakzalverij op grote schaal met de zogenaamde “COVID-19 Pandemie. Is UW dokter een “COVID-kwakzalver?, vraagt halturnerradioshow.com.

Toen China de wereld waarschuwde voor een nieuw coronavirus dat mensen vreselijk ziek maakte in Wuhan, China, duidde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het virus aan als SARS-CoV-2 wat staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) CoV (Coronavirus) -2 en de ziekte die het veroorzaakte als “COVID-19” wat staat voor Co (corona) Vi (virus) D (disease) uit het jaar 20-19. Er zij aan herinnerd dat de gezondheidsinstanties jaren geleden (2002) reeds met een soortgelijke uitbraak te maken hadden gehad die zij SARS-CoV hadden genoemd, zodat deze laatste incarnatie van het coronavirus de naam SARS-Cov-2 kreeg.

De eerste symptomen van de ziekte waren koorts, hoesten, verstopping van de longen tot ernstige ademhalingsmoeilijkheden aan toe. Soms kreeg de geïnfecteerde persoon zoveel vocht in de longen dat hij geen lucht meer kon krijgen. In een poging levens te redden, legden artsen deze mensen op mechanische beademingsapparatuur om voor hen te ademen. Velen stierven toch.

Toch zijn er andere ziekten … gewone ziekten … die tot soortgelijke symptomen leiden. Influenza “A” en “B” zijn zulke ziektes. Virale of bacteriële longontsteking zijn andere. Ze veroorzaken allemaal dezelfde symptomen bij de geïnfecteerde.

Maar met “COVID” in het nieuws, leken dokters snel te bezwijken onder iets dat in de medische spoedeisende hulp bekend staat als “tunnelvisie”. Wanneer een persoon ziek het ziekenhuis binnenkwam, met deze symptomen, zagen de dokters een bepaald deel van het totaalbeeld, en gingen van dat deel uit, in plaats van naar het totaalbeeld te kijken. Iedereen die in een ziekenhuis of dokterspraktijk kwam met koorts, hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, werd automatisch gezien als iemand met “COVID”.

Het bleek dat dat niet het geval was – absoluut niet.

Noord-Italië werd bijzonder hard getroffen. Duizenden bejaarde Italianen werden ziek, meldden zich in ziekenhuizen met de bovenstaande symptomen, en werden summier behandeld als “COVID”-patiënten. Velen van hen stierven.

Deze sterfgevallen versterkten de tunnelvisie alleen maar tot het punt waar, op medisch gebied, een ander probleem de kop opstak: Group Think.

In plaats van dat doktoren de nodige zorgvuldigheid in acht namen bij iedereen die binnenkwam, om definitief vast te stellen welke ziekteverwekker hen ziek maakte, werd het Group Thinking toegepast. “Deze symptomen = COVID”. Punt uit.

In de overgrote meerderheid van de gevallen verzuimden de artsen een bronchoscopie te doen, om een monster uit de longen te halen en dat in een petrischaaltje te doen om te zien wat er groeide, als er al iets groeide.

Virussen groeien niet in petrischaaltjes. Bacteriën wel.

Dus als ze deze testen hadden gedaan, en er groeide niets, alleen DAN zouden de dokters bevestiging hebben dat ze met een virus te maken hadden. Omgekeerd, als er iets groeide, zouden ze weten wat dat was en konden ze beginnen het te behandelen. In de meeste gevallen werden die meest elementaire medische testen NIET gedaan.

Nu kennen we de resultaten. Zo hebben veel artsen in Italië nagelaten monsters te nemen, bijvoorbeeld, dat uit post mortem testen bleek dat 86% van de mensen die stierven “aan COVID”, in werkelijkheid stierven aan Chlamydia Pneumonia; een bacteriële infectie die volledig behandelbaar is met Azithromycin (ook bekend als “Zith Kit” of “Z-Pack”). Verhaal hier.

Het kan zijn dat deze mensen **OOK** COVID hebben gehad, maar het menselijk lichaam kan maar zoveel dingen tegelijk bestrijden. Het lichaam voert een soort evenwichtsoefening uit wanneer het met meerdere dingen te maken krijgt, en het concentreert zich eerst op het ergste. Deze evenwichtsoefening wordt het “immuunquotiënt ” genoemd. Het lichaam verdeelt de beschikbare middelen om te bestrijden wat bestreden moet worden.

In onze wereld kunnen bacteriën ons ook ziek maken. Bacteriën zijn alomtegenwoordig. Ze zijn letterlijk overal. De hele tijd. In ons lichaam liggen de hele tijd bacteriën op de loer. Soms sluimeren ze, maar ze zijn er toch.

Toen COVID sommige van deze mensen aanviel, werd het immuunquotiënt onderbroken, waardoor hun lichaam zich ging toeleggen op het bestrijden van het virus, in plaats van zowel het virus als de bacteriën. Daardoor konden de bacteriën ongecontroleerd groeien, wat uiteindelijk de dood van de zieken veroorzaakte.

Hadden de artsen Azithromycin of een ander antibioticum toegediend, dan zou het lichaam nog steeds het virus hebben bestreden, maar het antibioticum zou de bacteriën hebben gedood. Veel mensen die stierven, hadden dat niet hoeven te doen. Als Tunnelvisie en Groepsdenken er niet waren geweest, leefden velen van hen nu misschien nog.

Het niet doen – of was het de weigering – van de meest elementaire petrieschaaltje bemonstering lijkt BEDROG te zijn geweest. Waarom werd één van de meest elementaire testen niet gedaan?

Elders, in Californië, zegt een arts van UCLA dat het hele COVID-gebeuren “nep” is en meldt dat uit 1500 “COVID”-gevallen uit hun onderzoek bleek dat NIEMAND COVID had, maar dat ze allemaal influenza “A” of “B” hadden. Ik heb hier al in april een artikel over geschreven, waaruit bleek dat de symptomen die als COVID werden beschreven eigenlijk de griep waren! (Verhaal hier)

Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: in werkelijkheid kwakzalverij

Toen deze ziekte uitbrak, begon de CDC officieel met werkelijke kwakzalverij. Zij vaardigden een verordening uit voor medische professionals waarin hen werd opgedragen dat iedereen die stierf met deze specifieke symptomen – koorts, hoest, congestie, vocht in de longen … COVID als officiële doodsoorzaak op de overlijdensakte moest worden vermeld.

Dit was BEDROG. Opzettelijk BEDROG door medische professionals. Mensen nemen die aan griep of longontsteking kunnen zijn gestorven en ze opzettelijk classificeren als COVID was BEDROG.

Het lijkt erop dat de CDC wilde dat het aantal COVID-gevallen zou stijgen. Waarom?

Men kan het zich alleen maar indenken, maar “Orange Man Bad” schijnt er een rol in gespeeld te hebben. Medische tirannie kan ook een rol hebben gespeeld. Maar de meest voor de hand liggende reden lijkt voor verchillende mensen te zijn geweest: CDC wilde een vaccin.

Dus, er waren geen vaccins voor coronavirussen. Als die er waren, zouden ze al lang geleden zijn ontwikkeld tegen verkoudheid. Geloof het of niet, de verkoudheid… IS EEN CORONAVIRUS! Hoe dan ook, de gedachte werd dat er een vaccin moest komen voor deze nieuwe ziekte-uitbraak. En er is een zeer reële en tastbare reden waarom dit van vitaal belang was voor de CDC. GELD.

CDC is eigenaar van het patent op het coronavirus en al zijn onderzoek.

Als er een vaccin zou worden gemaakt, dan zouden CDC en zijn vertakkingen, zoals de National Institutes of Health (NIH), de National Institutes of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) onder leiding van dokter Anthony Fauci, een licentievergoeding moeten krijgen voor het onderzoek, en een verdere licentievergoeding voor ontwikkelde vaccins, en nog meer licentievergoedingen voor elke dosis vaccin die wordt verkocht en gedistribueerd.

Overigens staat in de CDC-voorschriften dat hun werknemers persoonlijk kunnen profiteren van dergelijke ontwikkelde producten. Het is allemaal legaal.

We hebben het over tientallen miljoenen dollars aan licentievergoedingen, en misschien wel MILJOENEN aan vergoedingen voor de verkoop van vaccins! Als je die verkoop gaat verdelen onder CDC en NIH/NIAID werknemers, dan verandert dat in zeer grote geldelijke winsten voor die mensen individueel. Persoonlijke bonussen die ze zelf kunnen uitgeven. BIG MONEY. Dus CDC, NIH en NIAID hebben allemaal persoonlijke geldelijke motieven in deze affaire.

Om een vaccin te ontwikkelen, zijn er veel klinische proeven en testen nodig die over een lange periode moeten worden gedaan: JAREN. Maar de wereld had geen jaren omdat het hele COVID gebeuren werd opgeblazen als de verschrikking van onze eeuw.

Omdat de CDC handig de volgorde had veranderd hoe sterfgevallen op overlijdenscertificaten zouden worden geclassificeerd, garandeerden ze zichzelf een officieel aantal doden dat allemaal aan COVID werd toegeschreven, of dat nu de oorzaak was of niet. Toen het aantal doden steeg, begonnen mensen te panikeren voor een vaccin.

Toen greep de Amerikaanse regering in en maakte alles nog erger. Ze besloten dat elk ziekenhuis dat iemand aan de beademing legde voor “COVID” 39.000 dollar van de overheid zou krijgen! Nou, dat was makkelijk. Het enige wat de ziekenhuizen hoefden te doen was de families te vertellen “Uw geliefde heeft echt moeite met ademen. Vroeg of laat zal hij uitgeput raken. Dus als u hem aan de beademing laat leggen, zal de machine voor hem ademen en heeft hij een betere kans om te overleven”. Welke familie durft daar nee tegen te zeggen? En daarmee gingen de kassa’s van de ziekenhuizen op volle toeren draaien.

Nu had elk ziekenhuis in het land een financiële stimulans om zoveel mogelijk mensen aan de beademing te leggen en het allemaal “COVID” te noemen: 39.000 dollar per stuk!

Toen de rekeningen begonnen binnen te komen, gingen de federale autoriteiten dwarsliggen en zeiden dat ziekenhuizen deze kosten alleen in rekening mochten brengen als de patiënt op Intensive Care lag EN als minstens 75 % van de Intensive Care bedden al in gebruik waren.

Dus wat deden ziekenhuizen? Wel, als hun intensive care-afdeling aan het begin van de uitbraak vijftig bedden telde, hoefden zij slechts de helft van die bedden weg te halen om de drempel van 75% capaciteit te verlagen. Dat is precies wat veel ziekenhuizen deden. Ze namen bedden UIT hun intensive care en beweerden vervolgens dat hun units “overvol” waren. Bij 50 bedden zou een ziekenhuis 37,5 bedden van de ICU gevuld moeten hebben om het geld te krijgen. Maar als ze de helft van de bedden wegnamen, zodat er een ICU van slechts 25 bedden overbleef, dan hoefden ze maar 18,75 bedden te vullen om het federale geld te krijgen.

In heel veel gevallen was het “overvol” zijn van de ICU’s pure fictie. Double talk. Meer BEDROG. Allemaal voor geld.

“VACCIN”

In 2010 is een gloednieuw bedrijf, Moderna, gestart in Cambridge, MA. Het bedrijf heeft nog nooit een medicijn op de markt gebracht waarvoor een volledige vergunning is afgegeven.

Moderna beweerde dat hun “boodschapper RNA” product gemaakt kon worden om het menselijk lichaam te instrueren om te zoeken naar een bepaald “spike-eiwit” zoals dat van het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt, en er zo voor te zorgen dat mensen een immuunrespons ontwikkelen. Het klonk veelbelovend.

Maar een dergelijke potentiële ontwikkeling was letterlijk jaren verwijderd van licentiëring. Er waren reële en grote problemen met dit nieuwe product. Dierproeven maken deel uit van de ontwikkeling van elk mogelijk vaccin en Moderna had grote problemen op dat gebied. De meeste van de dieren waarop hun product werd getest…. GINGEN DOOD.

Zoveel dieren stierven dat Moderna vroeg om … en kreeg … een ontheffing voor dierproeven. In plaats van tegen zichzelf te zeggen, “Holy shit, dit ding doodt bijna elk schepsel waaraan we het geven, laten we ermee stoppen”, zeiden ze in plaats daarvan, “laten we een ontheffing krijgen en verder gaan met proeven op mensen!”

Er was nog een ander groot probleem met het op de markt brengen van hun mRNA. Om toestemming van de FDA voor noodgebruik te krijgen om het Moderna mRNA-vaccin uit te proberen, stelt de wet dat er GEEN ANDERE ALTERNATIEVE BEHANDELING KAN BESTAAN.

Dit was een enorm obstakel omdat het National Institutes of Health, en het National Institutes of Allergies and Infectious diseases, al hebben aangetoond dat een ander SARS-CoV virus, van een uitbraak in het begin van de jaren 2000, heeft aangetoond dat Chloroquine en zijn minder krachtige verwant Hydroxychloroquine in “Concentraties van 10 uM de SARS-CoV infectie volledig opheffen”. Het NIA en het NIAID hebben formele studies die bewijzen dat deze twee geneesmiddelen het SARS-CoV van een zwaar geïnfecteerde en zieke persoon binnen zes uur hebben verwijderd!

Ik heb hier in augustus 2020 een verhaal over geschreven met de volledige resultaten van de NIH-test en beelden van de volledige vernietiging van het SARS-CoV-virus die in 2005 werd uitgevoerd. (Verhaal hier)

Maar ondanks dit duidelijke bewijs dat twee medicijnen het coronavirus binnen enkele dagen vernietigen, en dus een alternatieve behandeling zijn voor dit huidige coronavirus, werden deze testen genegeerd en gaf de FDA toch een Emergency Use Authorization af, in directe tegenspraak met de federale wet die vereist dat er geen andere behandeling beschikbaar is.

Toen de FDA de toestemming voor noodgebruik gaf, stonden miljoenen mensen in de rij om de prik te krijgen. Nee, ze waren niet ziek, maar ze wilden het toch.

En toen die mensen in de rij stonden en de prik kregen, begonnen er slechte dingen te gebeuren: mensen begonnen binnen enkele uren of dagen dood te gaan.

Niemand vertelde deze mensen VOORDAT ze de prik kregen, dat de meeste dieren die deze prik kregen stierven. Het werd allemaal heel stil gehouden.

Niemand vertelde deze mensen dat er geen virus in de zogenaamde “vaccins” zit, maar dat het een gentherapie is om hun DNA te veranderen.

Nu miljoenen de injectie hebben gekregen, zien we tienduizenden doden. We zien profvoetballers, die jong zijn (29) en op het toppunt van menselijke fitheid, met hartaanvallen op de grond vallen en gereanimeerd worden op voetbalvelden.

We zien tenminste vier piloten van British Airways die stierven binnen enkele dagen nadat ze waren ingespoten.

British Airways, die eist dat haar werknemers de injecties krijgen, is nu naar verluidt in noodonderhandelingen met de Britse regering omdat het begint te lijken dat de injecties bloedstolsels veroorzaken, die mensen doden, vooral bij mensen die in vliegtuigen vliegen. Als de piloten de injectie niet nemen, mogen zij geen piloot meer zijn, en als zij de injectie wel nemen, sterven zij.

We zien 13 jarige jongens dood neervallen met hartaanvallen.

We zien mensen huiduitslag krijgen, waarbij hun huid blaart en eraf valt.

We zien mensen van alle leeftijden die bloedstolsels krijgen en dood neervallen door beroertes of myocardiale infarcten, wanneer hartslagaders worden afgesloten door stolsels.

Allerlei bijwerkingen gebeuren, en niemand staat op om te zeggen DIT IS KWAKZALVERIJ. Dit is bedrog door medische professionals die zich bezighouden met bedrog voor geld.

Van de CDC, NIH, NIAID tot uw lokale ziekenhuizen, we zien bedrog na bedrog. En geld is de drijvende kracht.

Intussen blijven de medische wereld en de ambtenaren maar aandringen op “de prik”, alsof er helemaal niets aan de hand is.

We zien gepubliceerde rapporten die beweren dat het relatieve verminderingspercentage (RRR) van mensen die ziek worden 95% is, maar er staat een akelig sterretje bij dat wijst op het absolute verminderingspercentage voor dit vaccin … waaruit blijkt dat het slechts TWEE PROCENT effectief is.

Hoe ze het relatieve reductie percentage baseren is PRICELESS. Er zijn minder COVID gevallen, dus, zeggen ze, is er een vermindering in de verspreiding van de ziekte.

Behalve … op 20 januari 2021, de dag dat “Orange Man Bad” zijn ambt neerlegde, herzag de CDC de criteria voor overlijdenscertificaten met betrekking tot COVID, en draaide de veranderingen van een jaar eerder terug. Na het terugdraaien van de valse criteria, die bijna alles “COVID” noemden, begon het aantal COVID sterfgevallen te … kelderen. Goh, wat een toeval!

Dus het “Relative Reduction Rate”, gebaseerd op minder sterfgevallen en gevallen, is ook bedrog.

Gezien deze harde realiteit, moet u zich beginnen af te vragen of UW dokter één van deze COVID-kwakzalvers is?

Is UW ziekenhuis vol met deze COVID-kwakzalvers?

Want mensen, veel van wat er gebeurt met deze COVID is werkelijke, opzettelijke kwakzalverij. En uw leven is in gevaar als u luistert naar deze kwakzalvers.

De volgende keer dat u uw dokter ziet en hij vraagt of u wel of niet bent ingeënt, kijk hem dan recht in de ogen en vraag: “U bent toch niet zo’n COVID-kwakzalver, hè?” Zeg hem dat u alles weet over die kwakzalverij en dat u er niets van wilt weten.

Geloof me, als u uw dokter in zijn gezicht een kwakzalver noemt, zal hij onmiddellijk zijn mond houden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...