Geheim document onthult: Moderna stuurde reeds in 2019 mRNA-coronavirusvaccins naar Amerikaanse gezondheidsautoriteit Fauci-NIAID

De onthullingen rond de ” merkwaardige ” directeur Fauci van het Amerikaanse NIAID worden steeds rijker aan absurditeiten. Nu zijn er geheime documenten bekend geworden tussen de farmaceutische reus Moderna en het NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases). Aldus Moderna in 2019 gezamenlijk ontwikkelde mRNA-coronavirusvaccins heeft ingediend en in dit verband documenten ondertekend, bericht report24.news.

De originele documenten zijn hier te vinden. Op bladzijde 105 staat een “overeenkomst inzake overdracht van materiaal”, een overeenkomst waarbij onderzoeksmateriaal wordt overgedragen. Waar het precies om gaat wordt gespecificeerd: “mRNA coronavirusvaccin-kandidaten die zijn ontwikkeld en gezamenlijk eigendom zijn van NIAID en Moderna”. Dit zijn kandidaat-vaccins op basis van mRNA, waarvan wordt verondersteld dat zij doeltreffend zijn tegen coronavirussen. Het document is ondertekend op 12 december 2019, d.w.z. vóór de uitbraak van de “officiële pandemie”.

Het tijdstip geeft aanleiding tot kritische vragen

Op 13 januari heeft Moderna officieel de laatste hand gelegd aan het werk aan het Covid-19 vaccin mRNA-1273. Precies op die dag werd de “Mers Agreement” tussen Moderna en het NIAID verlengd. Nogmaals, dit blijkt uit de documenten (blz. 85) (directe link om te downloaden als PDF). Dat NIAID en Moderna hebben samengewerkt bij de ontwikkeling van mRNA-vaccins is geen geheim. Hierover is al in juni 2020 uitvoerig gesproken. Wat spannend is aan de huidige documenten is het tijdstip.

Paar weken voordat de ziekte verscheen

Volgens de documenten vond de indiening van de onderzoeksmonsters van Moderna bij het NIAID plaats 19 dagen voordat de vermeende nieuwe longziekte in China opdook. Het “nieuwe coronavirus” als de oorzaak van de epidemie werd net 28 dagen later in het officiële verhaal genoemd.

Natuurlijk kan dit allemaal toeval zijn, maar dat hoeft het niet te zijn. In de VS eisen de Republikeinen dat het hoofd van het NIAID aftreedt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS