Ex-Pfizer VP Mike Yeadon waarschuwt voor booster shots tegen Corona-varianten

Mike Yeadon, de voormalige vice-president van vaccinmaker Pfizer, was vorige week te gast in het programma The HighWire van Del Bigtree. Hij zei dat hij dacht dat het doel van de “pandemie”, de leugens en de vaccins was om ervoor te zorgen dat iedereen een elektronische identiteitskaart krijgt.

De zogenaamde “varianten” waarover we steeds meer horen, zijn een leugen, aldus Dr. Yeadon. Het kan nodig zijn een booster te nemen tegen verschillende varianten. “Je hebt geen booster shots nodig,” zei de wetenschapper. “Ik ben bang voor vervolginjecties omdat het geen vaccins zijn.” Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?

Wat zit er in de derde, vierde of vijfde shot? “Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?” vroeg hij. Yeadon legde uit dat het de ideale manier is om iets toe te dienen dat miljarden mensen gedurende maanden of zelfs jaren kan schaden en doden, meldt Uncut-News.

Hij zei verder dat er geen reden is om bang te zijn voor het virus. “Je zou bang moeten zijn voor je regering. Wees niet bang voor het virus, het is zo goed als weg. Wees bang voor je regering. Jullie moeten je vrijheden terugnemen.”

Yeadon wees erop dat zij deze vrijheden niet vrijwillig zullen teruggeven omdat zij nooit rechtmatig van u zijn afgenomen. “Het is nog nooit nodig geweest om een lockdown te doen. Afsluitingen werken niet. Zij hebben u verkeerd voorgelicht over de ernst van het virus, u de toegang tot doeltreffende behandelingen ontzegd en u vervolgens blootgesteld aan zeer gevaarlijke vaccins”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS