DNA-veranderingen bij mensen door mRNA reeds 10 jaar mogelijk

Wat is er zo fataal aan de COVID-19 vaccins? – Deze vraag wordt vaak gesteld door mensen die al gevaccineerd zijn en zeggen dat zij geen noemenswaardige bijwerkingen hebben ondervonden, bericht wochenblick.at.

Het fatale van deze vaccins is dat zij een gentechnologisch proces vertegenwoordigen dat voor het eerst officieel in de vorm van een vaccin op mensen wordt uitgeprobeerd, dat het natuurlijke immuunsysteem en indirect mogelijk ook het DNA, d.w.z. het genetisch materiaal, onherstelbaar wijzigt – met gevolgen op lange termijn die vooralsnog volledig in het duister liggen.

Genetische manipulatie op mensen reeds in 2010

Messenger RNA als “therapie” is reeds lang onderwerp van onderzoek, bijvoorbeeld in verband met ongeneeslijke erfelijke ziekten. Vanwege het enorme gevaar van genetische wijzigingen is gentechnologie als vaccin echter nooit ook maar in de buurt van goedkeuring gekomen.

ARD/ARTE documentaire uit 2010 laat duidelijk zien waarom dit het geval is

Deze ARTE-documentaire over genetische mRNA-doping uit 2010(!) van de meermaals bekroonde Zwitserse wetenschapsjournalist en dopingdeskundige Beat Glogger laat niet alleen op een zeer begrijpelijke manier zien hoe het menselijke, biologische “besturingssysteem” werkt, maar ook hoe het kan worden misbruiktom de mensheid te schaden. Het wordt duidelijk waarom de dopingbestrijders ook toen al zo bang waren voor genetische doping en wat een enorm risico sporters nemen als ze het gebruiken.

Waarom worden we dan allemaal, inclusief onze kinderen, wereldwijd gedwongen tot gen-vaccinatie?

Waarom ontstond het voorwendsel voor directe en indirecte verplichte vaccinatie, een in feite onbeduidend luchtwegvirus, uit een Chinees laboratorium? En waarom wordt dit laboratorium- en “gain-of-function”-onderzoek gefinancierd door dezelfde kringen die ons nu deze “vaccinatie” verkopen als “redding” van de vermeende “plaag” voor miljarden van onze belastingcenten?

In de komende herfst en winter zullen de gevolgen duidelijk worden

Wereldwijd erkende deskundigen zoals Prof. Dr. Bhakdi, Prof. Dr. Cahill, Dr. Wolfgang Wodarg en vele anderen waarschuwen al maanden en vrezen dat deze genetische modificatie onherstelbare schade zal toebrengen aan het menselijk immuunsysteem. Zij gaan er zeer onomstotelijk van uit dat de door onze eigen cellen geproduceerde virussegmenten volstrekt onvoorspelbare auto-immuunreacties en bloedstollingsstoornissen zullen veroorzaken in geval van een daadwerkelijke infectie met bijvoorbeeld een Corona- of SARS-virus. Deze hebben eigenlijk al plaatsgevonden.

48,5% van de Oostenrijkers en 49,7% van de Duitsers hebben vrijwillig (om op vakantie te “mogen” gaan) deze experimentele injecties bij zich laten uitvoeren. Het valt nog te bezien welke “supermutatie” of delta- (gamma, omega) variant dan als verklaring zal moeten dienen voor de ernstige ziekten van de gevaccineerden. Hoe dan ook, in de paniekpropaganda van de mainstream media worden de “ongevaccineerden” en binnenkort waarschijnlijk allen die in de zomer hun FFP2-mondkapje niet goed hebben opgezet, nu al aangewezen als de schuldigen van de mutaties.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS