Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd

Xandernieuws.net

—————————————————————————————————————————————–

Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap

—————————————————————————————————————————————–

De laatste opnames van de film Utopia (2020) werden op 17 oktober 2019 afgerond. Eén dag later begon in New York het inmiddels beruchte Event-201, waarmee internationale organisaties en regeringen oefenden op het uitbreken van een pandemie met een ‘dodelijk’ coronavirus, die iets meer dan 2 maanden later inderdaad realiteit werd (1). Als ‘Utopia’ een vorm van predictive programming is, dan staat de mensheid iets afschuwelijks te wachten. Het verhaal gaat namelijk over een opzettelijke gecreëerde griep pandemie, bedoeld om de hele wereld aan vaccinaties te helpen, waarin in het geheim een sterilisatie formule is gestopt. Als gevolg kunnen alle gevaccineerden en/of hun nageslacht geen kinderen meer krijgen. Denk niet dat dit louter fantasie is; in Afrika zijn op deze wijze reeds miljoenen vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt.

Creëer paniek om een virus, laat ze een vaccin eisen, en stop daar dan iets in

‘Wat heb je in vredesnaam in het vaccin gestopt?’ vragen enkele verbijsterde mensen aan de wetenschapper die achter dit duivelse plan zit. ‘Je hebt een griep gecreëerd die de vraag naar een vaccin veroorzaakte dat niet werkt. Nadat iedereen in het land is gevaccineerd…’

Wetenschapper: ‘EN de wereld.’

‘… heb je miljoenen vermoord.’

Wetenschapper: ‘Nee hoor. Geef een bepaald percentage van de bevolking een fatale ziekte, en zorg ervoor dat het genetisch is. Dat is het mooie ervan: je geeft het door, zodat als je kinderen krijgt voordat je eraan sterft…’

Wetenschapper, tegen een van zijn aanklagers: ‘Jouw vader heeft een wereldveranderend, wereldverbeterend omni-virus gecreëerd. En wij hebben dit virus genomen en in het vaccin tegen deze griep gestopt.’

‘Jullie hebben paniek gecreëerd, en nu smeekt iedereen om het vaccin!’

‘Nee, nee, nee, ze EISEN het.’

Wetenschapper: ‘Precies! En nu hebben we precies wat we wilden. Honderden miljoenen Amerikanen staan in de rij en bieden allemaal hun armen aan, en laten ons hen onze creatie geven.’

‘Ik ben er aardig zeker van dat zodra mensen beginnen te sterven, ze dit naar jou zullen herleiden, of dit nu wel of geen virus is dat niet te detecteren valt.’

Wetenschapper: ‘Scherp opgemerkt van jullie. Weten zullen zeker dat jullie niet voor mij willen werken? Nee? Beter dan een gruwelijke dood sterven. Maar begrijp goed dat wat wij doen véél verder gaat dan de dood.’

‘Wacht even… is dit virus niet dodelijk?’

Wetenschapper: ‘Dat was het meest verbazingwekkende. We hoefden het niet dodelijk te maken om ons doel te bereiken.’

‘En wat is dat doel??’

Wetenschapper: ‘Wij zijn van plan om de menselijke voortplanting drie generaties lang te stoppen. De eindeloze wereldwijde productielijn van baby’s zal knarsend tot stilstand komen.’

‘Je steriliseert mensen?’

Wetenschapper: ‘Ja. In de eerste vijf jaar zul je de geboortecijfers enorm zien dalen zodra tieners die nu worden gevaccineerd in hun vruchtbare jaren komen.’

‘Je controleert de toekomst van de menselijke beschaving!’

Dan gaat de wetenschapper tekeer over die menselijke beschaving, die hij vergelijkt met een besmettelijke plaag. Wij zijn volgens hem de soort die het verdient om te worden uitgeroeid.

‘Haat je de mensen zó erg?’

‘Integendeel, ik hou van mensen… Wij redden onszelf van onszelf. 100 jaar geleden bedroeg de wereldbevolking 1,7 miljard. In 2011 bereiken we de 7 miljard. We leven te lang en sterven te weinig… Ik hou van deze planeet, en daarom heb ik besloten om dit probleem (van overbevolking) op te lossen.’

‘Door jouw virus in de aderen van ieder mens op deze planeet te injecteren?!’

Wetenschapper: ‘Met 1,7 miljard kunnen we zo decadent en zelfzuchtig zijn als we maar willen. Maar met 10 miljard moeten we berekenend, bescheiden en onbaatzuchtig leven, en zoals je weet zijn wij daar niet zo goed in.’

‘En je test dit als eerste op de Amerikanen, omdat wij de ergsten zijn.’

De wetenschapper beargumenteert dan dat als er niets zou zijn gedaan, de wereld binnen 10 jaar in de ergste oorlog ooit terecht komt, omdat dan iedereen tegen iedereen zal vechten om controle over de natuurlijke hulpbronnen.

‘Je kunt niet zomaar besluiten dat mensen geen baby’s meer mogen krijgen…’

Wetenschapper: ‘Dat kan ik wel, en dat heb ik al gedaan.’

6 miljard mensen uitroeien ‘een groots sociaal experiment’

De krankzinnige wetenschapper vindt dat hij de mensheid een dienst bewijst door diezelfde mensheid op deze geniepige slow-motion wijze uit te roeien. Hij verwoordt daarmee wat de heersende gedachte lijkt te zijn in de huidige klimaat-vaccin sekte die het hele Westen en vrijwel alle internationale instituten heeft overgenomen, namelijk dat de mensheid een plaag is die de planeet zou verwoesten, en daarom grotendeels moet verdwijnen, met uitzondering van diezelfde elite natuurlijk, die dan tot in lengte van millennia alle natuurlijke hulpbronnen voor zichzelf heeft.

‘Een groots sociaal experiment,’ noemt de wetenschapper het. Eentje waarbij 6 miljard mensen door middel van vaccinaties, die er zijn gekomen door een opzettelijk gecreëerde pandemie met een griepachtig virus, worden uitgeroeid – hetzij doordat ze aan gruwelijke ziektes overlijden, hetzij omdat zij en/of hun kinderen onvruchtbaar worden.

‘Het is maar een film’? Laten we het hopen, maar de parallellen met de gebeurtenissen sinds begin vorig jaar zijn huiveringwekkend. Zo is uit een studie gebleken dat maar liefst 104 van 127 gevaccineerde vrouwen in de eerste 20 weken een spontane abortus heeft gehad. Dat is maar liefst 82%, tegen 10% normaal. (2)

Indien dit onderzoek maatgevend blijkt voor de rest van de gevaccineerde bevolking, dan zou je haast zeggen dat ‘Utopia’ inderdaad een even sterk als schokkend staaltje predictive programming was. Daar valt wat dit onderwerp betreft ook de populaire en veel bekroonde serie ‘The Handmaid’s Tale’ onder te rekenen. Die gaat over een wereld waar in de nabije toekomst dankzij SOA’s en vervuiling bijna geen kinderen meer worden geboren. Vervang SOA’s door vaccins, en je hebt het recept voor… misschien wel de komende jaren?

De voormalige VP van Pfizer beschuldigt de regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs overigens nu al letterlijk van massamoord. De bijsluiter van het Covid-19 vaccin van zijn voormalige werkgever waarschuwde eind vorig jaar expliciet dat ‘onbekend’ is of het middel van invloed is op de vruchtbaarheid. De dierproeven werden ook op dit gebied niet afgerond. In de bijsluiter en de zorginstructies stond tevens te lezen dat het vaccin niet aan zwangere vrouwen moet worden gegeven, en dat vrouwen met een kinderwens daar minimaal 2 maanden na hun vaccinatie mee moeten wachten. Desondanks wordt het middel wereldwijd gewoon bij zwangere vrouwen ingespoten.

‘Dat doen ze nooit’? Ze deden het al eerder en vaker

‘De wereldbevolking stiekem onvruchtbaar maken? Dat doen ze nooit.’ Nou, in 2014 beschuldigde de Catholic Doctors Association in Kenia de grotendeels door Bill Gates (GAVI alilantie) gefinancierde en gecontroleerde WHO al eens van het onvrijwillig chemisch steriliseren van miljoenen Keniaanse meisjes en vrouwen met een tetanus’ vaccinatie campagne. Onafhankelijke laboratoria hadden in ieder getest vaccin een sterilisatie formule gevonden. Uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen kwamen vergelijkbare beschuldigingen. Aanvankelijk ontkende de WHO, maar na enige tijd gaf de organisatie toe dat er al meer dan 10 jaar lang gewerkt werd aan deze (geheime) sterilisatie vaccins.

Overigens werd daar al veel langer mee geëxperimenteerd. David Rockefeller -een goede vriend van Bill Gates- was in 1972 betrokken bij een belangrijk project van de WHO: het massaal vaccineren van de bevolking van Mexico, Nicaragua en de Filipijnen tegen tetanus, net als later in Afrika werd gedaan. Het Comite Pro Vida de Mexico vertrouwde het echter niet, en onderwierp de vaccins aan een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek.

Wat bleek: de vaccins bevatten het menselijke hCG hormoon, dat nodig is om een zwangerschap in stand te houden, maar in combinatie met stoffen tegen tetanus het menselijk lichaam juist antilichamen tegen hCG doet produceren, waardoor vrouwen niet of minder goed in staat zijn een zwangerschap te voldragen. De vaccins waren dus feitelijk een verhulde vorm van gedwongen abortus / sterilisatie.

Gelukkig heeft de geschiedenis, zeker sinds begin vorige eeuw, aangetoond dat de meeste mensen doorgaans heel goed opletten dat er geen figuren met allerlei verschrikkelijke en moorddadige plannen aan de macht komen, en zorgen de onafhankelijke mainstream media er met hun onomkoopbare kritische journalisten altijd voor dat allerlei misdadige complotten snel worden onthuld en aan de kaak worden gesteld… toch?

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Skirsch.com via TrialSiteNews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...