‘Rutte, De Jonge en Grapperhaus testen positief op corruptie en crimes against humanity’

Zondag hebben mensen in Den Haag het uit de hand gelopen antilockdownprotest een jaar geleden op het Malieveld herdacht. Ze noemden de herdenking ‘De slag om het Malieveld’. Dat protest, op 21 juni 2020, werd overschaduwd door grof politiegeweld.

Premier Rutte had vorig jaar geen goed woord over voor de betogers. Hij zei na de demonstratie tegen de NOS: “Als ik me baseer op de televisiebeelden dan zaten er ook halve garen tussen.” Hij noemde de demonstranten ‘doorgesnoven hooligans’. Toen Rutte later in de Tweede Kamer door Wybren van Haga werd gewezen op filmpjes waarin betogers flink worden toegetakeld door de ME zei hij: “Baseer je nou niet op die filmpjes.”

Tijdens de herdenking had jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid een boodschap voor Rutte, De Jonge en Grapperhaus. Hij zei dat dit drietal mensen die de waarheid vertellen en die voor hun vrijheden opkomen door criminelen in politiepakken laat mishandelen.

Dit gaat u niet winnen

“U liet ze met grof geweld neerknuppelen, schoppen en door honden verscheuren. En deze criminelen in politiepakken kregen complimenten voor hun optreden. Maar dit zijn geen politiemensen, dit zijn criminelen in politiepakken want echte politiemensen doen dit niet,” sprak Pols.

“Vervolgens liet u niet de geweldplegers, maar de slachtoffers vervolgen en veroordelen door criminelen die voor rechter spelen,” vervolgde hij. “Beste Grapperhaus, Rutte en De Jonge, de waarheid kunt u niet onderdrukken met grof geweld.”

“De waarheid is als water: iedere keer als u een gat dicht, dan stroomt het via de andere kant binnen. Al verwijdert u al onze YouTube-kanalen keer op keer, dit gaat u niet winnen,” benadrukte Pols.

Levenslang in quarantaine

Hij wees er verder op dat inmiddels alle complottheorieën zijn uitgekomen. “Uw virus is niet gevaarlijker dan een griep, de maatregelen gaan nooit meer weg, het nieuwe normaal is niet tijdelijk, we hebben een verplichte quarantaine, we worden een apartheidssamenleving, we krijgen vaccinatiepaspoorten en een testsamenleving, en het virus komt uit een laboratorium in Wuhan.”

Pols zei ook dat Grapperhaus, Rutte en De Jonge positief testen; niet op corona, maar op corruptie en crimes against humanity. “En om weer een gezonde en menselijke samenleving op te bouwen waarin níet de leugen regeert, zult u en uw mededaders levenslang in quarantaine geplaatst worden. En tot die dag gaan wij door met het verspreiden van de waarheid.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...