Peiling: meerderheid Amerikaanse artsen WEIGERT coronaprik

Uit een peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) blijkt dat bijna 60 procent van de artsen niet volledig gevaccineerd is tegen corona. De peiling is gehouden onder zo’n 700 artsen. De meerderheid van de artsen weigert de coronaprik, schrijft de groep op haar website.

Dit staat in schril contrast met de bewering van de Amerikaanse artsenvereniging AMA dat 96 procent van de praktiserende artsen volledig gevaccineerd is. De AMA ondervroeg 300 respondenten.

“Het is verkeerd om een persoon die een prik weigert een ‘anti-vaxxer’ te noemen,” zei algemeen directeur van de AAPS Jane Orient. “Er zijn vrijwel geen artsen die ‘anti-antibiotica’ of ‘anti-operatie’ zijn.”

Meer risico’s

Uit de peiling van de AAPS blijkt ook dat 54 procent van de artsen weet van het bestaan van patiënten die ‘ernstige bijwerkingen’ hebben gekregen. Van de ongevaccineerde artsen zei 80 procent dat de prikken meer risico’s met zich meebrengen dan de ziekte. Dertig procent van de artsen zei al corona te hebben gehad.

Andere redenen die artsen opgaven om de prik niet te nemen: onbekende langetermijneffecten, het gebruik van weefsel van geaborteerde foetussen, ‘het is experimenteel’, de beschikbaarheid van effectieve behandelingen, en gevallen van sterfte en bloedstolsels.

Beschermd tegen rechtszaken

Ook niet-artsen werden bevraagd. Van de 5300 deelnemers spraken 2548 zich uit over bijwerkingen van de vaccins. Ze noemden onder andere sterfte, amputatie, verlamming, doodgeboorte, onregelmatige menstruatie, blindheid, beroertes en hartproblemen. Dr. Orient wees er verder op dat de fabrikanten van deze coronaproducten ‘beschermd zijn tegen rechtszaken’.

[AAPS]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...