In Georgia gaat 7 maanden na de verkiezingen de beerput open: ‘Dit is heel groot nieuws’

In Fulton County, het grootste kiesdistrict van de Amerikaanse staat Georgia, is iets opzienbarends aan het licht gebracht. Vijf opeenvolgende ladingen stembiljetten leverden exact dezelfde uitslag op: 392 stemmen voor Biden, 96 voor Trump en drie voor Jo Jorgensen. Staatsfunctionarissen hebben toegegeven dat dit statistisch onmogelijk is.

Georgia’s minister van Binnenlandse Zaken, Brad Raffensperger, heeft zeven maanden na de stembusgang eindelijk erkend dat zich onregelmatigheden hebben voorgedaan bij de verkiezingen. De onthullingen hebben ertoe geleid dat Raffensperger opdracht heeft gegeven tot een nieuwe hertelling.

Mensen beginnen het licht te zien

Ongeveer 90 procent van hoofdstad Atlanta valt onder Fulton County, waar een tiende van de bevolking van Georgia woonachtig is. Officieel won Joe Biden in Georgia met een flinterdunne marge van 12.000 stemmen.

“Dit is heel groot nieuws,” zei Trump in een reactie op de berichten die Raffensperger op Twitter heeft geplaatst over de onregelmatigheden. “Mensen beginnen het licht te zien. Geweldig voor Amerika!”

Ontslag

Hoewel Raffensperger nog altijd ontkent dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen door fraude, pleit hij wel voor het ontslag van de verkiezingsdirecteur van Fulton County, Richard Barron.

Vrijdag kondigde Raffensperger aan dat meer dan 100.000 mensen zullen worden verwijderd uit de kiezersdatabase. “Deze mensen wonen niet meer in Georgia. Daarnaast zijn 18.000 van hen inmiddels overleden,” zei hij tegen Channel 2. “Ze gaan dus niet meer stemmen.”

[Sputniknews]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...