In Engeland bereiden ze zich voor…….. Op héél veel doden…..

 

 

 

Ik kwam dit berichtje tegen van de stad Londen die een tender heeft uitgeschreven voor een opslagfaciliteit voor de opslag van lijken in het geval dat er heel veel mensen komen te overlijden. Heeft u ooit zo iets bizars gezien? Zelfs tijdens de ‘gigantische corona pandemie’ is dit niet voorgekomen en is er nergens een probleem met uitvaarten geweest.

Ik wist eerst niet zeker of dit wel waar zou zijn, maar inmiddels heb ik deze video gevonden waarin het verhaal bevestigd wordt en waarin blijkt dat dit ook plaats vindt op andere locaties in het Verenigd Koninkrijk.

Wat denkt u? Is dit een voorbereiding op de vaccinslachtoffers waar vele gerennomeerde wetenschappers bang voor zijn? Of is het een grapje van Monty Python?

(helaas zonder ondertiteling)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...