Gerenommeerd patholoog: Hartinfectie diagnoses zouden COVID-19 vaccin moeten stoppen

In een normale klinische test zou dit aantal jonge mannen dat myocarditis opliep, de test onmiddellijk hebben doen stopgezet. Boem! Afgelopen! Klaar!”

Dr. Roger Hodkinson is consequent geweest in zijn kritiek op de maatregelen rond het nieuwe coronavirus. In een onthullend exclusief interview met rairfoundation.com maakt de gerenommeerde patholoog enkele adembenemende opmerkingen over het coronavirus, evenals over het vaccin.

Een “patholoog” wordt omschreven als iemand die “gespecialiseerd is in de anatomische (structurele) en chemische veranderingen die optreden bij ziekten”. Hodkinson, die een indrukwekkend cv heeft en momenteel via zijn biotechnologiebedrijf in Noord-Carolina werkt aan DNA-sequencing voor de vroege diagnose van kanker, betreurt dat de reactie op het coronavirus een “vreselijke puinhoop” is geweest.

“Vaccins zijn niet nodig als er een betere behandeling is”, zegt Dr. Hodkinson, verwijzend naar Hydroxychloroquine en Ivermectine. Terwijl de mRNA-vaccins – Pfizer-BioNTech en Moderna – “proberen immuniteit op te wekken tegen een ziekteverwekker”, legt hij uit, “het is een gloednieuwe technologie die nog nooit eerder op mensen is uitgeprobeerd en die zonder enige noodzaak in grote haast is geïntroduceerd  – het was nooit een noodsituatie zoals zij beweren”.

Zoals gemeld op Frontnieuws hield Hodkinson op 13 november 2020 een vernietigende toespraak voor de gemeenteraad van Edmonton. De arts merkte op dat er “sprake is van een volkomen ongegronde publieke hysterie die wordt aangestuurd door de media en politici, dit is de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek”“Orwelliaanse” benadering van kwesties zoals de vals-positieve PCR-tests. “Een geval in de klinische geneeskunde is wanneer je iemand voor je hebt die duidelijk ziek is”, zei hij.

Top patholoog: “Coronavirus is het grootste bedrog ooit begaan op een nietsvermoedend publiek”

“En ze noemen deze vals-positieven ‘gevallen’ om de angst verder aan te jagen waarvan ze denken dat het de rechtvaardiging is voor het verdubbelen van de idiotie die gisteren niet werkte”, vervolgde hij. “Sterfgevallen die worden toegeschreven aan hartaandoeningen en kanker zijn van de kaart verdwenenIk kan iedereen die luistert verzekeren”, zei de dokter wrang, “Covid-19 geneest geen kanker”.

“Deze gevallen worden verkeerd geclassificeerd. Mensen sterven aan de gebruikelijke dingen”, zei Hodkinson. Zoals Coronavirus Task Force lid Dr. Deborah Birx het duidelijk tijdens een persbriefing op 7 april 2020 beschreef: “…als iemand sterft met COVID-19, tellen we dat als een COVID-19-dode”.

“De hele zaak is een groteske puinhoop, het zou nooit deze schaal van idiotie hebben mogen bereiken”, zegt Hodkinson.

Zeggen dat het vaccin “veilig” is, is de “meest groteske vorm van medische wanpraktijken”, benadrukt Hodkinson. “In een normale klinische test zou dit aantal jonge mannen dat myocarditis opliep, de test onmiddellijk hebben doen stopgezet. Boem! Afgelopen! Gedaan!”

Boosters voor varianten

Dr. Roger Hodkinson lacht het idee van “boosters” weg. Het vaccin is in de eerste plaats niet nodig, zegt hij, maar er is zeker geen behoefte aan “boosters” voor zogenaamde “varianten”. Verwijzend naar gemuteerde stammen als een “tactiek om angst aan te jagen”, zegt de patholoog, “zouden we de kudde-immuniteit op een natuurlijke manier moeten opbouwenDeze mutanten zijn niets om bang voor te zijn”, zegt hij. “Absoluut niet”, benadrukt hij.

Verwijzend naar vaccins, zegt Dr. Hodkinson: “De hele zaak moet vanavond worden gestopt. Voor iedereen. Oudere mensen inbegrepen”.

De “sinistere” onderdrukking van artsen

Dr. Roger Hodkinson maakt duidelijk dat artsen onder ongelooflijke druk staan om hun mond te houden of hun broodwinning te verliezen. “In mijn beroep verstenen de colleges individuele artsen. Ik gebruik dat woord opzettelijk. Verstenen”, waarschuwt hij. “Want met één vingerknip kun je je broodwinning verliezen, en het is bijna onmogelijk om die terug te krijgen. En het zal je failliet maken…”

De arts vervolgt krachtig de schuld te leggen bij iedereen die zwijgt maar beter weet:

Dus, zijn artsen schuldig door te zwijgen omdat hun carrière op het spel staat? Helaas wel. Iedereen die op de hoogte is van deze situatie en ervoor kiest om mee te gaan in de stroom waarvan hij weet dat die verkeerd is, is schuldig aan de gevolgen. Of het nu artsen zijn, of kerkleiders die zich achter hun kansel verschuilen en hun kudde zouden moeten leiden, of ministers van Volksgezondheid, medische ambtenaren, die donders goed weten dat dit onveilig is – ze zijn allemaal schuldig! De media is schuldig. De minister-president is schuldig door de media om te kopen zodat ze zwijgen. De leiders van de politieke partijen zijn schuldig.

Dr. Roger Hodkinson benadrukt dat de “onderdrukking van artsen” “sinister” is en verwijst naar een afschuwelijke verklaring van Canada’s College of Physicians & Surgeons.

Artsen kregen te horen dat zij “voor een onderzoek kunnen komen te staan” als blijkt dat zij desinformatie verspreiden. Het bijzonder schandalige aan deze waarschuwing, zo legt Hodkinson uit, is dat de maatregelen die ogenschijnlijk worden genomen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan “willekeurig” zijn en niet op wetenschap zijn gebaseerd.

“Ze zijn allemaal volledig willekeurig [coronavirus mandaten] met geen consensus in de klinische geneeskunde dat ze effectief zijn”, zegt hij.

Bekijk het krachtige RAIR interview:

Via RAIRFoundationUSA Rumble-account

 


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS