‘Slimste man van Amerika’: elite wil wereldbevolking steriliseren met coronavaccin

Eén van de slimste mensen ter wereld heeft zich uitgesproken tegen het coronavaccin. Hij stelt dat de mondiale elite die achter de uitrol van dit ‘vaccin’ zit niet het beste met de mensheid voor heeft. In 1999 schreef Esquire een artikel over Christopher Langan (69) als ‘slimste man van Amerika’, met een IQ van ongeveer 200.

slimste

Foto: Christopher en Gina Langan (Gtl12345 CC BY-SA 4.0)

Onlangs schreef hij in een bericht op Facebook dat de elite het vaccin wil gebruiken om de bevolking te steriliseren. “Een massale sterfte zou traumatisch zijn en een bedreiging vormen voor de status quo,” legde Langan uit. “Als de bevolking afsterft en de economie crasht, blijft de elite met lege handen achter. Ze geven de voorkeur aan massale sterilisatie en een langzamere (maar nog altijd snelle) bevolkingsdaling.”

Genetisch inferieur

Langan zei dat hij eenieder die probeert een prik in zijn arm te steken te lijf zal gaan en voegde toe dat ‘elk zichzelf respecterend mens hetzelfde zou doen’.

Hij legde ook uit waarom de globalisten de vruchtbaarheid willen verlagen. “De elite ziet zichzelf als de genetische crème de la crème en gaat ervan uit dat alle andere mensen genetisch inferieur zijn en vatbaar voor hun hersenspoeltechnieken,” schreef Langan.

In de ogen van de elite behoort alleen de elite tot de ‘elite’. De rest van de bevolking is vervangbaar, benadrukte hij.

[Infowars]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...