Nieuwe records voor sterfgevallen na vaccinatie tegen Corona in VS, EU en Italië

Deze week is het aantal gemelde ongewenste bijwerkingen in alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccinaties de 350.000 gepasseerd, volgens gegevens die vrijdag door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn vrijgegeven, meldt TKP. Hier is de trend in het aantal gerapporteerde sterfgevallen van 1990 tot 2021:

VAERS is het door de Amerikaanse overheid gefinancierde systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins in de VS en is gelijkwaardig aan de EMA-databank van de EU. Elke vrijdag publiceert VAERS alle meldingen van ongewenste voorvallen met vaccins die tot een bepaalde datum, meestal ongeveer een week voor de publicatiedatum, zijn ontvangen. In ieder geval is de VAERS-databank veel professioneler dan die van het EMA, die nu zeer moeilijk te evalueren is omdat zij het volume van de gegevens niet aankan.

Uit de gegevens die deze week zijn vrijgegeven, blijkt dat tussen 14 december 2020 en 11 juni 2021 in totaal 358.379 ongewenste voorvallen aan VAERS zijn gemeld, waaronder 5.993 sterfgevallen – een stijging met 105 sterfgevallen ten opzichte van de voorgaande week. Er waren 29.871 meldingen van ernstig letsel, een stijging van 1.430 ten opzichte van de week ervoor.

Van de 5.993 sterfgevallen die tot 11 juni zijn gemeld, vond 23% plaats binnen 48 uur na vaccinatie, 16% binnen 24 uur, en 38% bij mensen die binnen 48 uur na vaccinatie ziek werden.

In de VS zijn tot en met 11 juni 306,5 miljoen doses COVID-vaccin toegediend. Daarvan zijn 128 miljoen afkomstig van Moderna, 167 miljoen van Pfizer en 11 miljoen van Johnson & Johnson (J&J).

Europese Economische Ruimte

Dit is vergelijkbaar met de gegevens tot 12 juni 2021 uit de Europese Economische Ruimte, zoals verzameld door de Duitse basispartij deskundigen:

Aantal gevallen binnen de landen van de Europese Economische Ruimte

We zien dat 187,5 miljoen gevaccineerde mensen in totaal 4.511 sterfgevallen hebben opgeleverd. 15.431 moesten na vaccinatie in het ziekenhuis worden opgenomen.

Gegevens van Italië

Italië publiceert hier ook enkele gegevens met mooie grafieken. Tot 26.5. waren er 66.258 vermoedelijke gevallen van ernstige bijwerkingen bij 32 miljoen gevaccineerde doses (Pfizer 68,7%), waarvan 71,8% veroorzaakt werd door Pfizer.

Verrassend hierbij is het enorme aandeel van vrouwen onder de getroffenen.

En de grafiek hieronder laat zien – hoe jonger hoe meer bijwerkingen, omgekeerd evenredig met het risico op infectie:

Bij al deze gegevens mag men niet vergeten dat er een groot aantal niet-gemelde gevallen is. Slechts 5 tot 10 procent van de gevallen wordt gemeld, en zelfs in het geval van sterfgevallen worden de meldingen om uiteenlopende redenen opzettelijk onderdrukt of gewoon niet gedaan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS