Health Ranger waarschuwt dat covid-vaccins “verspreiding van sociaal gedrag” gebruiken om mensen uit te roeien op dezelfde manier als mierenkolonies worden vergiftigd

21-05-2021 / Door 

Hij sprak over de vele manieren waarop dit wordt gedaan door middel van dwang, intimidatie en zelfs geheimhouding, waarbij vliegtuigen of drones mogelijk spike-eiwitten in de lucht dumpen zodat mensen ze onbewust inademen, of in het water zodat mensen ze drinken.

Een andere interessante analogie die hij tijdens het segment naar voren bracht, is hoe de massale injectiecampagne voor het Chinese virus vreemd lijkt op de manier waarop een verdelger zou kunnen proberen een mierenkolonie te doden.

Het “aas” vertelt mensen dat ze een gratis donut of hamburger kunnen krijgen – of als ze echt geluk hebben, een cadeaubon voor Starbucks – in ruil voor het oprollen van de mouwen. Eenmaal geïnjecteerd, brengen deze mensen de afstotende spike-eiwitten terug naar hun vrienden, families en buren door middel van “sociale gedragsverspreiding” van de ziekte.

“Het doodt niet de mier die het opraapte,” merkte Adams op, speculerend dat sommige geïnjecteerde mensen misschien geen symptomen zullen vertonen, althans niet onmiddellijk. “Het is een langzaam werkend soort doodsgif en het verspreidt zich naar de andere mieren en doodt ze allemaal en doodt het nest: dat is wat het vaccin is voor de mensheid.”

“Het behandelt ons als mieren, en het mierenaas is wat ze uitdelen aan mensen die de vaccins krijgen – hier, neem een ​​gratis donut, drink een gratis biertje in New Jersey, hier krijg je een hamburger! Dit is als mierenaas voor idiote idioten,” legde hij verder uit.

Bekijk hieronder zeker het volledige fragment:

We leven nu in een Chinese Virus-horrorfilm

Nu het onmiskenbaar duidelijk is dat mensen ziek worden en sterven vanwege de vaccins en wat ze verspreiden, moeten mensen die het weten hun stem uitbrengen waar mogelijk om het valse verhaal te vernietigen dat niet-gevaccineerde, asymptomatische mensen op de een of andere manier verantwoordelijk zijn.

“Dit is een oorlog tegen de mensheid en de enige reden waarom het werkt, is omdat mensen zo dom zijn als insecten, en ze zullen het niet lang meer volhouden”, waarschuwt Adams voor wat er zal gebeuren als we allemaal zwijgen.

“Dit is een biowapensysteem dat is ontworpen om zich sociaal te verspreiden, dus in wezen zou je het een zelfreplicerend vaccin kunnen noemen, maar dat is het niet precies, het is meer een zichzelf verspreidend, giftig deeltje dat biologisch functioneel is en als het eenmaal in het bloed veroorzaakt bloedstolsels die vervolgens mensen doden door al deze stollingsoorzaken zoals hartaanvallen en beroertes, “zegt hij.

Griezelig genoeg is dit soort dingen door de jaren heen afgebeeld in entertainment. Alles, van Batman tot The Matrix tot Minority Report , bevat afleveringen die te maken hadden met ‘futuristische’ concepten die we nu tot leven zien komen dankzij het Chinese virus.

“Het is als een Batman-aflevering… de schurk had door de hele stad uitgezonden torens”, legde Adams verder uit over hoe deze injecties de gevaccineerden zouden kunnen openen voor mind control. ‘Hij kan ze aanzetten en iedereen boos maken? Ik denk dat dat echt is. Ik denk dat we ernaar kijken. Ze zetten ze aan en maken mensen gek en we zien het.

“We maken nu niet alleen Batman-afleveringen mee, we leven nu ook door rare sciencefiction-dytopische donkere films, en we leven door de Matrix, leven door Minority Report, rare dingen. Elke persoon die is overleden aan ‘covid’ is eigenlijk een oorlogsslachtoffer. En de oorlog wordt nu gevoerd.”

Meer van het laatste nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) massale genocide is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Brighteon.com

NaturalNews.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...