De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn 

De meeste mensen die een COVID-“vaccin” hebben genomen, zullen tegen het jaar 2025 dood zijn. Het bewijs is nu voor iedereen beschikbaar om te zien, schrijft principia-scientific.com.

Dankzij de mensen die deelnamen aan dit allereerste menselijke experiment met een mRNA-gen-therapie, misleid in de veronderstelling dat het een “vaccin” was voor een valse “pandemie” die zou zijn veroorzaakt door het nooit geïsoleerde “COVID-19 virus”, weten we nu het volgende op basis van op feiten gebaseerd post-vaccin onderzoek:

1.) Het is geen vaccin. Het COVID-19 mRNA vaccin zorgt niet voor immuniteit tegen Covid of zijn varianten, dus je kunt nog steeds Covid oplopen en het overdragen op anderen waardoor je asymptomatisch wordt. U zult waarschijnlijk om de 6 maanden een herhalingsprik nodig hebben, dus maak u klaar om uw mouw om de 6 maanden op te stropen zodra dat systeem op de markt komt.
[link naar www.bustle.com]

2.) De 95% werkzaamheid is het RRR (Relatief Reductie Risico) waar het werkelijke reductie percentage ARR (Absoluut Reductie Risico) minder dan 2% is volgens deze wetenschappelijke Lancet studie.
[link to www.thelancet.com]

Dit betekent dat u in werkelijkheid helemaal niet veel beschermd bent, zoals de architecten van deze neppandemie u willen laten “geloven”.

3.) De lipide nanodeeltjes in de vaccins blijven niet in de intramusculaire regio van de deltaspier. Zij sijpelen naar buiten naar het cardiovasculaire systeem en infecteren het hele lichaam met spike-eiwit. Iets waarvan de fabrikanten beweerden dat het nooit zou gebeuren, maar toch gebeurt het en daarom zijn de bijwerkingen van deze prik zo erg.
[link naar www.sciencedirect.com]

4.) Het spike-eiwit zelf is giftig en een deel van de ziekte pathologie die de oorzaak is van ontsteking, ACE2 deregulatie en opent immuniteitspaden. Dit betekent dat Myocarditis (hartontsteking), Encefalitis (hersenontsteking) en hepatomegalie (leverontsteking) enorme risico’s zijn en worden bevestigd door vele bijwerkingen die aan VAERS en EuroVigilance zijn gemeld.

[link naar www.ahajournals.org]
[link naar www.salk.edu]
[link naar www.news-medical.net]
[link naar pubmed.ncbi.nlm.nih.gov]
[link naar www.jimmunol.org]

Dit betekent dat het spike-eiwit zelf voldoende is om het cardiovasculaire systeem en de organen te beschadigen, waarvan sommige in de toekomst schadelijke gebeurtenissen kunnen veroorzaken, het is alsof je iemand injecteert met Covid-19 dat de binnenkant van het lichaam beschadigt in plaats van de longen.

5.) Het synthetische spike-eiwit zelf heeft coderingsfouten en een 5 GxxxG motief waardoor het in de categorie van een prion (ziektekiem) valt dat op lange termijn een risico kan vormen voor neurale degeneratieve ziekten.

[link to www.longdom.org]
[link to ijvtpr.com]
[link to www.newstarget.com]
[link to www.nature.com]
[link to www.preprints.org]
[link to www.nature.com]
[link to www.biorxiv.org]

6.) De lipide nanodeeltjes na injectie verzamelen zich voor een groot deel in de eierstokken bij vrouwen gevolgd door beenmerg. Dr. Robert Malone de uitvinder van mRNA behandelt deze bevindingen in lekentaal voor mensen die niet gemakkelijk wetenschappelijke gegevens kunnen verwerken.

[link naar www.bitchute.com]

Hal Turner redactionele opinie

Als het niet voor de goedgelovige en naïeve idioten was geweest die op een experimentele gentherapie waren gesprongen die alle echte, betekenisvolle, proeven heeft overgeslagen die de bovenstaande bevindingen zouden hebben gepresenteerd, hebben we nu deze gegevens en het bewijsmateriaal van deze menselijke laboratoriumratten die vrolijk en onwetend rondrennen en hun Eugenetische spuit vieren, volledig blind voor de gevolgen op korte en lange termijn waar deze gegevens allemaal op wijzen:

MEESTE van hen zullen sterven aan één of meer van de condities die in de rapporten hierboven beschreven staan, en de MEESTE van die sterfgevallen zullen plaatsvinden tegen het jaar 2025.

Geniet van uw schadelijke spike-eiwit dat u nooit meer uit uw lichaam krijgt, en van de neurale degeneratieve risico’s op lange termijn, die uiteindelijk kunnen leiden tot onbehandelbare dodelijke neurologische ziekten als uw hersenen langzaam verrotten en verslechteren door de prion-veroorzakende verkeerd gevouwen eiwitten die je neuronen na verloop van tijd langzaam beschadigen.

Uw opoffering voor de veiligheid van anderen, die waarschijnlijk de meesten van u zal doden, was gebaseerd op uw onwetendheid, uw onvermogen om zelf onderzoek te doen en uw bereidheid om simpelweg te accepteren wat andere (onwetende) mensen – zoals politici – u vertelden.

Een wereldbevolking van 500 miljoen op komst; precies zoals de Georgia Guide Stones suggereren, en de psychotische maniakken die geloven dat mensen van de planeet moeten worden geruimd, letterlijk hebben genomen.

Waarom geven we niet de schuld aan de echte schuldigen die dit in de eerste plaats hebben gecreëerd:

Fauci met zijn “gain-of-function” onderzoek dat in de VS verboden was, dus verhuisde het hij naar het lab in Wuhan waar dit gebeurde.

Bill Gates met zijn depopulatie agenda en banden met pedofiel Jeffery Epstein.

De CDC/WHO/Rockefeller Foundation en John Hopkins, die Event 201, Spars, Lockstep leidden, en dit alles planden voor hun globalistische nieuwe wereldorde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS