Bill en Melinda Gates: een duistere geschiedenis van het uitbuiten van arme kinderen als menselijke “proefkonijnen” voor massale medische experimenten

25/05/2021 / Door 

Luisterend naar de media, wordt men ertoe gebracht te geloven dat miljardair-eugeneticus Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda een groot deel van hun leven hebben gewijd aan het helpen van anderen door middel van hun zogenaamde filantropie. Onder de oppervlakte schuilt echter een erfenis van uitgebreide mensenrechtenschendingen .

In 2010 bijvoorbeeld testte een door Gates gefinancierde NGO (niet-gouvernementele organisatie) een nieuw experimenteel ‘vaccin’ op kinderen in India zonder toestemming van de ouders. Deze kinderen werden door Gates en zijn vrouw als menselijke proefkonijnen gebruikt en de westerse media negeerden het schandaal volledig.

De Bill & Melinda Gates Foundation voerde ongeoorloofde klinische proeven uit op enkele van de armste en meest kwetsbare kinderen in India, waardoor ze werden blootgesteld aan onnoemelijk veel kwaad. Noch de kinderen, noch hun ouders werden verteld over de risico’s en er werd ook nooit bekendgemaakt dat de prikken deel uitmaakten van een klinische proef.

Zoals te verwachten was, werden dankzij Gates veel van de kinderen ernstig ziek of stierven ze. Een parlementaire commissie die was belast met het onderzoeken van het schandaal, stelde vast dat de Bill & Melinda Gates Foundation grove “kindermishandeling” heeft gepleegd, waarbij ze een reeks bewijsmateriaal presenteerde om deze ernstige bewering te ondersteunen.

De mainstream media hier in het Westen negeerden het schandaal echter volledig. Zeer weinig Amerikanen, behalve degenen die onafhankelijke media lazen, hadden destijds enig idee dat de Gatesen betrokken waren bij weer een ander eugeneticaprogramma dat zich richtte op onschuldige kinderen.

Bill en Melinda Gates kochten miljoenen Merck-aandelen op het moment dat Gardasil werd getest op arme kinderen uit de derde wereld

Dit is slechts een van de vele gevallen van mensenrechtenschendingen door Gates onder het mom van ‘filantropie’. Tussen 1995 en mei 2021 heeft de Bill & Melinda Gates Foundation ongeveer $ 2,5 miljard toegekend aan een in Seattle gevestigde NGO genaamd “PATH” (voorheen het Program for Appropriate Technology in Health) die soortgelijke klinische onderzoeken bij kinderen heeft uitgevoerd.

Ook zwaar gefinancierd door de regering van de Verenigde Staten, leidde PATH in 2009 een humaan papillomavirus (HPV) -vaccinonderzoek waarvan het beweerde dat het “bewijs kon genereren en verspreiden voor een geïnformeerde introductie van HPV-vaccins in de publieke sector.” Zoals je je misschien herinnert uit die tijd, was Gardasil een rage onder de eugenetici.

Vier landen kregen de experimentele HPV-injectie: India, Oeganda, Peru en Vietnam. Door de injectie bij meerdere etnische groepen tegelijk te testen, hoopten de bedrijven die destijds de markt voor HPV-injectie wilden veroveren het goedkeuringsproces te versnellen en snel winst te maken.

“De immunisatieprogramma’s van de betrokken landen boden een potentieel lucratieve markt voor de bedrijven waarvan de medicijnen zouden worden onderzocht: als de medicijnen succesvol blijken te zijn en worden opgenomen in de door de staat gefinancierde nationale immunisatieschema’s, zou dit een jaarlijkse meevaller aan winst betekenen. voor de betrokken bedrijven”, meldt Off Guardian .

Toevallig was de Bill & Melinda Gates Foundation destijds zwaar geïnvesteerd in Merck & Co., de maker van Gardasil. Gates en zijn toenmalige vrouw hadden via hun ‘liefdadigheidsinstelling’ voor 205 miljoen dollar aan aandelen in Merck gekocht net voordat het bedrijf zijn prik op arme kinderen in derdewereldlanden begon te testen .

Handig genoeg verkocht de Bill & Melinda Gates Foundation al haar Merck-aandelen net toen de proeven begonnen. In feite harkte de non-profit “liefdadigheidsinstelling” onverhoopte winsten binnen toen derdewereldkinderen, die niets wijzer waren over de agenda die in het spel was, ziek werden en stierven door de injecties.

Bill & Melinda Gates Foundation is gedeeltelijk eigenaar van Pfizer, BioNTech

Dergelijke belangenconflicten zijn in ieder geval sinds 2002 kenmerkend voor de manier waarop de Bill & Melinda Gates Foundation zaken doet. De belangenverstrengeling werd het afgelopen jaar opnieuw duidelijk met de komst van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) dat, zoals bedoeld, miljarden meer winst opleverde voor Bill en Melinda Gates.

Veel mensen zijn zich er niet van bewust, maar de Bill & Melinda Gates Foundation is gedeeltelijk eigenaar van tal van vaccinfabrikanten, waaronder Pfizer en BioNTech, dat een van de twee beschikbare mRNA-injecties voor het Chinese virus produceert. Het “goede doel” is ook mede-eigenaar van CureVac.

Terwijl Bill en Melinda Gates normaal gesproken een van hun nieuwe experimentele injecties op kinderen uit de derde wereld zouden testen, werd de experimentele Pfizer-BioNTech-injectie hier in de Verenigde Staten met spoed op grote schaal gebruikt via het “Operation Warp Speed” -schema van Donald Trump.

De injectie is niet formeel goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA), omdat het nog steeds in de open lucht wordt uitgeprobeerd als een “remedie” voor de Wuhan-griep. De tijd zal leren wat de langetermijneffecten zijn van deze nieuwste Bill en Melinda Gates-injectie met cash cows.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele, vele illegale vaccinprojecten waar Bill en Melinda Gates bij betrokken zijn geweest en waarvan ze hebben geprofiteerd in de vele jaren dat ze hun eugenetica-agenda doorzetten. Een meer diepgaande analyse is te vinden via deze link .

“Wat een stel criminelen, letterlijk, dat we aan de top hebben die beslissen over ons leven”, schreef een commentator bij Off Guardian , verbijsterd dat Bill en Melinda Gates met zoveel hebben mogen wegkomen als ze decennia lang hebben gedaan.

‘Zie je het schema? Farmaceutische bedrijven sluiten zakelijke deals met corrupte leden van regeringen van arme landen, die het niet erg vinden om te verzilveren, geobsedeerd met het ‘geavanceerde Westen’, ten koste van hun eigen bloed, voor producten die elders worden afgewezen.”

Meer van het laatste nieuws over wat Bill en Melinda Gates tegenwoordig doen, is te vinden op Evil.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Off-Guardian.org

NaturalNews.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...