YouTube verwijdert memorabele speech Baudet over Lockstep-scenario Rockefeller Foundation: ‘Censuur!’

Begin deze maand hield Thierry Baudet zijn memorabele speech over het scenario ‘Lockstep’ dat de Rockefeller Foundation in 2010 heeft ontwikkeld. Dit scenario behelst de komst van een wereldwijde pandemie en de nasleep ervan. In 2010 dus al.

Volgens het scenario zouden de Chinezen als eerste gaan beginnen met ‘verplichte quarantaine voor alle burgers en onmiddellijke en bijna hermetische afsluiting van alle grenzen’. Nationale leiders over de hele wereld zouden hun gezag verstevigen met wetten, regels en beperkingen van het verplicht dragen van mondkapjes tot lichaamstemperatuurcontroles bij ingangen van treinstations, vliegtuigen en gebouwen, aldus Baudet.

Volgens scenario Lockstep staat ons nog veel te wachten. “De coronatijd was een gehoorzaamheidstraining,” zei Baudet. “De Tweede Kamer en de regering-Rutte hebben die training glansrijk doorstaan. Gefeliciteerd. Klaus Schwab kan trots op jullie zijn.”

Censuur

De speech van de FVD-voorman ging – tot grote frustratie van het establishment – de hele wereld over en werd miljoenen keren bekeken. De partij plaatste de video ook op het YouTube-kanaal van Forum voor Democratie International. Daar werd het filmpje alleen al ruim 100.000 keer bekeken voordat YouTube besloot om in te grijpen. De video die de plannen van de elite pijnlijk blootlegt, werd verwijderd. “Censuur,” stelt FVD.

“We worden geconfronteerd met een ongekende inperking van individuele vrijheden,” schrijft de partij op social media. “Een machtsgreep door globalistische elites die onze wereld, onze democratieën en onze westerse manier van leven radicaal willen veranderen. Hierover praten wordt gezien als ‘medische misinformatie’.”

Wetsvoorstel

De partij zegt zich hard te blijven maken voor soevereine natiestaten, voor persoonlijke vrijheid en voor democratisch bestuur. “We laten ons niet de mond snoeren.” De gecensureerde speech is hier te bekijken op BitChute.

FVD komt binnenkort met een wetsvoorstel om censuur door Big Tech te bestrijden. “Big Tech-bedrijven zouden geen content mogen censureren die volkomen legaal is.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...