“Wetenschappers”: De corona-pandemie was nog helemaal niks, wacht eerst de klimaatpandemie maar eens af!

(Vertaling: E.J. Bron)

Links-radicale politici zijn een gevaar voor de samenleving. Links-radicale wetenschappers zijn echter nog veel gevaarlijker. Als de beiden zich echter aaneensluiten, dan is het waarschijnlijk gedaan met onze democratie en grondrechten.

De fysicus Harald Lesch eist consequenties uit de ervaring met de corona-pandemie. “De klimaatverandering is een corona-pandemie van tientallen jaren”, zei de tv-presentator tegen het “Redactienetwerk Duitsland”. “Daarvoor heeft de politiek eindelijk een plan nodig.”

Tijdens de coronapandemie zou er een merkwaardige onenigheid tussen politiek en wetenschap te zien geweest zijn, bekritiseerde Lesch. “Dat laat zien dat nog niet is begrepen hoe belangrijk de voorspellingen uit onderzoek zijn. Er zou ons veel bespaard gebleven zijn wanneer men in november nog een keer een harde lockdown zoals in het voorjaar besloten zou hebben – in plaats van een middelmatige, die nu al vijf maanden duurt.”

Deze ervaring zou aantonen dat men voor de toekomst beter zou moeten nadenken hoe een masterplan er uitziet, “om in zulke crises snel en efficiënt te kunnen handelen”, zei Lesch tegen het RND. Tijdens de coronacrisis zouden de mensen hun gedrag een korte periode hebben moeten veranderen. “Bij de klimaatverandering zal echter het hele land volledig nieuw gestructureerd worden”, voorspelde de wetenschapper.

En precies daar gaat het om. De coronapandemie was alleen maar de test, het voorspel tot iets groters, ook wel de “Great Reset” genoemd. Bepaalde ideologieën staan al in de startblokken. Rest de vraag of de uitspraak “Smoor het in de kiem” niet al weer te laat komt.

Wanneer de Groenen hierover vanaf oktober mogen meebepalen, dan zullen de pandemieën elkaar zelfs overlappen.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...