Uitvinder mRNA technologie: ALARM! Dit doet het vaccin met u en u MOET dit weten!

“We hebben een grote fout gemaakt.”

In dit artikel komen mensen aan het woord die pro-vaccin zijn en werkten bij, of samenwerkten met o.a. de WHO, Gavi, Bill Gates en Big Pharma. Hoe u er ook in staat, dit kan niemand zomaar even naast zich neerleggen. Dit zijn mensen die geacht worden “aan hun kant” te staan.

Lees u dit en bent u al gevaccineerd? Blijf van het tweede vaccin af! Dit artikel is niet hoe wij of ik er over denk. Dit is naar wat deze prominente mensen zeggen. Luister naar deze mensen, niet naar ons.

Gif wordt in onze bloedbaan gespoten

Een paar weken geleden deed Dr. Byram Bridle  onderzoek naar de gruwelijke bevindingen dat het spike-eiwit van de experimentele prikken zich ophoopte in organen.

Byram Bridle is een wetenschapper en een voorstander van vaccins. Hij is tevens viraal immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario, Canada.

Byram Bridle

Dr. Bridle omschrijft zichzelf als pro-vaccin, maar zijn onderzoek naar de experimentele COVID-19-vaccins bracht hem tot de conclusie dat deze vaccins “zeer eng” zijn.

In een samenwerking tussen Dr. Bridle, andere internationale wetenschappers en de Japanse regelgevende instantie, werd een gruwelijke ontdekking gedaan over het spike-eiwit dat in de experimentele prikken wordt gebruikt. Dit werd verzwegen voor het publiek.

“We hebben een enorme fout gemaakt! Het covid19 vaccin is gif dat in de bloedbaan wordt gespoten.”

In een interview met de Canadese omroep Alex Pierson vertelde Dr. Bridle zijn bevindingen.
https://omny.fm/shows/on-point-with-alex-pierson/new-peer-reviewed-study-on-covid-19-vaccines-sugge?in_playlist=on-point-with-alex-pierson!

Citaat van Dr. Bridle:

“Door mRNA (Pfizer, Moderna) adenoviraal (JNJ AZ) gegenereerde SARS-CoV-2 Spike-eiwit reist naar de hersenen, het hart en de longen en veroorzaakt schade en bloedingen, gaat in de moedermelk, eierstokken en is schadelijk voor de moeder en de foetus.” We wisten niet dat het zo gevaarlijk was.”

“In plaats van op de injectieplaats in de schouder te blijven, wordt het spike-eiwit vaak biologisch actief en circuleert het in de bloedbaan.”

“Als gevolg hiervan bezinkt het spike-eiwit in grote hoeveelheden in kritieke organen en weefsels.” (bron)

Dr. Byram Bridle werd gecensureerd vanwege zijn onthullingen, maar hij staat niet alleen in zijn beweringen.

De uitvinder van de mRNA vaccintechnologie  Robert W. Malone staat hem bij.

 

Dr. Robert Malone: uitvinder mRNA-vaccintechnologie

Dr. Robert W. Malone is de uitvinder van mRNA-vaccintechnologie en hij voegde zich onlangs bij Brett Brownstein, Ph.D. voor een aflevering van de  Dark Horse Podcast.

Malone sprak zijn bezorgdheid uit over de bevindingen in het onderzoek waarnaar door Bridle wordt verwezen.

Dr. Robert Malone. Uitvinder mRNA technologie

Hij herhaalde dat de lipidenanodeeltjes die verantwoordelijk zijn voor de productie van het spike-eiwit zich in een alarmerend tempo ophopen in organen.

Vooral de concentraties in de eierstokken waren extreem hoog.

Dit is een fragment uit het gesprek tussen Dr. Malone, Steve Kirsch en Bret Weinstein waarin dit besproken wordt. We lichten het onder de video toe:
Robert Malone is de uitvinder van mRNA-technologie. Mr. Steve Kirsch heeft veel onderzoek gedaan naar bijwerkingen van de covidvaccins. researching adverse reactions to COVID vaccines. Dr. Bret Weinstein is evolutiebioloog.

 

Geert Vanden Bossche

Eerder kwam Geert Vanden Bossche, Ph.D. met de theorie dat massale vaccinatie met de mRNA-vaccins steeds meer overdraagbare en potentieel dodelijke varianten zou kunnen gaan produceren. Dit creëert dus juist een enorme pandemie.
https://commonsensetv.nl/het-belangrijkste-interview-dat-u-ooit-zult-zien-met-geert-vandenbossche/

Dr. Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, zegt hierover: “Dit is niet theoretisch. Dit is echt. We hebben de data al.”

Bridle ontving een kopie van een Japanse biodistributiestudie – die voor het publiek was verborgen – als gevolg van een verzoek om vrijheid van informatie aan de Japanse regering voor Pfizer-gegevens.

Dit is hetPfizer-rapport van de Japanse overheid:
https://www.docdroid.net/xq0Z8B0/pfizer-report-japanese-government-pdf

Wereldwijde regelgevers verzwegen: Spike-eiwit verspreid door hele lichaam.

Voorafgaand aan de onthulling van de studie werd het publiek door regelgevers en vaccinontwikkelaars ertoe gebracht te geloven dat het spike-eiwit geproduceerd door mRNA COVID-vaccins in de schouder bleef waar het werd geïnjecteerd en niet biologisch actief was.

Dat terwijl regelgevers over de hele wereld een kopie hadden van de studie die anders aantoonde.

De door Bridle verkregen biodistributiestudie toonde aan dat lipidenanodeeltjes uit het vaccin niet in de deltaspier bleven waar ze werden geïnjecteerd, zoals de ontwikkelaars van het vaccin beweerden dat zou gebeuren, maar door het lichaam circuleerden en zich in grote concentraties ophoopten in organen en weefsels, inclusief de milt, beenmerg, lever, bijnieren en – in “vrij hoge concentraties” – in de eierstokken.

“Het mRNA – of boodschapper-RNA – is wat het lichaam vertelt om het spike-eiwit te produceren. De lipide-nanodeeltjes zijn als de “dozen” waarin het mRNA wordt verzonden”, aldus Malone. “Als je lipidenanodeeltjes in een orgaan of weefsel vindt, weet je dat het medicijn op die locatie is gekomen”, legt Malone uit.

Volgens de gegevens in de Japanse studie werden binnen vier uur lipide-nanodeeltjes gevonden in het volbloed dat door het lichaam circuleert en vestigden zich vervolgens in grote concentraties in de eierstokken, het beenmerg en de lymfeklieren.

Leukemie en lymfomen

Malone zei dat er toezicht moest worden gehouden op de ontvangers van het vaccin op leukemie en lymfomen omdat er concentraties van lipidenanodeeltjes in het beenmerg en de lymfeklieren waren. Maar die signalen verschijnen vaak pas zes maanden tot drie of negen jaar later, zei hij.

Meestal worden dergelijke signalen opgepikt in dierstudies en langdurige klinische onderzoeken, maar dit gebeurde niet met mRNA-vaccins, zei Malone. Er zijn (vrijwel) geen dierproeven gedaan voor dit vaccin.

Malone zei dat er twee signalen van ongewenste voorvallen zijn die duidelijk worden voor de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). 

Één daarvan is trombocytopenie (niet genoeg bloedplaatjes) die in het beenmerg worden aangemaakt. De andere is reactivering van latente virussen.

Een latente infectie is een infectie, die geen symptomen (meer) veroorzaakt. De patiënt kan al of niet voordien symptomen hebben gehad of zijn gevaccineerd. Er wordt dan gesproken van een asymptomatische drager. (bron)

Malone nogmaals: “Deze gegevens zijn er al een lange tijd” binnen de beschermde, niet-openbaar gemaakte bevoegdheid van de regelgevers over de hele wereld.”

Volgens Malone wist de FDA dat het COVID-spike-eiwit biologisch actief was en van de injectieplaats kon komen en bijwerkingen kon veroorzaken, en dat het spike-eiwit, indien biologisch actief, zeer gevaarlijk is.

Malone was zelfs één van de vele wetenschappers die de FDA waarschuwde voor de gevaren van het vrije spike-eiwit.

Malone maakte ook deze opmerking op Twitter en verwees naar de effectiviteit van Ivermectine, een goedkope manier om griep- en verkoudheidsvirussen tegen te gaan.

Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen. Het wordt bij de mens met name gebruikt tegen rivierblindheid, maar ook in de veterinaire geneeskunde bij onder meer paarden, herkauwers, honden en vogels.

 

“Wat gebeurt er met het vertrouwen in publieke gezondheidsorganisaties en de USG als blijkt dat ivermectin veilig en effectief is tegen covid en de genetische vaccins blijken significante veiligheidsproblemen tehebben? Dit ziet er uit als een zeer plausibel scenario vanuit mijn oogpunt.”

Schokkende ontdekking

Weinstein: “We krijgen zeer alarmerende zaken op korte termijn. We hebben dingen op de korte termijn die alarmerend zijn op basis van waar we deze lipiden vinden, waar we de spike-eiwitten vinden – dit is een grote reden tot bezorgdheid omdat het niet zo hoorde te zijn. We hebben ook een alarmerend signaal gekregen in termen van de gevaren en sterfgevallen via de officiële cijfers. De officiële schade en de sterfgevallen die in het systeem worden gemeld zijn een dramatische onderrapportage. De gevallen liggen vele malen hoger.”

Vanden Bossche had geijk: Vaccin is oncontroleerbaar monster

Één van de mogelijke schade van de vaccins, zei Weinstein , werd beroemd gemaakt door Vanden Bossche, een vaccinoloog die samenwerkte met GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, Bill & Melinda Gates Foundation ’s Global Health Discovery-team in Seattle, en Global Alliance for Vaccines and Immunization in Genève. (bron)

Hij staat bekend als een echte pro-vaxxer. (Al blijf ik pro- en antivaxxers vreemde woorden vinden. Een goed vaccin van slechte injecties onderscheiden heeft toch niets te maken met “antivaxxer” zijn?)

Zodat u weet waar deze man vandaan komt.

Eerder dit jaar deed VandenBossche een oproep via een open brief aan de WHO. (bron)

Dit ondersteund met een document van 12 pagina’s , waarin het “oncontroleerbare monster” werd beschreven dat een wereldwijde massale vaccinatiecampagne mogelijk zou kunnen ontketenen.

Vanden Bossche zei dat een combinatie van lockdowns en extreme selectiedruk op het virus veroorzaakt door het intense wereldwijde massavaccinatieprogramma het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen op korte termijn zou kunnen verminderen, maar uiteindelijk zal leiden tot de creatie van meer mutanten van zorg.

Dit is wat VandenBossche ‘immuunvlucht’ noemt (d.w.z. onvolledige sterilisatie van het virus door het menselijke immuunsysteem, zelfs na toediening van het vaccin).

VandenBossche gaf ook een interview aan Del Bigtree

Zelf zegt Del Bigtree dat dit zijn ALLERBELANGRIJKSTE interview en aflevering ooit is. Hij behandelt een aantal onderwerpen uit het interview.

Kijk naar deze aflevering van The Highwire with Del Bigtree. (excuses voor lage geluidskwaliteit. Nederlands ondertiteld.)

Bron: BigTree
https://www.youtube.com/channel/UCDIAVBFFnvL2hAvT-pvX-3w

Artikel:
https://commonsensetv.nl/het-belangrijkste-interview-dat-u-ooit-zult-zien-met-geert-vandenbossche/

Wij vertrouwen in de wetenschap, toch?

Zullen we de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie vertrouwen?

Daar staan we dan. Enorme artikelen moeten er worden geweid om aan te tonen of vaccins gevaarlijk zijn of niet. Feit is dat er enorm veel problemen zijn met de vaccins.

Feit is ook dat het zogenaamde covid19-virus alles behalve voor grote problemen heeft gezorgd.

Hadden we gewoon doorgeleefd, dan was er niets aan de hand. Bedankt overheid voor het verkopen van Nederland aan de duivel in plaats van het beschermen van Nederland.

Censuur

De Google zoekresultaten laten plots een kermis van aanvallen en ontkenningen zien en de messen zijn geslepen om deze man volledig monddood te maken hij wordt al bedreigd (bron)

Je moet je door 5 pagina´s “no prove” artikelen worstelen. Dat is altijd het makkelijkste om te zeggen. Geen bewijs. We hopen dat eindelijk iedereen hier doorheen prikt. Gebruik eens een andere zoekmachine.

YouTube heeft de volledige podcast met de uitvinder van het mRNA virus gecensureerd. Een verkorte versie staat nog wel her en der op YouTube maar YouTube is actief bezig dit te verwijderen en zijn eigen overheidsinstantie USG maakt hem ook monddood. Althans, dat proberen ze.

Dr. Malone hierover:

 

Censuur door de overheid. Ik voelde me altijd rot voor collega´s die in een autoritaire landen leven waar gecensureerd wordt wat mensen mogen zien en lezen en waar ze over mogen discussiëren. En hier zijn we dan. In Amerika. Het USG censureert vrijheid van meningsuiting. Volop. Ik ben verbijsterd.

 

 

“Ok, YouTube heeft nu de “Bret Weinstein Darkhorse” video verwijderd na 798.000 views – “omdat het hun richtlijnen schendt”.

https://www.youtube.com/watch?v=-_NNTVJzqtY

De volledige podcast is te zien op Bitchute:

Bronnen waar u meer kunt lezen:
https://dryburgh.com/geert-vanden-bossche-open-letter-to-who-halt-all-covid-19-mass-vaccination/
https://www.bitchute.com/video/TH2HAmTp40xq/
https://childrenshealthdefense.org/defender/mrna-technology-covid-vaccine-lipid-nanoparticles-accumulate-ovaries/
https://omny.fm/shows/on-point-with-alex-pierson/new-peer-reviewed-study-on-covid-19-vaccines-sugge?in_playlist=on-point-with-alex-pierson!podcast
https://welovetrump.com/2021/06/01/pro-vaccine-researcher-weve-made-a-big-mistake-covid-19-vaccine-spike-protein-is-a-toxin-injected-into-the-bloodstream/
https://trialsitenews.com/should-you-get-vaccinated/

Website Dr. Malone:
https://www.rwmalonemd.com/mrna-vacci

 

LEES OOK:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...