Studie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden

Op vrijdag 18 juni publiceerde het Britse ministerie van Volksgezondheid zeer spannende cijfers onder de titel “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England”. Volgens deze cijfers zouden dubbel gevaccineerde mensen een zes maal hoger risico lopen om aan de SARS-CoV-2-Deltavariant te overlijden dan volledig ongevaccineerde mensen. En ook andere cijfers trekken de zin en het nut van vaccinatie in twijfel, bericht report24.news.

“Delta” is ook bekend als de b.1.617.2 of Indiase variant en wordt als zodanig door de mainstream media verkocht. 17.642 mensen die geïnfecteerd zouden zijn met de Deltavariant waren volgens deze publicatie al minimaal één keer ingeënt. Het sterftecijfer onder ongevaccineerde en eenmaal gevaccineerde mensen is 0,1%. Het sterftecijfer verminderd aanzienlijk onder degenen die binnen de eerste 21 dagen voor het eerst zijn gevaccineerd, de redenen hiervoor zijn volledig onduidelijk. Daarentegen hebben de volledig gevaccineerde mensen een buitengewoon hoog sterftecijfer van 0,64%.

 • Het sterftecijfer onder de ongevaccineerden is 0,1%;
 • Het sterftecijfer bij personen die minder dan 21 dagen voor het eerst zijn gevaccineerd, bedraagt: 0,02%;
 • Het sterftecijfer onder voor het eerst gevaccineerden bij wie de vaccinatie meer dan 21 dagen geleden plaatsvond, is: 0,1%;
 • Het sterftecijfer bij tweemaal gevaccineerde personen is: 0,64%;

Dubbele vaccinatie wordt dus geassocieerd met een 6-voudig risico op overlijden voor de Deltavariant vergeleken met de ongevaccineerden. Dat is het relatieve risico op overlijden, het absolute voor tweemaal gevaccineerd is 0,2%, tweemaal het risico op overlijden als voor een ongevaccineerde. Tot nu toe is het officiële verhaal dat vaccinatie de kans op overlijden door COVID-19 vermindert. Daarentegen blijkt uit het resultaat, dat in de regelmatige berichtgeving van de Britse regering zonder verdere opwaardering is gebleven, dat dubbel gevaccineerde mensen tweemaal zoveel kans hebben op overlijden als gevolg van infectie met de Delta/b.1.617.2-variant dan ongevaccineerde mensen.

Analyse van de Britse gegevens

Voor de “factcheckers” in de censuurkantoren: dat beweren wij niet, het staat in dit document van 18 juni van de Britse federale regering, de tabel komt van pagina 12.

 

De mainstream media, de mainstream politiek en de “factcheckers” houden vol dat de voordelen van vaccinatie tegen covid veel groter zijn dan de risico’s en dat gevaccineerden beschermd zouden zijn tegen met name zware ziekteverloop. Dit wordt tegengesproken door de aantallen “vaccindoorbraken” die uit de hele wereld worden gemeld. De Britse regering heeft nu met haar publicatie, die ruwweg kan worden vergeleken met de rapporten van de Duitse gezondheidsautoriteit het Paul Ehrlich Instituut, bevestigd dat het risico op overlijden voor gevaccineerden toeneemt – althans in verband met de vermeende Deltamutant. Het wetenschapsblog sciencefiles.org berekende hieruit dat het absolute risico op overlijden voor gevaccineerden dus twee keer zo hoog zou zijn als voor ongevaccineerden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

One thought on “Studie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden

 1. Ik vermoed dat ze de willige schapen , willen verleiden voor een derde vaccinatie die tegen nieuwe mutanten moet werken .
  De EU heeft een dikke maand geleden , een nieuw contract gesloten met
  de mRNA-firma’s voor , schrik niet, 1.8 miljard prikkies…

  Overigens ik durf er iets op te verwedden dat de prikkies eind 2023 niet de goedkeuring gaan krijgen. Maar dan ,en nu al, is de schade onwaarschijnlijk groot .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...