Keiharde PCR-leugens!

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Bijna alle tekst hieronder is letterlijk overgenomen van het RIVM site en ik stel daar qua betrouwbaarheid/helderheid/keiharde leugens, kritische opmerkingen en vragen bij. Alle letterlijk overgenomen tekst heb ik te doen gebruikelijk tussen aanhalingstekens gezet.

“De PCR-test toont de aanwezigheid van een stukje genetisch materiaal van het nieuwe corona-virus SARS-CoV-2 aan in neus- en keelslijm. Het is de meest gebruikte en meest betrouwbare test voor het virus.” Aldus de website van het RIVM… en derhalve gedicteerd door het aan de VN gerelateerde WHO!

Er gaat volgens datzelfde RIVM echter “veel tegenstrijdige informatie rond over de werking en betrouwbaarheid van de PCR-test. Sommige mensen twijfelen daardoor aan de betrouwbaarheid en het nut van de test. De kritiek gaat vaak over de foutmarge van de PCR-test.” “De PCR-test heeft echter een hele hoge gevoeligheid en geldt internationaal als de ‘gouden standaard’, dat wil zeggen dat dit als de beste test beschouwd wordt en gebruikt wordt om de betrouwbaarheid van nieuwe testen te onderzoeken.”

Foutmarge

“Elke test, en dus ook de PCR-test, heeft altijd een percentage fout-positieven (iemand is niet besmet, maar volgens de test is dat wel het geval) en fout-negatieven (de patiënt is besmet, maar de test geeft dat niet aan).

Mijn vragen: Welke percentages? En hoezo ‘de betrouwbaarste’ testen?

Want mensen die ik heb gesproken en zich ècht ziek hebben gevoeld en zich op ‘advies’/aandringen van de overheid (tot op de dag van vandaag adviseert de staatsomroep NOS dit nog elke dag! “ het is normaal als u vragen heeft…”) zelfs tot DRIE KEER TOE hebben laten testen werden alle drie de keren negatief getest! Echter: uit bloedonderzoek bij enkele van deze mensen blijkt nu dat zij wel degelijk Covid-19 ‘hebben doorgemaakt’ (en uit zichzèlf zijn hersteld)!  Dus nogmaals: hoezo ‘betrouwbaarste’ test?!  BULLSHIT!

Het RIVM heeft voor de oorzaken echter een aantal ZEER discutabele variabelen opgesteld:

“Een aantal mogelijke oorzaken:“

“Als u heel VROEG na een besmetting test, kan de test nog NEGATIEF zijn (de test geeft dus aan dat u het virus NIET bij u draagt). Dit komt omdat het – LET OP: – **enkele dagen tot MÉÉR dan een week (!) kan duren voordat er voor de test voldoende virus aanwezig is in de cellen van uw neus en keel. Er is dan nog niet genoeg virus om met de test te vinden.”

“Als u te LAAT test, als iemand bijvoorbeeld al **MEER dan een week (!) klachten heeft en al goed is opgeknapt, kan het zijn dat het virus NIET MEER voldoende aanwezig is in de neus en keel. In dat geval is er weinig virus meer aanwezig en is er ook weinig kans dat iemand nog anderen zal besmetten.”

Gezien deze eerste twee bovenstaande variabelen die het RIVM zèlf op haar website zet, stel ik derhalve de volgende vraag: als u met enkele dagen tot MEER DAN EEN WEEK mogelijk TE VROEG test, maar vervolgens binnen MEER DAN EEN WEEK klachten TE LAAT test – waar mijns inziens een heel duidelijke overlapping zit – WÀT is dan in vredesnaam WÈL het ‘juiste’ moment ‘van testen’ bij deze zogenaamd ‘betrouwbaarste’ test…? En waarom moet er uitsluitend een wattenstaaf-bezemsteel ver achter in uw neus geduwd worden terwijl – u schrijft het nota bene zelf (!) – KEELSLIJM (!) ook kan worden gebruikt en qua testmogelijkheid en waarschijnlijk VEEL minder traumatisch is…?

“Aan de andere kant  is het mogelijk dat er NOG MEERDERE WEKEN na de infectie stukjes virus in de keel aanwezig blijven, ZONDER dat er nog besmettelijke virusdeeltjes zijn. Dan kan iemand nog WÈL positief testen, maar is de persoon niet meer besmettelijk voor anderen”…  MAAR Ú MOET DAN WÈL IN QUARANTAINE!

“Een test kan ook TEN ONRECHTE de uitslag geven dat u het corona-virus NIET hebt als met de wattenstok niet goed genoeg slijm van de neus en keel (?) is afgenomen, of omdat NIET de juiste soort wattenstok is gebruikt OF omdat niet op de goede plek in de neus en keel (?) slijm is afgenomen.”

“Sowieso heeft elke test een foutmarge, ook de PCR. De kans op een fout-positieve uitslag is bij een PCR heel zeldzaam. De kans op een positieve testuitslag terwijl de persoon niet besmet of besmettelijk is, is vooral aanwezig bij een laag en dalend aantal infecties in een land of als u mensen gaat testen die geen klachten hebben.”

Gezien deze volstrekt tegenstrijdigheden die het RIVM zèlf op haar website plaatst, vraag ik mij terdege af: HOEZO ‘BETROUWBAARSTE’ TEST? Hoe durft u deze volstrekte ONZIN (!) in vredesnaam op uw website te plaatsen?!

“Er is uitvoerig onderzocht of de testen reageren op andere virussen of bacteriën, zoals verkoudheid- en griepvirussen. Dit blijkt niet het geval te zijn.” Wederom: Leugens!!! Covid-19 ìs een verkoudheid/influenza virus variant! Dat zegt Gommers nota bene zèlf!

Doublé ‘standaard’

“De PCR-test heeft echter een hele hoge gevoeligheid en geldt internationaal als de ‘GOUDEN STANDAARD’, dat wil zeggen dat dit als de beste test beschouwd wordt”…? Gezien hetgeen u echter zèlf op uw website plaatst, lijkt mij dit derhalve uitermate misleidend! In mijn optiek MISDADIG zelfs! Hoezo ‘BETROUWBAARSTE’ test? BLOEDONDERZOEK is de énige aantoonbare betrouwbare test die zelfs éérder afgenomen, naar vermeend ‘zeer betrouwbare’ PCR-testen op alle vlakken tegenspreekt!

Zowel de in opdracht van het WHO ontwikkelde PCR-test, het vermeende ‘killer-virus’ zèlf (waar 98% van de mensen GÉÉN of weinig klachten van ondervindt), als het RIVM zèlf zijn ÉÉN grote leugen! Het betreft hier geen wetenschappers, maar ordinaire GOKKERS! Speculanten! Prutsers (!) derhalve, die ú op slinkse wijze middels leugens en bedrog een vaccinatie opdringen, met úw gezondheid en leven spelen/gokken om daar zèlf financieel riant voor beloond te worden! Een andere conclusie kan ik helaas niet trekken.

Dit misdadige, angst zaaiende globalistische tuig dient, net als de zichzelf in het leven geroepen VN, EU, het WEF en alle hier wereldwijd in meewerkende ‘politici’ opgepakt, afgevoerd, berecht en – het maakt niet meer uit hoe – van deze aardbodem verwijderd te worden. En exact hetzelfde geldt voor de klimaatangst aanjagers! Afvoeren dat hypocriete, kwetsbare kinderen misbruikende Groen-Fascistische tuig!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...