Film/Docu: The Greater Good (2011)

Relevanter dan ooit. Een aanrader om eens een uurtje voor te gaan zitten.

The Greater Good (Het Grotere Goed, NL ondertiteld) is een bekroonde documentaire waarin via een aantal personen de culturele kruispunten worden verkend waarin ouderschap en moderne geneeskunde elkaar tegenkomen en individuele rechten in botsing komen met de politiek.

Bron en ondertiteling:
Stichting Vaccinvrij

Reviews over deze film:

https://www.imdb.com/title/tt1734550/reviews

In 2011 liet een persoon dit commentaar achter over de film:

Meeslepend. Een must om te zien!

Deze film stelt de nodige vragen. De verhalen die verteld worden zijn meeslepend en boeiend. Ze zijn verdrietig en toch hoopvol. 

Wie betaalt de vaccinstudies? Hoe worden die onderzoeken uitgevoerd? Deze film claimt geen antwoorden te hebben, het stelt alleen maar vragen. Ze lieten “beide” kanten van vaccinveiligheidsexperts hun gedachten delen. Ik vind het triest dat deze kwestie zo polariserend is. En dat meer mensen niet de moeite nemen om zelf meer te leren. Wat je mening ook is, je zult iets leren van het kijken naar deze film. Ik heb geen idee hoe dat het compleet zou maken. Angst is zeer winstgevend. Vanuit productieoogpunt is het zeer goed gemaakt en meeslepend om te zien. Het doet me denken aan gruwelijke documentaires zoals de Cove, behalve dat het onze kinderen zijn die gekwetst worden. Iedereen zou deze film moeten zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...