Covid-quarantaine concentratiekampen over de hele wereld

Hieronder vindt u enkele enorme concentratiekampen die over de hele wereld worden gebouwd om degenen te huisvesten die volgens hen besmettelijke ziektedragers zijn. Je ziet er een in Engeland, een andere in Rusland, en de derde video gaat over kampen in Australië. De Verenigde Staten hebben openlijk een kaart van al hun kamplocaties op de CDC-website. Canada houdt momenteel mensen vast in hotels, maar heeft plannen om hun eigen centra te bouwen .

Openbaring 13:10 zegt: „Indien iemand voor gevangenschap is bestemd, zal hij in gevangenschap gaan; als iemand door het zwaard moet sterven, moet hij door het zwaard worden gedood.” Hier is een oproep tot het doorzettingsvermogen en het geloof van de heiligen.”

Hieronder is een video van een enorm gevangenisachtig kamp dat zich op Heathrow, Verenigd Koninkrijk bevindt.

In de onderstaande video zie je een nog groter kamp in Rusland!

Australische quarantainekampen worden gebouwd en zijn ook enorm.

De Verenigde Staten hebben openlijk een kaart online om ons te vertellen waar al hun kampen zich bevinden. Zie hun kaart op de CDC-website . Een vervolgkeuzemenu aan de linkerkant geeft u de locaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...